Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جنوب نیوز»
2024-04-30@13:55:15 GMT

طرحی برای کشتار بیشتر شهروندان آمریکایی

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۱۳۲۲

طرحی برای کشتار بیشتر شهروندان آمریکایی

نظامی سازی پلیس آمریکا به عاملی برای افزایش کشتار غیرنظامیان این کشور مبدل شده است.

به گزارش جنوب نیوز، پلیس آمریکا با تجهیزات نظامی متعدد و متنوع خود بیش از افسران نظامی، غیرنظامیان را به قتل می‎رساند.

به گزارش «کانورسیشن، گاردین و نیویورک تایمز»، پلیس آمریکا بیش از ارتش این کشور تجهیزات نظامی دریافت می‌کند و بیشتر از افسران ارتش آمریکا غیرنظامیان را می‌کُشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نتیجه گیری، حاصل تحقیق‌های انجام شده در مورد برنامه‌ای فدرال از سال ۱۹۹۷ است که به عنوان نظامی سازی پلیس اجرا شده است.

«برنامه ۱۰۳۳» به عنوان برنامه‌ای فدرال بخشی از قانون مجوز دفاع ملی سال ۱۹۹۷ است که به وزارت دفاع آمریکا اجازه می‌دهد تا به سازمان‌های پلیس سراسر این کشور تجهیزاتی شامل سلاح و مهمات که ارتش دیگر به آن نیازی ندارد، ارائه بدهد.

شماری از این تجهیزات مانند دستگاه‌های فکس، فایل‌های سازماندهی، ... کاملا جدید و بی ضرر هستند اما برنامه مذکور به پلیس محلی وسایل نقلیه زرهی، بالگرد و سلاح‌هایی که از آن‌ها علیه افراد استفاده می‌شود مانند سرنیزه، تِیزر، تفنگ‌های خودکار، نارنجک انداز برای پرتاب گاز اشک آور و ... نیز ارائه می‌کند.

نظامی سازی پلیس آمریکا از چه زمانی آغاز شد؟

آغاز این برنامه در سال ۱۹۸۸ در پی پایان یافتن جنگ سرد و کوچک شدن ارتش بود؛ آن هم در شرایطی که پلیس خود را غرق در مبارزه با مواد مخدر می‌دید؛ همین موضوع سبب شد تا در سال ۱۹۹۷ ماده‌ای جدید در قانون مجوز دفاع ملی ایجاد شود.

ماده جدید در بیش از ۲۰ سال گذشته پلیس آمریکا را واجد شرایط دریافت میلیاردها دلار سخت افزار نظامی کرد که عمدتا به صورت خاص برای میدان‌های جنگ در افغانستان و عراق در نظر گرفته شده بودند اما ارائه این تجهیزات به پلیس آمریکا به جای سودمندی، زیان و خسارت در پی داشت.

پیامدهای نظامی سازی پلیس آمریکا چه بود؟

در حالی که پلیس آمریکا مدعی است که تجهیزات نظامی برای آماده شدن برای بدترین سناریوها، ضروری هستند، شواهد نشان می‌دهند که اداره‌های پلیس دریافت کننده تجهیزات نظامی از آن‌ها در موقعیت‌های نامناسب استفاده می‌کنند و حتی برای استفاده از آن‌ها به اندازه کافی آموزش نمی‌بینند.

بر اساس تحقیقات انجام شده توسط «اتحادیه آزادی‌های مدنی آمریکا»، «برنامه ۱۰۳۳» اغلب اداره‌های پلیس دریافت کننده تجهیزات را ملزم به استفاده از آن‌ها حتی در صورت قرار نگرفتن در موقعیت جدی، می‌کند.

بررسی‌های انجام شده در مورد نظامی سازی پلیس آمریکا نشان می‌دهد که کشتار غیرنظامیان در آن دسته ادارات پلیسی که براساس «برنامه ۱۰۳۳» بیشترین تجهیزات نظامی را دریافت کرده اند، در بازه زمانی یک ساله پس از دریافت این تجهیزات، دو برابر بیشتر از آن دسته ادارات پلیسی بود که کمترین تجهیزات نظامی را دریافت کرده بودند.

نظامی سازی پلیس آمریکا نه تنها سبب کاهش جرم و جنایت یا افزایش امنیت افسران پلیس این کشور نشد، بلکه اعتماد غیرنظامیان به پلیس را نیز کاهش داد.

به عنوان مثال، بررسی‌های انجام شده نشان داد که طی پنج سال گذشته، افسران پلیس آمریکا بیش از ۴۰۰ راننده یا مسافری را اسلحه گرم یا سرد نداشته و برای جنایت خشونت آمیز تحت تعقیب نبودند، با شلیک گلوله کشته اند؛ این میزان یعنی بیش از یک کشته در هر هفته.

اما نکته مهم بی مجازات ماندن بیش از ۹۰ درصد افسران پلیس مرتکب قتل‌های اجتناب ناپذیر مذکور، است.

براساس داده‌های جمع آوری شده توسط «واشنگتن پست» و گروه تحقیقاتی «Mapping Police Violence and Fatal Encounters»، افسران پلیس آمریکا از آخر سپتامبر ۲۰۱۶ تاکنون بیش از ۵ هزار غیرنظامی آمریکایی را در جریان تهاجم به خانه، تماس برای خشونت خانگی، تیراندازی‌های خیابانی و ... کشته اند. دستکم هزار و ۵۰۰ نفر از این افراد نیز در هنگام تعقیب و گریز توسط افسران پلیس کشته شدند.

از دیگر پیامدهای نظامی سازی پلیس آمریکا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

- تاکید پلیس بر استفاده از زور در حل مشکلات و تقویت رویکرد و استراتژی تهاجمی پلیس

- استفاده مکرر و بی رویه از آن‌ها به دلیل عدم هزینه بر بودنشان

- تشدید رویکرد تهاجمی پلیس آمریکا در قبال جوامع رنگین پوست و غالبا سیاهپوست

- افزایش تعداد مرگ‌های غیرمنطقی توسط پلیس آمریکا

- خشونت بیشتر پلیس آمریکا

پلیس آمریکا چه اندازه تجهیزات نظامی دریافت کرده است؟

سوابق فدرال در مورد میزان تجهیزات نظامی ارائه شده به پلیس آمریکا، متناقض، ضعیف و در بسیاری از موارد مفقود است.

با وجود این مشخص است که در سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۴ بیش از ۱.۴ میلیارد دلار تجهیزات به پلیس آمریکا ارائه شده است.

در عین حال باید توجه داشت که اگرچه «برنامه ۱۰۳۳» اصلی‌ترین منبع تجهیزات نظامی برای پلیس آمریکاست، اما آن‌ها می‌توانند از برنامه کمک‌های مالی ایالتی و فدرال نیز بهره‌مند شوند.

این کمک‌ها که دربردارنده بودجه‌های هنگفتی برای تجهیزات محسوب می‌شوند، به پلیس آمریکا این امکان را می‌دهند که سخت افزارهای درجه نظامی خریداری کنند.

ارائه تجهیزات نظامی به پلیس آمریکا همان قدر که خشونت پلیس علیه غیرنظامیان و بی اعتمادی غیرنظامیان به پلیس را افزایش داده، نتوانسته است، در حفاظت جان افسران پلیس کارآمد باشد.

منبع: میزان

منبع: جنوب نیوز

کلیدواژه: پلیس آمریکا تجهیزات نظامی افسران پلیس انجام شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jonoubnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جنوب نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۱۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به دستگیری دانشجویان آمریکایی در جریان جنبش اعتراضی در حمایت از فلسطین آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" توصیف کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، ‌ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به  اخبار منتشره در رسانه‌های آمریکایی مبنی بر دستگیری حداقل 900 نفر از معترضان توسط پلیس آمریکا در جریان اعتراضات دانشجویی در این کشور در حمایت از غزه آن را "به بند کشیده شدن آزادی در آمریکا" خواند.

طبق گزارش "ای‌بی‌سی آریزونا"، از زمانی که پلیس نیویورک تظاهرکنندگان را در دانشگاه کلمبیا در 18 آوریل دستگیر کرد، تعداد بازداشت‌ها در سراسر ایالات متحده به 1000 نفر رسیده است.

این بازداشت‌ها باعث شده است که دانشجویان بسیاری از دانشگاه‌های آمریکا به تظاهرات حامی فلسطین بپیوندند و اردوگاه‌هایی را برای حمایت از غزه برپا کنند.

فیلم‌هایی از پلیس آمریکا که در کالج‌های مختلف حاضر شده‌ تا تظاهرات‌ها حامیان فلسطین را متلاشی کنند، در سراسر جهان مشاهده شده است که یادآور جنبش اعتراضی است که در طول جنگ ویتنام به راه افتاد.

رسانه آمریکایی گزارش دادند که  پلیس آمریکا برای متفرق کردن تحصن دانشجویی حمایت از غزه در دانشگاه ویرجینیا هم به زور متوسل شده است.

همچنین گزارش‌ها حاکی است که پلیس آمریکا تعدادی از فعالان و دانشجویان را که در حال سازماندهی تظاهرات در حمایت از فلسطین در مقابل دانشگاه تولین در نیواورلئان آمریکا بودند، سرکوب و بازداشت کرد.

دانشگاه فلوریدا هم اعلام کرد که 9 نفر در محوطه دانشگاه به دلیل آنچه نقض قوانین در جریان اعتراضات خوانده شد، بازداشت شدند

موج اعتراضات حمایت از فلسطین در محوطه‌های دانشگاه‌های آمریکا بعد از دستگیری صدها نفر از معترضان در دانشگاه کلمبیا گسترده‌تر شده و بعد از سرایت به اکثر دانشگاه‌های این کشور در حال گسترش به دانشگاه‌های سایر کشورهای دنیا است.

اعتراضات از دانشگاه کلمبیا در نیویورک از 17 آوریل آغاز شد و دانشجویان معترض خواستار قطع رابطه این دانشگاه با نهادهای اسرائیل که در جنگ غزه نقش دارند شدند. معترضان در دانشگاه‌های دیگر نیز خواسته‌های مشابهی دارند.

توسل پلیس آمریکا به زور برای برداشتن حجاب زن مسلمانانتقاد دیده‌بان‌ حقوق بشر از سرکوب حامیان فلسطین در آمریکا

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واکنش کنعانی به دستگیری دانشجویان آمریکایی توسط پلیس
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • عملیات «فتح موعود» و تحقیر نیروی دریایی آمریکا
  • سندرز: متهم کردن اسرائیل به کشتار فلسطینیان یهودی‌ستیزی نیست بلکه تبیین حقیقت است
  • متهم کردن اسرائیل به کشتار ۳۳ هزار فلسطینی، یهودی‌ستیزی نیست
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • دموکراسی بدون روتوش/ پلیس آمریکا زیر تیغ عدالت دانشجویی