Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیک مداح روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: میانگین اجرای طرح هادی در سیستان و بلوچستان ۱۹ درصد است که با اجرای این تعداد طرح هادی، انتظار می‌رود فاصله این استان تا میانگین کشوری ۵۴ درصد کاهش یابد.

وی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ در حوزه عمران روستایی ۱۱۰ روستای سیستان و بلوچستان با اعتباری بیش‌از ۵۴ میلیارد تومان طرح هادی اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه در سال گذشته تعداد ۲۳ روستا با اعتبار هفت میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان از محل قیر رایگان از طرح هادی بهره‌مند شدند خاطر نشان کرد: تخصیص قیر رایگان می‌تواند شتاب بخش اجرای طرح هادی در سطح استان باشد است.

وی از طرح هادی به عنوان سند توسعه روستا یاد کرد و افزود: امسال برای ۱۱۱ روستا تهیه طرح انجام و ۳۵۰ طرح هادی روستایی نیز مورد بازنگری قرار گرفته و برای سال ۱۴۰۱ نیز تقریبا به همین تعداد برنامه تهیه و بازنگری داریم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه روستایی بنیاد مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه روستایی بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان توسعه روستایی بنیاد مسکن سیستان و بلوچستان طرح هادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان

 رضا شریفی در مراسم گرامیداشت هفته کار و کارگر اظهار کرد: سیستان و بلوچستان در حال صنعتی شدن است و برای سرعت بخشیدن به فرآیند توسعه در استان، نیازمند مشارکت مردم در همه حوزه‌ها هستیم.

وی افزود: با توجه به اجرای کلان طرح‌های توسعه ای در استان، تربیت نیروی کار ماهر بیش از هر زمانی اهمیت دارد و می‌بایست معدل تخصص کارگران این خطه افزایش یابد.

معاون سیاسی اجتماعی به موضوع اجتماعی سازی امنیت در سیستان و بلوچستان تأکید کرد و ادامه داد: باید بدون هیچ گونه حاشیه و نگاه صنفی، قومی و مذهبی عقب ماندگی‌های استان را جبران کنیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • وجود ۲۰۳ هزار و ۴۲۴ علمک گاز در چهارمحال و بختیاری
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • روستایی در مریوان که میزبان لک لک های مهاجر است + فیلم و تصاویر
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • امسال برای اشتغال فارغ‌التحصیلان برنامه ریزی شده است
  • لزوم تقویت فرهنگ کار تیمی در سیستان و بلوچستان
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • پژوهش بدون اجرا هیچ فایده‌ای به حال ‌مردم ندارد
  • سیستان و بلوچستان بعد از سیل (عکس)
  • فیلم| اعترافات عضو گروهک تروریستی انصارالفرقان در سیستان و بلوچستان