Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، گیلان از دیرباز یکی از قطب های برتر در رشته قایقرانی در کشور محسوب می‌ شود که این استان علاوه بر داشتن مربیان ارزنده در تیمهای ملی، قایقرانان برجسته‌ای نیز دارد که همواره در مسابقات مختلف بین‌المللی مقام و مدال‌های ارزشمندی را کسب می‌کنند. 

ایرج اقلیمی ، الیاس اقلیمی و انوش عباسی مربیان گیلانی قایقرانی چند سالی است که در تیمهای ملی قایقرانی، موفقیت های زیادی را کسب کردند که با هدایت این مربیان گیلانی، قایقرانان این استان نیز توانستند طی چند سال اخیر مقام های ارزشمندی را کسب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما بی شک یکی از مهمترین موقیت های قایقرانی استان گیلان در چند سال اخیر، حضور ۲ ورزشکار این رشته در المپیک توکیو بود که برای اولین بار در تاریخ ورزش گیلان نازنین ملایی و علی آقامیرزایی ۲ قایقران گیلانی جواز حضور در المپیک را کسب کردند تا در المپیک توکیو حضور یابند.

این در حالی است که در المپیک توکیو پنج ورزشکار از گیلان سهمیه دریافت کرده بودند تا گیلان شاهد بیشترین تعداد ورزشکار خود در ادوار تاریخ المپیک با دریافت کسب سهمیه باشد که به جز این ۲ قایقران، سارا بهمنیار در رشته کاراته، آرمین هادی پور در رشته تکواندو و محمد رهبری در رشته شمشیربازی المپین های گیلان در مسابقات المپیک توکیو بودند.

با توجه به این امر، حضور ۲ ورزشکار از قایقرانی در المپیک، نشان دهنده جایگاه این رشته ورزشی گیلان در کشور است و از سوی دیگر نازنین ملایی قایقران گیلانی با صعود به فینال B مسابقات المپیک توکیو، بهترین نتیجه را بین قایقران ایران در ادوار مختلف المپیک کسب کرد تا این رکورد نیز در اختیار قایقرانی گیلان قرار گیرد.

درخشش قایقرانان گیلانی در مسابقات قهرمانی آسیا 

اما با آغاز سال نو و ورود به سال ۱۴۰۱ ، قایقرانان استان گیلان به همراه تیم ملی عازم مسابقات آبهای آرام قهرمانی آسیا در تایلند شدند که این قایقرانان موفق شدند مدال های ارزشمندی را کسب کنند تا ورزش گیلان در تعطیلات عید نوروز، طلایی شود.

  در جریان مسابقات قایقرانی آبهای آرام قهرمانی آسیا، علی آقامیرزایی قایقران شایسته و المپیکی گیلان در کایاک یکنفره یکهزار متر مردان با ثبت زمان سه دقیقه و ۴۰ ثانیه و ۷۱۹ صدم ثانیه، زودتر به خط پایان رسید و مقام قهرمانی آسیا را به خود اختصاص داد تا مدال طلای این رشته را بر گردن بیاویزد و بالاتر از قایقرانان ازبکستان و چین قرار گیرد.

این در حالی است که علی آقامیرزایی در این رشته با قایقرانان برجسته کشورهای ازبکستان، چین تایپه، قزاقستان، قرقیزستان، اندونزی، تایلند و هنگ‌کنگ به رقابت پرداخت که در نهایت نیز موفق به کسب مدال طلا شد.

همچنین در بخش بانوان نیز، الناز شفیعیان دیگر قایقران ملی پوش  استان گیلان در کایاک یکنفره یکهزار متر رقابتهای آبهای آرام قهرمانی آسیا، با ثبت زمان چهار دقیقه و ۱۲ ثانیه و ۶۳۸ صدم ثانیه زودتر به خط پایان رسید تا این قایقران گیلانی نیز مقام قهرمانی و مدال طلا را کسب کند.

البته درخشش قایقرانان گیلانی به همین جا ختم نشد و در رقابتهای کایاک چهارنفره مردان ، ورزشکاران گیلانی خوش درخشیدند و در رشته یکهزار متر، علی آقامیرزایی و پیمان قویدل از استان گیلان به همراه ۲ قایقران دیگر کشورمان مدال طلای این رشته را تصاحب کردند تا تیم ایران در این دوره از مسابقات سه مدال طلا را کسب کند.

علاوه بر کسب سه مدال طلا توسط قایقرانان گیلانی در مسابقات آبهای آرام قهرمانی آسیا، در بخش کایاک ۲ نفره یکهزار متر مردان نیز، پیمان قویدل قایقران گیلانی به همراه یک ورزشکار دیگر از کشورمان بعد از پاروزنانی از ازبکستان و قزاقستان به مقام سوم رسیدند و به مدال برنز دست یافتند.

درخشش و کسب سه مدال طلا و یک مدال برنز توسط قایقرانان گیلانی در رقابتهای قهرمانی آبهای آرام آسیا، مدیرکل اداره ورزش و جوانان گیلان این پیروزی‌ها را ارزشمند ذکر کرد و کسب این مدال ها را به قایقرانان گیلان تبریک گفت.

جهانبخش آرمان که اواخر بهمن ماه سال گذشته به عنوان مدیرکل جدید اداره ورزش و جوانان گیلان منصوب شد، اظهار کرد: درخشش ورزشکاران گیلانی و کسب مدالهای رنگارنگ علی آقا میرزایی ، پیمان قویدل و الناز شفیعیان در رقابتهای آبهای آرام قهرمانی آسیا که در کشور تایلند برگزار شد ، مایه مباهات و فخر جامعه ورزش کشور بویژه گیلانیان شد.

وی افزود: کسب این مدالهای ارزشمند را به این قایقرانان ارزنده ، مربیان و مدیران فدراسیون قایقرانی تبریک می گویم و امیدواریم که شاهد درخشش ورزشکاران کشورمان به خصوص ورزشکاران گیلانی در تمامی میادین ورزشی باشیم.

البته این موفقیت های ارزشمند قایقرانان گیلانی در حالی رقم زده می‌شود که امکانات آنان در برابر امکانات ورزشکاران خارجی بسیار کم و ناچیز  است اما با این وجود، این ورزشکاران با رهنمودهای مربیان و همچنین با تلاش و کوشش زیاد، موفق به کسب این مدال ها و مقام های ارزشمند شده‌اند.

از سوی دیگر موفقیت قایقرانان ملی پوش گیلانی در مسابقات آبهای آرام قهرمانی آسیا، بار دیگر این نکته را ثابت کرد که گیلان یکی از قطب های برتر این رشته در کشور بشمار می‌رود و از سوی دیگر با توجه بیشتر به رشته قایقرانی ، می‌توان مدال های رنگارنگی را مسابقات مختلف آسیایی و حتی جهانی کسب کرد. 

برچسب‌ها قایقرانی فدراسیون های ورزشی مسابقات قهرمانی آسیا گیلان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قایقرانی فدراسیون های ورزشی مسابقات قهرمانی آسیا قایقرانی فدراسیون های ورزشی مسابقات قهرمانی آسیا گیلان آبهای آرام قهرمانی آسیا قایقرانان گیلانی قایقرانان گیلان قایقران گیلانی علی آقامیرزایی المپیک توکیو استان گیلان یکهزار متر مدال طلا مدال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۲۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!

به گزارش "ورزش سه"، چندی قبل بود که خبری در خصوص قهرمانی یک ورزشکار در رشته فیتنس چلنج با وزن 118 کیلوگرم منتشر شد! البته این ورزشکار در زمان مسابقه 118 کیلو نبود و با حدود 6 ماه تمرین و کاهش وزن 35 کیلوگرمی توانسته بود آمادگی حضور در مسابقات داخلی و بین المللی را کسب کند.

سید مجید قریشی که سال گذشته در مسابقات جهانی قرقیزستان با 40 سال سن یک طلا و دو برنز در بخش های مختلف رشته فیتنس چلنج کسب کرد، دو مسابقه دیگر را هم در سال 1402 تجربه کرد. این ورزشکار که حالا با 73 کیلوگرم وزن و 45 کیلو کاهش وزن نسبت به آغاز ورزش خود، برای مسابقات بین المللی رومانی می شود، یک نقره در جام جهانی اسپانیا و دو برنز در مسابقات بین المللی ترکیه کسب کرد.

قریشی با اشاره به اتفاقاتی که سال گذشته برایش رخ داد، گفت: "سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم و چندین مدال در مسابقات بین المللی و جهانی کسب کردم. من تازه انگیزه گرفته ام و در 41 سالگی می خواهم به خیلی از افراد به ویژه آنهایی که اضافه وزن دارند، ثابت کنم که هیچ وقت برای شروع کردن ورزش حتی در سطح قهرمانی دیر نیست."

وی که حالا به عرصه داوری هم ورود کرده، اضافه کرد: "در کنار ورزش توانستم دوره های داوری را هم پشت سر گذاشته و بعد از قبولی در تست های مدنظر دفترچه داوری بین المللی را هم بگیرم. دو هفته دیگر به رومانی می روم و آنجا هم به عنوان داور حاضر خواهم بود. حضور در مسابقات قهرمانی آسیا 2024 در مغولستان و قهرمانی جهان به میزبانی ایران هم از دیگر برنامه هایم برای سال جاری است."

دیگر خبرها

  • ۴ مدال خوش‌رنگ سهم کشتی‌گیران نونهال کهگیلویه و بویراحمدی در مسابقات قهرمانی کشور
  • کرمانی‌ها و کسب ٣ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • کرمانی‌ها و کسب ۳ عنوان قهرمانی لیگ برتر در سال جدید
  • کدام بانوان گیلانی نخستین مدارس دخترانه را تاسیس کردند؟
  • چهارسوی ورزش خوزستان
  • یک مربی زن، رییس یک رشته پر مدال المپیکی شد!
  • ۵۵۰ وزنه‌بردار در مسابقات قهرمانی کشور حضور پیدا می‌کنند
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • کسب دو مدال برنز توسط بوکسور‌های نوجوان قزوینی
  • از قرقیزستان تا رومانی: قهرمانی که داور شد!