Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی یگانه فرد، رئیس اتاق بازرگانی زنجان ظهر امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به برنامه‌های اتاق زنجان در سال ۱۴۰۱ در بخش های مختلف ، اظهار کرد: اتاق زنجان شعار سال را سر لوحه خود قرار داده و همت مساعی خود را جهت تحقق این اهداف در سال جدید با برنامه ریزی و همکاری با بخش‌های دولتی و خصوصی به کار خواهد بست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی زنجان با اشاره به اینکه طی سال های گذشته همواره شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب بر مباحث اقتصادی، تولید و اشتغال متمرکز بوده است، تصریح کرد: این موضوع نشان از اهمیت اقتصاد و تولید در کشور داشته که بخش خصوصی همواره برای نقش آفرینی موثر در این بخش آمادگی خود را به مسولان اعلام کرده است.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به تحریم‌های ظالمانه، تکیه بر تولید دانش بنیان و ارتقای توان علمی در کشور عزیزمان که دارای نیروهای علمی و مستعد جوان است، فرصتی بوده که نباید به راحتی از دست داد، گفت: از این رو تسهیل فضای کسب و کار و مقررات زدایی از قوانین مخل کسب و کار در این حوزه تولید و دانش بنیان از اهمیت بالایی برخوردار است.

یگانه فرد علم و تکنولوژی و استفاده از تولید دانش بنیان را در بسیاری از کشورهای پیشرو عامل مهمی برای پیشرفت دانست و گفت: در کشور نیز می‌توان با حمایت از تولید دانش بنیان و مشوق‌های تولیدی این بخش را شکوفا کرد.

وی با بیان اینکه اتاق بازرگانی زنجان از سال‌های گذشته با توجه به اهمیت این بخش در کنار دیگر بخش های فعالیتی خود، حمایت از شرکت های دانش بنیان را آغاز کرده است، تصریح کرد: از جمله این موارد می توان به افتتاح مرکز شتاب دهنده تجاری صادراتی با محوریت شرکت های دانش بنیان اشاره کرد که طی دو سال گذشته همزمان با سالگرد پیروزی انقلاب تاسیس شد و شرکت های دانش بنیان به صورت رایگان در این مرکز مستقر و فعالیت های خود را پیگیری کردند که برخی از آنها محصول خود را تجاری سازی کرده و قراردادهایی نیز با شرکت های خارجی به امضا رسانده‌اند.

رئیس اتاق بازرگانی زنجان ایجاد نمایشگاه مجازی نیازهای واحد‌های صنعتی بر اساس پتانسیل های واحد‌های فناور در استان را نیز از دیگر برنامه های اتاق زنجان برشمرد که از سال گذشته استارت خورده است و گفت: ۶ جلسه کار گروه این نمایشگاه سال گذشته برگزار شده که فعالیت های آن با محوریت کمیسیون فناوری و کسب و کارهای نوین اتاق بازرگانی زنجان پیگیری می شود.

یگانه فرد با بیان اینکه انتقال مشکلات و موانع کسب و کار در حوزه های مختلف بخش خصوصی و پیشنهاد راهکارها و اقدامات و راه حل ها ،همچنین ایجاد اتاق فکر و همفکری با دو بخش خصوصی و دولتی و ایجاد پل ارتباطی قویتر از گذشته از اقدامات دیگری است که اتاق بازرگانی در حال انجام آن می باشد، گفت: معرفی و ایجاد فرصت های تجاری برای شرکت های تولیدی داخلی با بازارهای بین الملل از دیگر اقداماتی است که اتاق بازرگانی پیگیری می کند که نتیجه آن افزایش تولید محصول و ایجاد اشتغال و همچنین ارتقاء سطح کیفیت محصولات داخلی می شود.

وی در ادامه با اشاره به پیشنهادات اتاق بازرگانی زنجان جهت تحقق شعار سال جاری بر اساس کار کارشناسی شده در اتاق، مواردی از جمله تسریع مجلس شورای اسلامی در تصویب‌ طرح سهولت کسب و کار، لزوم بازآموزی پرسنل و کارکنان دستگاه‌های اجرایی در حوزه قوانین دانش بنیان را مورد اشاره قرار داد و ادامه داد: همچنین نظارت بر عملکرد دستگاه ها در این حوزه و تسریع در تصویب‌ طرح جهش تولید دانش بنیان، تدوین برنامه آموزشی مرتبط با حوزه دانش بنیان و تدوین برنامه اشتغال محور در مراکز آموزشی نیز از دیگر محورهای پیشنهاداتی اتاق بازرگانی زنجان است.

رئیس اتاق بازرگانی زنجان برنامه‌ریزی میان مدت و بلند مدت در راستای فعال سازی خوشه ها در استان‌ها با محوریت دانش بنیان را دیگر پیشنهاد اتاق زنجان برشمرد و تشکیل صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطرپذیر در راستای حمایت از حوزه دانش بنیان، تشکیل پایگاه و یا سامانه‌هایی جهت معرفی ظرفیت های دانش بنیان برای تطبیق با نیازهای وارداتی و لزوم حمایت بانک‌ها از بخش تولید به ویژه دانش بنیان و همچنین لزوم و انتقال فناوری‌های نو به کشور را از دیگر پیشنهادات در راستای عملیاتی کردن شعار سال عنوان کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: اتاق بازرگانی استان زنجان شعار سال تحقق شعار سال رئیس اتاق بازرگانی زنجان تولید دانش بنیان دانش بنیان دانش بنیان دانش بنیان اتاق زنجان کسب و کار شعار سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۲۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ پورنچای دانویواتانا، در آیین گشایش اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع در اصفهان، با قدردانی از برگزارکنندگان این نشست، تاکید کرد: برای تداوم گفتگو‌ها بین ۳۵ کشور عضو ACD و استمرار تعاملات میان منطقه‌ای، برگزاری این نشست‌ها تاثیرگذار است.
دانویواتانا با تاکید بر ضرورت مبادلات بین اعضای مجمع گفت وگوی همکاری آسیا از طریق ایجاد استاندارد‌ها و وضع قوانین سرمایه‌گذاری افزود: موضوعات گوناگونی مطرح است و نقش حیاتی اتاق‌های بازرگانی در این زمینه بسیار مهم و راهگشاست.
وی از احتمال برگزاری جلسه بعدی این اجلاس در کشور قطر خبر داد وگفت: صرفنظر از علاقه‌مندی به تداوم برگزاری این نشست‌های همکاری، مایل هستیم دست‌اندرکاران به مشکلاتی که در این عرصه وجود دارد، بصورت عمیق بیندیشند تا بتوانیم در پرتو تداوم همکاری‌ها، مشکلات موجود را برطرف کنیم.
پورنچای دانویواتانا ادامه داد: اگر هر کدام از اتاق‌های بازرگانی کشور‌های عضو آمادگی خود را بعنوان سومین میزبان اعلام کنند و داوطلب این کار شوند، در نهایت می‌توانیم به اجماع لازم در این زمینه برسیم.
وی تاکید کرد همکاری‌های چندجانبه را بهبود ببخشیم تا بتوانیم چنین نشست‌هایی را به موفقیت برسانیم، بنابراین باید نتایج توافق‌های کسب شده بصورت گزارش به ACD ارائه و از طریق بهبود شرایط، مشکلات برطرف شود تا در مسیر توسعه مجمع به پیشرفت نائل شویم.
مجمع گفت‌وگوی همکاری آسیا (Asia Cooperation Dialogue) با هدف ارتقاء همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در «چاآم» تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران نیز در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ بعنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده کشورمان است.
کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات عربی متحده، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین، عضو مجمع گفت وگوی همکاری آسیا ACD هستند.
این اجلاس تا فردا در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • اثرگذار بودن برگزاری نشست‌ها درتوسعه همکاری‌های تجاری
  • ۳۰ رئیس اتاق بازرگانی به اکسپو ایران می‌آیند
  • ایجاد فضایی برای حضور شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی در خوارزم ازبکستان
  • آسیای توانمندتر با استفاده از تکنولوژی و اشتراک دانش تحقق می یابد
  • آسیا با ترویج گفت‌وگو توانمندتر می‌شود
  • لزوم تسریع در استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی و منابع طبیعی
  • اغلب تخلفات در بین کارمندان ناشی از جهل به قوانین است
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • لزوم تسریع در رسیدگی به پرونده‌های مخلان امنیت
  • قوانین و مقررات در کشور جلوتر از مصادیق مالکیت فکری است