Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبران با بیان اینکه تولید اگر دانش بنیان شود، اشتغال آفرینی را محقق می کند، گفت: با روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، امید بیشتری برای تحقق شعار سال جدید وجود دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ همایون رهبران در گفت و گو با خبرنگار سفیرافلاک با اشاره به شعار سال، اظهار داشت: نامگذاری امسال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین است که اگر دقت کنیم می بینیم که تمرکز راهبردی رهبری در چند سال اخیر، بحث تولید است و این موضوع از یک منطق قوی علمی و تجربی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تولید است که می تواند حلال همه مشکلات اقتصادی و معیشتی باشد، تولید می تواند باعث رشد اقتصادی باشد و در مهار تورم موثر است، همچنین رونق تولید سبب اشتغالزایی می شود و رفاه عمومی را به دنبال دارد.

کارشناس مسائل سیاسی تصریح کرد: رهبری شعار را با دو قید همراه کردند کک تولید با دانش بنیان، منجر به اشتغال آفرینی باشد اما مقصود از دانش بنیان این است که تمام ظرفیت های علمی و پژوهشی و تحقیقاتی باید به کمک تولید بیاید تا تولید حرفه ای داشته باشیم و تولیدی که با دانش همراه باشد بسیار متفاوت است.

رهبران عنوان کرد: تولید اگر دانش بنیان شود، ظرفیت های تولید آزاد و قسمت دوم که اشتغال آفرین است، محقق می شود، یکی از الزاماتی که رهبری در پیام شعار سال به آن اشاره نمودند، پرهیز از شعار محوری است که به صراحت فرمودند و تاکید کردند که عملیاتی کردن این شعار در دستور کار باشد اما الزام دوم این است که تمام دستگاه های مرتبط بدون فوت وقت، طرح تولید دانش بنیان و مراحل قانونی را به سرعت طی کنند ، همچنین بهره گیری از تمام ظرفیت های مطالعاتی، آموزشی و تحقیقاتی باید مورد توجه باشد که این مراکز برای رونق تولید بسیج شوند.

وی با اشاره به تسهیل در صدور مجوز تولید گفت: یکی از بروکراسی های فرسایشی، بحث صدور مجوزهای موسسات تولیدی است که اقدامات خوبی در دولت رخ داده و باید تسریع شود تا یک واحد تولیدی بتواند مجوز تولید دریافت کند، از سوی دیگر مبارزه جدی با قاچاق کالا بسیار مهم است که مانند یک ویروس و موریانه در تخریب اقتصاد می تواند موثر باشد.

کارشناس مسائل سیاسی خاطر نشان کرد: برای تحقق شعار سال،  جلوگیری از واردات کالاهایی است که امکان تولید مشابه آن در داخل وجود دارد البته با روی کار آمدن دولت مردمی سیزدهم، امید بیشتری برای تحقق شعار سال جدید وجود دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تحقق شعار سال دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • جهش تولید در حوزه کشاورزی لرستان
  • استادان و معلمان باید برای تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • استادان و معلمان باید در مسیر تحقق جامعه دانش‌بنیان اهتمام ورزند
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد
  • بانوان صنعتگر در تحقق شعار نقش آفرینی کنند
  • حمایت از تولید راه تحقق شعار سال جهش تولید
  • دستور رئیسی به بانک ها درباره وام ازدواج، مسکن و اشتغال
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد