Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چنین شرایطی مساله قیمت خودروی وارداتی و همچنین اثرگذاری آن بر نوع قیمت گذاری محصولات داخلی به بحث اصلی و چالشی میان مخاطبان بازار خودرو تبدیل شده است.

شاید شما هم از آن گروه باشید که قیمت خودروی خارجی را مستقیم با تومان تبدیل می کنید تا بدانید فلان محصول باید چه قیمتی در بازار ایران داشته باشد. برای مثال یک مدل تویوتا در بازار جهانی 20 هزار دلار قیمت دارد پس باید در بازار ایران با قیمت 520 میلیون تومان (تبدیل با دلار 26 هزار تومانی اواخر اسفندماه سال گذشته) عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما باید به این قیمت، عوارض گمرکی، مالیات، هزینه پلاک و سایر هزینه های مرتبط تا زمانی که خودرو  به دست مشتری می رسد را نیز اضافه کنید. در نهایت تمامی این عوامل قیمت نهایی را به عددی بی ربط با قیمت خالص دلاری تبدیل می کند. به طور فرض همان تویوتا که بالا مثال زدیم را باید بیش از 1 میلیارد تومان خریداری کنید یعنی حدود 500 میلیون تومان اختلاف قیمت.

حال که مساله واردات خودرو بحث های این حوزه را داغ و چالشی تر کرده، در ادامه نگاهی به 10 خودروی خارجی با سابقه موفق در بازار ایران خواهیم داشت تا ببینیم مدل 2022 این  خودروها در بازار جهانی چه قیمتی دارد  و در نهایت اگر بخواهند با قیمت دلار روز و پرداخت هزینه های مختلف مانند عوارض و مالیات و حتی سود وارد کننده به کشور بیایند با چه قیمتی به دست مصرف کننده ایرانی می رسند.

گفتنی است قیمت های ریالی ذکر شده برای این خودروها بر اساس دلار 26 هزار تومانی بر مبنای نرخ  اواخر اسفند ماه سال گذشته در نظر گرفته شده و به این رقم هزینه های شماره گذاری، مالیات های مختلف و حتی سود شرکت وارد کننده اضافه شده است.

همچنین قیمت های بازار جهانی نیز با توجه به تفاوت در مناطق مختلف بصورت حدودی مورد اشاره قرار گرفته است. این قیمت ها، البته قیمت هایی هستند که با شرایط موجود محاسبه شده اند و اگر قیمت ها در عمل بیش از این ها باشد، یا مبانی قیمتی تغییر کرده (مثل افزایش تعرفه گمرکی) و یا عوامل غیر اقتصادی مانند منافع خاص، مانع شده است. مثلاً ممکن است با واردات محدود، نیاز داخلی پاسخ داده نشود و بین قیمت تمام شده وارداتی و قیمت مصرف کننده، شکاف ایجاد کنند و مابه التفاوت بزرگ این فاصله را به جیب خود بزنند! در هر حال، قیمت هایی بیش از آنچه در این فهرست آمده، احجاف به مردم است.

تویوتا کرولا

قیمت پایه: 20075 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,043,900,000 تومان

تویوتا کمری

قیمت پایه: 25295دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,315,340,000 تومان

تویوتا راو4

قیمت پایه: 27000 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,404,000,000 تومان

کیا سراتو

قیمت پایه: 26000 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,352,000,000 تومان

کیا اسپورتیج

قیمت پایه: 25305 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,315,860,000 تومان

کیا سورنتو

قیمت پایه: 29600  دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,539,200,000 تومان

هیوندای سانتافه

قیمت پایه: 27200 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,414,400,000 تومان

هیوندای الانترا

قیمت پایه: 19850 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,032,200,000 تومان

هیوندای اکسنت

قیمت پایه: 17700 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 920,400,000 تومان

مزدا 3

قیمت پایه: 23765 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,235,780,000 تومان

هیوندای سوناتا

قیمت پایه: 25200 دلار

قیمت احتمالی در بازار ایران: 1,310,400,000 تومان

طبعاً با کاهش قیمت خودورهای صفر وارداتی، قیمت خودروهای خارجی موجود نیز کاهش قابل ملاحظه‌ای خواهد یافت./عصر ایران

منبع: فردا

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت خودرو وارداتی دلار قیمت احتمالی در بازار ایران 000 تومان هیوندای قیمت پایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

  وی افزود: کشور‌های همسایه افریقایی، کشور‌های اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشور‌ها داریم.   علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشور‌های عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.   وی خاطرنشان کرد: با کشور‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشور‌ها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشور‌ها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشور‌ها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.   توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمند‌های طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.   علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشور‌های شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.   وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.   حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا   وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.   وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.   اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری   علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازار‌های جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشور‌های منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میز‌های کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشور‌های هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازار‌های جدید و حوزه تامین است.   وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارز‌های محلی، توسعه بازار‌های مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشور‌ها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازار‌های صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

دیگر خبرها

  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • افشای لیست ارزبگیران توسط گمرک + اسامی
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • تصاویر| شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود / ورود چری به بازار خودروی اروپا
  • حواله خودروی جانبازان هم‌قیمت خانه در نیاوران
  • صعود ۱ میلیارد و ۵۰۰ میلیونی قیمت سواری لوکس خارجی
  • نیسان سیلفی e-Power جدید ۲۰۲۳ + عکس خودرو خارجی، قیمت ماشین Nissan Sylphy و مشخصات محصول