Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از سازمان بورس و اوراق بهادار، «محمد لاهوتی» به راه های تحقق شعار «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» اشاره کرد و اظهار داشت: مشکلاتی که بر سر راه تولید وجود دارد، جزو مشکلات دیرینه و نیز ساختاری در اقتصاد ایران محسوب می‌شوند.

وی اظهار کرد: مهم‌ترین مشکل حاضر بر سر راه تولید، بهره وری پایین و عدم افزایش تولید با ارزش افزوده بالا است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راه های رفع مشکل تولید در کشور 

لاهوتی به راه‌های رفع مشکل تولید در اقتصاد کشور اشاره کرد و گفت: از جمله مسایلی که می تواند کمک کننده در حل مشکلات تولید باشد، حمایت از شرکت های دانش بنیان و پیوند دانش و صنعت با یکدیگر در راستای افزایش بهره‌وری و تولید است.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران با بیان اینکه متاسفانه طی سال های گذشته این مسایل در اقتصاد کشور مغفول مانده است، افزود: با توجه به اینکه مساله مربوط به تولید به عنوان یکی از شعارهای اصلی و کلیدی اقتصاد مقاومتی محسوب می شود اما هیچ گاه در اقتصاد کشور توجه ویژه ای به رفع مشکلات موجود بر سر راه تولید صورت نگرفته است.

وی گفت: بی‌تردید موضوع بالا بردن دانش در بحث تولید و صنعت منجر به افزایش بهره‌وری و نیز ایجاد اشتغال در کشور خواهد شد.

لاهوتی اظهار کرد: بسترهای لازم برای رسیدن به این هدف از جمله موضوعات مهمی است که باید به آنها در بحث برنامه‌ریزی، حمایت، تشویق و کمک به شرکت‌های دانش بنیان توجهی ویژه و خاص شود که این اتفاق در سال های گذشته کمتر رخ داده است.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: با توجه به ظرفیت های خوبی که در کشور وجود دارد، به طور قطع حمایت از شرکت های دانش بنیان باید از طریق جذب افراد متخصص صورت بگیرد تا از این طریق از فرار مغزها و مهاجرت آنها به دیگر کشورها جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: در چند سال گذشته با چنین معضل و مشکل جدی مواجه بودیم؛ بنابراین حمایت از شرکت‌های دانش بنیان نه تنها می تواند زمینه افزایش اشتغال را فراهم کند، بلکه منجر به بهبود کیفیت کالاهای تولیدی و نیز جلوگیری از فرار مغزها در کشور خواهد شد.

نقش بازار سرمایه در تحقق شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین

لاهوتی با اشاره به نقش بازار سرمایه در تحقق شعار تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین اعلام کرد: به تبع هر ایده‌ای نیازمند حمایت و سرمایه است تا بتواند طرح های مدنظر خود را به درستی به سمت جلو پیش ببرد.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران به تامین مالی از طریق بازار سرمایه اشاره کرد و گفت: همان طور که صنایع می توانند برای پیشبرد اهداف خود از تسهیلات بانکی استفاده کنند، در موضوع بازار سرمایه هم چنانچه شرکت ها به فاکتورهای لازم برای ورود به این بازار دست پیدا کنند، می توانند با حضور در بورس اقدام به تامین مالی کنند.

وی با بیان اینکه بسیاری از شرکت‌ها دارای سرمایه فیزیکی نیستند، بلکه برند آن ها به حدی ارزشمند است که می‌توان نسبت به آنها اقدام به سرمایه گذاری کرد، بیان کرد: یکی از نقاط ضعف موجود برای حضور شرکت ها در بورس وجود چنین مسایلی است، بارها دستورات لازم توسط مقامات عالی کشور برای رفع این مسایل صادر شده اما در اجرا شاهد وجود برخی از مشکلات بوده ایم.

لاهوتی با بیان اینکه بی‌تردید باید اینگونه معضلات و مشکلات رفع شود تا شرکت ها بتوانند با توجه به ماهیت خود در بورس عرضه شوند و از منابع این بازار برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند، گفت: سال گذشته ارائه تسهیلات بانک مرکزی به این شرکت ها قابل توجه بوده و به نظر می رسد این روند امسال هم ادامه پیدا کند.

رییس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: اگر همه این مسایل دست به دست یکدیگر دهند، می توان تا پایان سال شاهد تحقق اعلام شده از سوی رهبر معظم انقلاب باشیم که یکی از دغدغه های اصلی کشور محسوب می شوند.

برچسب‌ها بازار سهام فرابورس شرکت دانش بنیان جهش تولید اشتغال زایی بورس سازمان بورس و اوراق بهادار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بازار سهام فرابورس شرکت دانش بنیان بازار سهام فرابورس شرکت دانش بنیان جهش تولید اشتغال زایی بورس سازمان بورس و اوراق بهادار رییس کنفدراسیون صادرات ایران شرکت های دانش بنیان بازار سرمایه دانش بنیان شرکت ها رفع مشکل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور گفت:«اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو،دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور در نشست خبری که امروز برگزار شد، در پاسخ به سوال دانشجودر خصوص ارزیابی شرکت های دانش بنیان و تاثیرات این ارزیابی گفت:در نظام جدید ارزیابی دانش‌بنیان‌ها، علاوه بر سطح فناوری، میزان اشتغال تخصصی و گردش مالی شرکت هم مورد مطالعه قرار می‌گیرد و شرکت‌ها بر این اساس به شرکت‌ها نوپا، نوآور و فناور تقسیم می‌شوند.

وی افزود: در چند جا شنیدم این همان سیستم تقسیم بندی نوع ۱-۲ و ۳ سابق است که مطلقا اشتباه است؛ نوع ۱-۲ و ۳ سابق بر اساس فناوری تقسیم بندی می‌شد، ولی الان اشتغال تخصصی و گردش مالی نوع تقسیم بندی را مشخص می‌کند.

دهقانی اضافه کرد: شرکت‌های بسیار نوع یک داشتیم که در بازنگری به شرکت نوپا تبدیل شدند و شرکت‌های نوع ۳ داشتیم که به شرکت‌های نوآور و فناور تبدیل شدند.ساز و کار‌های حمایتی از دانش بنیان‌ها در روش جدید متناسب‌تر شدند.

وی خاطرنشان کرد: ۱۰ پارک کشور به کارگزار شناسایی شرکت‌های نوپا تبدیل شده اند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم