Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-05-05@22:03:24 GMT

بهبود اقتصاد نفت و گاز در گرو تولید دانش‌بنیان است

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۴۹۶۶۱

بهبود اقتصاد نفت و گاز در گرو تولید دانش‌بنیان است

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه بهبود اقتصاد نفت و گاز در گرو تولید دانش‌بنیان است، گفت: شرکت ملی نفت ایران از ظرفیت شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در این زمینه بهره‌مند خواهد شد.

به گزارش شانا به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، محسن خجسته‌مهر گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی و سخنرانی روز بعد، دریچه جدیدی از اقتصاد را مطرح کردند؛ جان کلام سخنان رهبری این بود که اقتصاد مواد و تولید ثروت‌آفرین محقق نمی‌شود مگر اینکه از مسیر دانش‌بنیان بودن عبور کند و تولیدی زیبنده ملت ایران است که دانش‌بنیان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با بیان اینکه شرکت ملی نفت ایران و بخش بالادستی صنعت نفت، بخشی فناورمحور، سرمایه‌بر و درآمدزاست، افزود: اگر می‌خواهیم کاهش قیمت تمام شده داشته باشیم و هزینه‌ها را کاهش دهیم همانطور که رهبر انقلاب فرمودند باید اقتصاد دانش‌بنیان داشته باشید.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران تصریح کرد: در هفت سال آینده ۱۶۰ میلیارد دلار پروژه‌های توسعه‌ای داریم که ۹۰ میلیارد دلار آن در بخش نفت و ۷۰ میلیارد دلار آن در بخش توسعه میدان‌های گازی خواهد بود.

 طراحی نقشه راه در ستاد تحول فناوری‌های دانش‌بنیان

خجسته‌مهر با اشاره به اینکه در اواخر سال گذشته ستاد تحول فناوری‌های دانش‌بنیان در شرکت ملی نفت ایران راه‌اندازی شد، گفت: رهبر انقلاب در آن روزها بر فعالیت دانش‌بنیان در صنایع بزرگ به‌ویژه صنعت نفت تأکید کردند و ما در شرکت ملی نفت ایران به سرعت این بخش را راه‌اندازی و فعال کردیم و نقشه راه بخش بالادستی نفت در این ستاد طراحی خواهد شد.

 وی افزود: در همه قراردادهای توسعه‌ای، دانش‌بنیان کردن اقتصاد نفت و گاز را در نظر خواهیم گرفت.

 کوشش متفاوت و جهادی برای ساخت داخل کالا و تجهیزات

معاون وزیر نفت تصریح کرد: اقدام دیگری که باید انجام دهیم، کوشش متفاوت و جهادی برای ساخت داخل کالاها و تجهیزات مورد نیاز صنعت نفت است که در دستور کار ما قرار دارد زیرا صنعت نفت فناور محور است و اگر می‌خواهیم تحریم‌ها را خنثی کنیم باید در این مسیر گام برداریم.

خجسته‌مهر دیگر اقدام ملی و راهبردی را در زمینه بهبود تولید نفت و گاز و ازدیاد برداشت خواند و گفت: در این زمینه شاهد گسترش فعالیت‌ها در ابعاد مختلف خواهیم بود و در شرکت ملی نفت مراکز ازدیاد برداشت را گسترش خواهیم داد.

وی افزود: در اسفندماه برای احیای چاه‌های کم‌بازده و غیرفعال فراخوان دادیم و بیش از ۵۰ شرکت فناور در این بخش اعلام حضور کردند که در این بخش ظرفیت ۷۰۰ میلیون دلار پروژه وجود دارد.

سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری در مناطق نفت‌خیز جنوب

معاون وزیر نفت افزود: ما یک سرمایه‌گذاری ۲۰ میلیارد دلاری در سال‌های آینده در مناطق نفت‌خیز جنوب خواهیم داشت که پیوست فناوری هم خواهد داشت.

خجسته‌مهر در پایان تصریح کرد: ان‌شاءالله بتوانیم با برنامه‌ریزی و اقدام‌های جهادی فرمایشات مقام معظم رهبری را به منصه ظهور برسانیم و بی‌شک این یک تکلیف در صنعت نفت به‌عنوان پیشتاز جهاد اقتصادی و یک مأموریت ملی و اولویت اساسی ما در شرکت ملی نفت ایران است.

منبع: شانا

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران خوزستان مقام معظم رهبری شرکت ملی نفت ایران شرکت ملی نفت میلیارد دلار دانش بنیان خجسته مهر نفت و گاز صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۹۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان

ایسنا/همدان مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان از رشد سه برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در این استان و قابلیت سرمایه‌گذاری بالای آن خبر داد.

احمد شانیان در دیدار با مدیران شرکت‌های وزارت دفاع در همدان، اظهار کرد: تویسرکان قطب تولید دارو در غرب کشور است و با توجه به ظرفیت استان در تولید گیاهان دارویی می‌توان برای توسعه این محصولات، پروژه‌ای را در عرصه دارو راه‌اندازی کرد.

وی با اشاره به مزایا و ظرفیت‌های استان در عرصه شرکت‌های دانش‌بنیان، تولید دارو و لاستیک، بیان کرد: با حمایت دولت و با تدابیر استاندار شاهد تحول و توسعه در بخش تولید و تجارت استان هستیم. اکنون صنعت استان همدان ۲۲ درصد رشد داشته است.

مدیرکل صمت استان همدان با اشاره به وضعیت ذخایر لیتیوم کشف‌شده در این منطقه، گفت: دو گواهی کشف در همدان صادر شده و صدور پروانه بهره‌برداری از آنها در حال پیگیری است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌ کل صمت استان، نیروگاه‌های خورشیدی و توسعه تولید انرژی‌های تجدیدپذیر، گیاهان دارویی و استخراج ماده مؤثره و تبدیل ظرفیت‌های شاخص معدنی و صنعتی استان به ثروت و سرمایه‌گذاری شرکت‌های زیرمجموعه وزارت دفاع در استان همدان از دیگر مواردی بود که در این‌ نشست مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • تولید یک شرکت دانش بنیان برای خودکفایی در تأمین ماده اولیه بنزین
  • خودکفایی در تأمین نانوکاتالیست ضروری در تولید بنزین
  • رشد اقتصادی کشور با مشارکت مردم در گروی دانش بنیان شدن صنایع بزرگ است
  • مسیر تحقق واقعی مشارکت مهم ترین بخش مردمی اقتصاد در جهش تولید و صادرات کشور
  • ظرفیت ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان برای رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی کشور
  • رفع نیازهای فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • رشد ۳ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان صنعتی در همدان