Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان اموال تملیکی از تخلیه ٥٤ درصد انبار‌های اموال تملیکی خبر داد.

خبرگزاری میزان - طبق گزارش روابط عمومی سازمان جمع آوری و فروش اموال تملیکی، سید عبدالمجید اجتهادی  به همراه رضا سعیدی مدیرکل تعزیرات حکومتی، رضا مهرجویی معاون امور گمرکی و عبدالسعید عباسی رئیس اداره امور بندری استان بوشهر در اولین روز کاری سال ۱۴۰۱، به صورت سرزده از انبار‌های اموال تملیکی در منطقه ویژه اقتصادی استان بوشهر بازدید بعمل آوردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی این بازدید اجتهادی با اشاره به خروج میزان قابل توجه کالا از انبار‌ها اظهار کرد: یکی از اهداف سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف سریع و به روز اموال تحت تملک است که در همین راستا برنامه‌ریزی‌های لازم نیز صورت گرفته است. در سال گذشته بر اساس همین برنامه از پیش تعیین شده موفق به تخلیه ٥٤ درصدی انبار‌ها شدیم و امیدواریم در سال جاری ضمن متمرکز کردن انبار‌ها تعداد آن‌ها را نیز کاهش دهیم.


مدیرعامل سازمان اموال تملیکی استفاده از ظرفیت کارگروه نظارت بر اجرای احکام دادستانی کل در استان بوشهر و همچنین کارگروه موضوع ماده هشت قانون اساسنامه را در راستای تسریع در تعیین تکلیف اموال تحت تملک و رفع موانع موجود مورد تاکید قرار داد.


وی با اشاره به تعیین تکلیف بموقع کالا‌های قاچاق افزود: از این پس کالا‌هایی که رای قطعی آن از سوی مراجع قضایی صادر شده باشد (استرداد، فروش، انهدام) بلافاصله در فرآیند تعیین تکلیف از سوی سازمان اموال تملیکی قرار خواهد گرفت و هیچگونه تعلل و تاخیری از سوی این سازمان صورت نخواهد گرفت.


معاون وزیر اقتصاد در ادامه تاکید کرد: تمام توان خود را به کار گرفته‌ایم که با اقدامات جهادی تا پایان خردادماه سالجاری کالا‌های تحت تملک در انبار‌های این سازمان به حداقل ممکن برسد.


این مقام مسئول در ادامه به موانع قانونی بر سر راه تعیین تکلیف اموال متروکه اشاره کرد و علت دپوی ماشین آلات سنگین در انبار‌های اموال تملیکی بوشهر را کمیسیون ماده یک قانون مقررات آئین نامه صادرات و واردات اعلام کرد و ابراز امیدواری نمود که تدابیر لازم در این خصوص صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: افزایش ۳۰۰ درصدی انهدام کالا‌ها طی چند ماه اخیر/ ۵۰ درصد انبار‌های کالا تخلیه شد

انتهای پیام/

برچسب ها: سازمان اموال تملیکی انبار اموال تملیکی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: سازمان اموال تملیکی انبار اموال تملیکی انبار های اموال تملیکی سازمان اموال تملیکی تعیین تکلیف انبار ها کالا ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲

تین نیوز

 

سرپرست راه آهن شمال شرق ۲ گفت: مجموع تخلیه و بارگیری انواع کالا در این اداره کل در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۵۳ هزار و ۴۳۶ تن بوده است که در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نشان از رشد ۱۰ درصدی دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از راه آهن، محمدرضا حبیبی با تشریح عملکرد بار و مسافر راه آهن شمال شرق ۲ در سال ۱۴۰۲ گفت: مجموع تخلیه و بارگیری انواع کالا در این اداره کل در سال ۱۴۰۲ به میزان ۵۵۳ هزار و ۴۳۶ تن بوده است که از این میزان ۴۵۴ هزار و ۴۳۲ تن کالا، بارگیری و ۹۹ هزار و ۴ تن کالا، تخلیه شده که در مجموع عملکرد در مقایسه با سال ۱۴۰۱ نشان از رشد ۱۰ درصدی دارد.

حبیبی درباره تعداد واگن های بارگیری شده گفت: در سال قبل ۷ هزار و ۳۹۴ واگن بارگیری شده که این میزان در سال ۱۴۰۱ تعداد ۶ هزار و ۴۴۰ واگن بوده که رشد ۱۴ درصدی دارد.

به گفته وی صادرات ریلی از طریق حوزه استحفاظی این اداره کل از ۴ هزار و ۷۱۷ تن در سال ۱۴۰۱ به ۳۹۴ هزار و ۸۸۷ تن در سال ۱۴۰۲ افزایش داشته که نشان دهنده رشد ۲۷ درصدی است.

سرپرست راه آهن شمال شرق۲ افزود: واردات کالا نیز از ۱۴ هزار و ۶۱۸ تن به ۲۱ هزار و ۳۰۴ تن رسیده که رشد ۴۶ درصدی را شاهدیم.

وی خاطرنشان کرد: عمده محصولات صادر شده از طریق مرز ریلی اینچه برون استان گلستان، سیمان، کاشی، سنگ آهن، شکر و آهن آلات و عمده محمولات وارد شده از این حوزه به کشور، محصولاتی همچون روغن پایه، جو و گندم است.

جابه جایی یک میلیون نفر مسافر در راه آهن شمال شرق۲

سرپرست راه آهن شمال شرق۲ گفت: در سال ۱۴۰۲ تعداد یک میلیون و ۳ هزار و ۳۶۱ نفر مسافر توسط قطارهای مسافری بین شهری و حومه ای جابه جا شده اند که نسبت به سال ۱۴۰۱ با تعداد ۹۱۲ هزار و ۷۲۳ مسافر، شاهد رشد ۱۰ درصدی عملکرد جابه جایی مسافر هستیم.

حبیبی افزود: از مجموع تعداد کل مسافر جابه جا شده، تعداد ۲۰۲ هزار و ۹۵ نفر در حوزه بین شهری گرگان تهران و بالعکس است که در مقایسه با سال قبل رشد ۲ درصدی داشته است. همچنین ۸۰۱ هزار و ۲۶۶ نفر مسافر در حوزه قطارهای حومه ای گرگان پل سفید و بالعکس جابه جا شدند که نسبت به سال قبل شاهد رشد ۱۲ درصدی هستیم.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • طرح شناسه کالا در سازمان اموال تملیکی استان تهران اجرایی شد
  • افزایش ۳۴ درصدی تخلیه و بارگیری کالا‌های غیرنفتی در بنادر استان بوشهر
  • رئیس دادگستری تهران : تا ۲۷ خرداد تمامی وسایل نقلیهٔ توقیفی از پارکینگ‌ ها خارج می‌شوند
  • رشد ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری در راه آهن شمال شرق۲
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور رای از دادگاه انقلاب برای ۲۷ هزار و ۹۰۰ دستگاه وسیله نقلیه
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف ۱۸ هزار و ۸۳۵ ردیف کالا در حوزه گمرکات و اموال تملیکی
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان