Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهرام احمدی گفت: از ابتدای اجرای طرح نظارت بر مراکز عرضه مواد غذایی شهرستان‌ تاکنون ۲۵۰ مورد بازدید از مراکز غذایی حساس از جمله رستوران، چلوکبابی، شیرینی فروشی ها، سفره خانه های سنتی و چایخانه ها، فروشگاه‌های کوچک و بزرگ انجام شده است.

او می گوید: همچنین در این بازدید به بیش از ۱۵ شکایت مردمی که توسط سامانه ۱۹۰ ثبت شده بود، رسیدگی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر شبکه بهداشت و درمان میاندوآب گفت: از آنجایی که تهیه و عرضه مواد غذایی غیربهداشتی تهدید علیه سلامتی مصرف کنندگان به ویژه کودکان و سالمندان است و متخلفان باید پاسخگوی تخلف خود باشند، پرونده ۱۱ نفر نیز به مراجع قضایی جهت رسیدگی و پیگرد قانونی ارجاع شد.

احمدی گفت: همچنین از ۶ مورد مواد غذایی در حال عرضه به منظور حصول اطمینان از سالم بودن آنها توسط بازرسان بهداشت محیط نمونه برداری و به آزمایشگاه مواد غذایی ارجاع داده شد.

او می گوید: به موازات این فعالیت ها و عملکردهای نظارتی یکی از عمده ترین وظایف واحد بهداشت محیط نظارت بر وضعیت آب آشامیدنی شهری و روستایی است که مهندسان بهداشت محیط ۳۷۶ مورد نیز سنجش کلر باقیمانده با انجام تست های ph، کدورت و EC( هدایت الکتریکی ) از سلامت آب در طول این مدت اطمینان حاصل کردند.

او گفت: همچنین چهار مورد که اقدام به تخلف بهداشتی کرده و در محیط غیربهداشتی اقدام به تهیه و عرضه مواد غذایی غیرمجاز و آلوده می‌کردند، با هماهنگی‌های لازم پلمب شده و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مواد غذایی فاسد شبکه بهداشت میاندوآب مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۲۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ مدیرکل محیط زیست استان مرکزی گفت: براساس دستور العمل کاهش مصرف پلاستیک و شیوه‌ نامه اجرایی ماده سه مصوبه هیئت وزیران مقرر شد از این هفته ارائه کیسه پلاستیک در فروشگاه‌های سراسر استان همزمان با کشور رایگان نباشد تا مصرف آن کمتر شود.
یوسفی با اشاره به اینکه هدف از اجرای این فکر دولت کاهش استفاده از کیسه‌های پلاستیکی در جهت حذف مصرف آن است، ادامه داد: ۱۰ تا ۱۲ درصد پسماند‌های شهری و خانگی پلاستیک‌هایی هستند که قابلیت چند بار استفاده دارند یا می‌توان کمتر از آنها استفاده کرد.
او بدون اشاره امکان بازیافت پلاستیک در صورت مدیریت پسماند افزود: آلایندگی‌هایی که این پلاستیک‌ها با ورود به طبیعت ایجاد می‌کنند برای محیط زیست، سلامت و خاک بسیار مضر است.
یوسفی افزود: از سوم تا نهم اردیبهشت ماه هفته زمین پاک است که شعار آن «مشارکت مردم، ایران در برابر پلاستیک» و «نجات زمین» طراحی شده که در زمینه کاهش مصرف پلاستیک پویش «مسیر سبز، ایران پاک» اجرا شده و تاکنون ۱۰ هزار پاکت زباله از پلاستیک‌های رهاشده در طبیعت با مجموع وزن ۴۰ تن جمع‌آوری شده است.

دیگر خبرها

  • خواص بی نظیر نخود فرنگی برای لاغری | هر فنجان نخود فرنگی چقدر کالری دارد؟
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • معدوم سازی سه تن انواع موادغذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • سه تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته در زاهدان معدوم شد
  • ۲۰ دلیل برای این‌که تخم‌مرغ و پنیر را باهم نخورید
  • امحای هزار و ۵۳۹ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته در هشترود
  • جزییات طرح ممنوعیت عرضه رایگان کیسه‌های پلاستیکی در فروشگاه‌های زنجیره‌ای
  • اجرای طرح ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان