Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-29@17:24:10 GMT

تدوین نقشه جدید سازمان نهضت سوادآموزی کشور

تاریخ انتشار: ۶ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۳۱۴۹

تدوین نقشه جدید سازمان نهضت سوادآموزی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا عبدی سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور اظهار کرد: با توجه به ارزیابی فعالیت‌ها و برنامه‌های قبل به دنبال تهیه و تدوین نقشه جدید و شیوه و روش تداوم برنامه‌های تحول گرا در این سازمان هستیم.

سرپرست سازمان نهضت سوادآموزی کشور در بخش دیگر سخنان خود تصریح کرد: تمام جریان سوادآموزی حرکتی است جهادی و ماندگار که باید برکات آن به صورت شایسته برای ملت عزیز ایران تبیین گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدی که در شورای معاونین اداره کل آموزش و پرورش استان قم در محل اداره کل حضور یافته بود با تشریح برنامه‌های سواد آموزی و برکات آن در دوران انقلاب شکوهمند اسلامی ایران گفت: امانتی که امامین بزرگ انقلاب در ایجاد و تقویت آن تلاش و تأکید مکرر داشته اند باید به خوبی مراقبت شود و مأموریت خود را به صورت جهادی ادامه دهد.

وی گفت: در تعمیق، تحکیم و جریان ارزشمند یاد دادن و یادگیری از هیچ کوششی فروگذار نخواهیم کرد و با کار و تلاش مضاعف هدف مقدس سوادآموزی را محقق خواهیم ساخت.

سرپرست سازمان سوادآموزی کشور با بیان این که سواد آموزی پایه اساسی آموزش است و توانایی خواندن و نوشتن می‌تواند امید به زندگی را افزایش دهد از تلاش‌های انجام شده در آموزش استان قم برای تحقق این شعار تقدیر کرد.

وی در ادامه سخنان خود گفت: موضوع سوادآموزی باید به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی اهداف توسعه پایدار همواره مورد توجه قرار گیرد و سازمان سوادآموزی کشور نیز تلاش کند تا برای ارتقا و مهارت‌های سواد آموزی با بهره گیری از بهترین ابزار و دسترسی به منابع و فناوری‌های آموزشی با کیفیت و توجه عمیق به اسناد بالادستی بویژه سند تحول بنیادین اقدامات شایسته‌ای را تا رفع کامل بی‌سوادی در کشور برنامه ریزی کند.

عبدی بهره مندی از وجود مراجع عظام تقلید و علما و فضلا در قم را فرصتی بی نظیر دانست و افزود: استان قم باید با توجه به این موقعیت بی بدیل الگو و پیشتاز در عرصه سوادآموزی و تبیین این کار جهادی باشد.

وی همچنین بر تقویت برنامه‌های تحکیم و انتقال در سوادآموزی با استفاده از همه ظرفیت‌ها بویژه معلمین گرانقدر تاکید کرد.

سرپرست سازمان در پایان با بیان اینکه پیگیر مطالبات و حق الزحمه آموزش دهندگان عزیز هستیم از زحمات ارزشمند معاون سواد آموزی اداره کل، کارکنان، مربیان، یاد دهندگان و یادگیرندگان و سایر عوامل سوادآموزی در استان تشکر کرد.

وی در پایان سخنان خود بر استفاده از فرصت‌های تشویقی و امتیازات خاص به عزیزان فرهنگی در این مورد تاکید کرد.

در ابتدای این جلسه علیرضا رحیمی مدیر کل آموزش و پرورش استان قم با تشکر از حضور صمیمی معاون وزیر در جمع همکاران خود بر نقش مدیران در یادگیری تاکید کرد و گفت: آئین نامه اجرایی مدارس وظیفه مدیران عزیزمان را در این زمینه به خوبی مشخص نموده که انتظار می‌رود همکاری‌های خود را همچنان در فعالیت‌های سوادآموزی ادامه دهند.

کد خبر 5453969 مهسا شمس

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا رحیمی علیرضا عبدی سوادآموزی سفرهای نوروزی نوروز گردشگری تصادفات رانندگی پلیس راهور نوروز 1401 وضعیت هوای تهران ترافیک هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مسافران نوروزی ساعت زمین عملیات امداد و نجات شهرداری تهران سوادآموزی کشور سرپرست سازمان سواد آموزی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۳۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • سازمان برنامه مکلف به نظارت برنحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • سازمان برنامه موظف به نظارت جدی بر نحوه نقشه‌برداری سازمان ثبت شد
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • نام خلیج فارس همیشه ماندگار است
  • تصویربرداری ۹۵ درصد از اراضی کل کشور توسط ماهواره پارس
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • اتمام طرح تحقیقاتی تهیه و تدوین نقشه راه صنعت استان کرمانشاه
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است