Web Analytics Made Easy - Statcounter

«علیرضا کاکاوند» روز شنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار امیدواری کرد تا خرداد امسال پروژه آبرسانی به این روستاها به اتمام برسد.

وی نیاز روز افزون به آب را نتیجه رشد جمعیت و توسعه جامعه دانست و افزود: افزایش جمعیت نیاز به برنامه ریزی منسجم برای تامین آب شرب به مقدار کافی و با کیفیت مناسب را ضروری می سازد، به همین منظور شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه برنامه های مدونی را جهت ارائه خدمات پایدار به مردم استان، در دستور کار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته کاکاوند ۲۵ درصد از جمعیت ۲ میلیون و ۵۰ هزار نفری استان کرمانشاه در روستاها ساکن هستند یعنی حدود ۴۹۰ هزار نفر، در استان کرمانشاه ۲ هزار و ۵۹۷ روستای دارای سکنه وجود دارد که از این تعداد تنها هزار و ۹۹۰ روستا تحت پوشش خدمات شرکت آبفا قرار دارند و شاخص بهره مندی آب شرب روستایی در استان کرمانشاه ۸۰.۵ درصد است اما از نظر جمعیتی ۹۷ درصد جمعیت روستاهای استان از آب شرب سالم و بهداشتی بهره مند هستند، علت اختلاف این ۲ عدد نیز فرسودگی تاسیسات و روستاهای غیر تحت پوشش است.

وی شاخص بهره مندی آب شرب شهری استان را ۹۹.۵ درصد عنوان کرد و گفت: نیم درصد باقی مانده مربوط به مناطقی از شهر می باشد که آب دارند اما تحت پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب نیستند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه به تشریح وضعیت منابع تامین آب استان پرداخت و تصریح کرد: بیشتر منابع تامین آب استان منابع زیر زمینی هستند و تنها منبع آب سطحی مورد استفاده سد گاوشان می باشد، دیگر منابع شامل  ۴۷۸ حلقه چاه، ۳۵۵ دهنه چشمه و ۹ رشته قنات است.

کاکاوند فرسوده بودن خطوط انتقال و شبکه توزیع را از علل عمده هدر رفت آب دانست و گفت: در کل استان بیش از ۱۲ هزار کیلومتر شبکه توزیع آب و خطوط انتقال وجود دارد که هزار و ۸۱۹ کیلومتر آن با بیش از ۳۰ سال قدمت جزو شبکه های فرسوده می باشد که باید اصلاح شود و مانع اصلی اصلاح این شبکه های نیز کمبود اعتبار است.

این مقام مسئول در ادامه به تشریح عملکرد شرکت آبفا استان در بخش فاضلاب پرداخت و اظهار نمود: هفت تصفیه خانه فاضلاب در سطح استان در دست اجرا است که با تخصیص ۱۳۵ میلیارد تومان اعتبار پنج تصفیه خانه آن ظرف کمتر از یک سال به بهره برداری خواهد رسید.

کاکاوند طول خطوط انتقال و شبکه جمع آوری فاضلاب استان را سه هزار و ۱۸۲ کیلومتر عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: بیش از ۷۰ درصد جمعیت شهری تحت پوشش شبکه جمع آوری فاضلاب قرار دارند و سالانه ۹۰ میلیون متر مکعب پساب در تصفیه خانه های استان تولید می شود که می توان از این پساب در صنایع استفاده نمود و این گونه تا حد زیادی به حفظ منابع آبی استان کمک کرد.

استان کرمانشاه با جمعیتی بیش از ۲ میلیون و ۵۰ هزار نفر ۵۵۸ هزار و ۸۴۱ مشترک آب و فاضلاب دارد.

برچسب‌ها کلنگ زنی افتتاح طرح آبرسانی کرمانشاه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کلنگ زنی افتتاح طرح آبرسانی کلنگ زنی افتتاح طرح آبرسانی کرمانشاه استان کرمانشاه آب و فاضلاب تحت پوشش شرکت آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۰۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار

محمد کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: در راستای تحقق شعار دولت سیزدهم که مصمم است با تمام توان برای رفع محرومیت و آبادانی روستاها گام بردارد، جهاد آبرسانی در ۱۰ هزار روستا در کشور آغاز و این مهم به سرانجام رسید.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای آبرسانی به روستای کهن‌دژ افزود: بهسازی و محوطه‌سازی یک دهنه چشمه، نصب اتاقک برق، حفر و تجهیز چاهک پمپاژ و همچنین نصب و راه‌اندازی سیستم گندزدایی آب شرب از جمله کارهایی است که در محل آبگیر انجام شده.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری از اقدامات دیگر در جهت بهره‌مندی مردم کهن دژ از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی و پایدار را اجرای چهار کیلومتر شبکه آبرسانی در روستا، اجرای یک هزار و ۲۵۰ متر خط انتقال آب از چشمه به مخزن، نصب و مدفون‌سازی یک عدد مخزن ذخیره آب به حجم ۵۰ مترمکعب از جنس پلی اتیلن، خرید انشعاب و اجرای شبکه برق سه فاز، نصب ۳۵ فقره انشعاب با تجهیزات کامل نظیر کنتور آب و… دانست.

کریمی عنوان کرد: این پروژه آبرسانی با مشارکت قرارگاه محرومیت‌زدایی ارتش جمهوری اسلامی و با هدف تأمین آب شرب اهالی روستای کهن‌دژ اجرا شده است.

وی اعتبار هزینه شده برای این طرح آبرسانی روستایی را ۵۰ میلیارد ریال معادل ۵ میلیارد تومان اعلام کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب چهارمحال و بختیاری خاطرنشان کرد: روستای کهن‌دژ از توابع بخش ناغان شهرستان کیار در حدود ۱۰۰ کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد.

کد خبر 6089482

دیگر خبرها

  • مشکل کم‌آبی ۶۹ روستای استان ایلام در سال جاری برطرف می‌شود
  • جهاد آبرسانی در ۶۹ روستای ایلام از ابتدای سال جاری آغاز شده است
  • عملیات آبرسانی به ۶ روستای درمیان آغاز شد
  • آبرسانی سیار به ۲۵۷ روستای استان گلستان
  • ۶ روستای شهرستان درمیان آبرسانی می شود
  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • ۴۲ درصد جمعیت شهر قم تحت پوشش شبکه فاضلاب است
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ در بخش ناغان
  • اجرای ۹ طرح آبرسانی در شهرستان خرمدره
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار