Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-28@20:50:34 GMT

توقف پروژه‌های سینوپک چین در روسیه

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۱۲۲۰

توقف پروژه‌های سینوپک چین در روسیه

به گزارش ایسنا، هر چند روسیه مهمترین شریک دیپلماتیک چین به شمار می رود اما اقدام بزرگترین پالایشگر نفت آسیا برای متوقف کردن سرمایه گذاری نیم میلیارد دلاری در کارخانه پتروشیمی و کسب و کار فروش گاز روسیه در چین، ریسکهای موجود را بارز می کند

پکن مکررا با تحریمهای غربی علیه روسیه مخالفت و تاکید کرده که مبادلات اقتصادی و تجاری عادی با روسیه را حفظ خواهد کرد و حاضر نشده است اقدامات روسیه در اوکراین را محکوم کرده یا آن را تهاجم بخواند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما پشت صحنه دولت چین نگران تحریم شدن شرکتهای چینی بوده و از آنها خواسته است در سرمایه گذاریهایشان در روسیه محتاطانه عمل کنند.

منابع آگاه اظهار کردند: از زمان آغاز حمله نظامی روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه، سه غول انرژی دولتی چین شامل سینوپک، شرکت ملی نفت چین (CNPC) و شرکت ملی نفت فراساحلی (CNOOC) در حال ارزیابی تاثیر تحریمها بر سرمایه گذاریهای چند میلیارد دلاری خود در روسیه بوده اند.

مدیر یک شرکت نفتی دولتی گفت: شرکتها در این بحران سیاست خارجی پکن را با جدیت دنبال می کنند. هیچ فضایی برای شرکتها برای دست زدن به ابتکاری در خصوص سرمایه گذاری جدید وجود ندارد.

بر اساس گزارش رویترز، منابع آگاه اظهار کردند شرکتهای چینی گروه ویژه مربوط به مسائل روسیه تشکیل داده و سرگرم کار روی طرحهای اضطراری برای اختلال احتمالی کسب و کار و تحریمهای ثانویه هستند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۲۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی،رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت:محصولات فرعی جنگلی و مرتعی نیشابور به ویژه گیاهان دارویی، صنعتی و خوراکی نیازمند توجه، حفاظت بیشتر و بهره‌برداری اصولی هستند. در حالیکه محصولات جنگلی و مرتعی نیشابور رو به نابودی هستند.
حسین سهرابی افزود: بهره‌برداری و استحصال محصولات فرعی جنگل‌ها و مراتع از دیرباز مورد توجه بوده است. امروزه نیز این محصولات نقش مهمی در جنبه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در کشور‌های دارای اکوسیستم‌های جنگلی و مرتعی ایفا می‌کنند.
وی گفت: در کشور ما با توجه به تنوع شرایط اقلیمی گونه‌های مختلف محصولات از جنگل‌ها و مراتع قابل استحصال بوده و تاثیر بسزایی در اقتصاد خانوار‌های بهره‌مند از این منابع دارد.
سهرابی افزود: طی سال‌های گذشته نادیده گرفتن بهره‌برداری صحیح از جنگل‌ها و مراتع و محصولات فرعی حاصل از آن همراه با افزایش جمعیت و تقاضای بیشتر از یک سو و نیز بروز خشکسالی‌های متوالی از سوی دیگر سبب انحطاط و در معرض خطر جدی قرار گرفتن این سرمایه‌های باارزش ملی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: مهم‌ترین مسأله در بهره‌برداری این محصولات تناسب تولید و برداشت است که باید به نحوی صورت گیرد که آسیبی به رویشگاه‌ها وارد نشود و دوام بقای این گونه‌های مرتعی و جنگلی حفظ شود.
وی افزود: هرگونه بهره برداری و برداشت از محصولات فرعی مرتعی و جنگلی تنها با اخذ مجوز از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان در قالب طرح مصوب با اولویت دارندگان پروانه چرای دام و بهره‌برداران عرفی مطابق قوانین و مقررات مجاز است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری نیشابور گفت: بهره‌برداری از محصولات مرتعی نیشابور از جمله آنغوزه شیرین، باریجه، کلپوره، کنگر، ریواس، موسیر، آویشن (کاکوتی)، چای چوپان، سریش، بومادران، زیره سیاه، وشاء- کتیرا، همچنین انواع میوه و گل درختان جنگلی بادام جنگلی (کوهی)، پسته جنگلی، بنه، میوه زرشک وحشی، سماق، زالزالک و میوه نسترن وحشی به طورکلی ممنوع و غیر قانونی است.

دیگر خبرها

  • احتمال خروج توتال از پروژه ال‌ان‌جی روسیه
  • توقف واردات گوشت مرغ؛ خرید هیچ محدودیتی ندارد
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • نشست بررسی مسائل و مشکلات حوزه سرمایه انسانی صنعت نفت برگزار شد
  • تیک‌ تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟
  • توقف شطرنجبازان روسیه برابر تیم های مردان و بانوان ایران
  • محصولات مرتعی نیشابور، سرمایه‌ای رو به نابودی
  • تیک‌تاک در آمریکا دست به انتحار می‌زند