Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت به بیان توضیحاتی در خصوص برنامه‌های این بنیاد برای اشتغالزایی کولبران پرداخت.

مرتضی نیازی در گفت‌وگو با میزان در خصوص برنامه‌های بنیاد برکت در جهت اشتغازایی کولبران گفت: بحث کولبری موضوعی است که برای حل شدنش احتیاج به اقداماتی در سطح حاکمیت وجود دارد و فراتر از بنیاد برکت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما ما سعی کردیم یک جایگزین برای افرادی که کولبری می‌کنند ایجاد کنیم. ضمن اینکه توسعه منطقه موجب می‌شود که کولبران بتوانند از روش‌های دیگری به درآمدزایی برسند و کمتر به انجام این کار استقبال داشته باشند.

وی با بیان اینکه یکی از کار‌هایی که به امید خدا در سال آینده برای حوزه کولبران مد نظر داریم ایجاد بستر‌های برای افراد ساکن در مرز‌های کشور به ویژه مرز‌هایی غربی است که بتوانند محصولاتشان را صادر کنند، ادامه داد: برای مثال اگر فردی در کشور محصولی تولید کند این امکان را داشته باشد که این محصول را به عراق بفرستد و محصولش در آنجا به فروش برسد که طبیعتاً درآمد دلاری و درآمد بیشتری خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: در آمد کولبران چه قدر است؟ معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت با تاکید بر اینکه ما باید امکان صادرات محصولات روستایی را در سطح خرد ایجاد کنیم، افزود: یعنی یک نهاد‌هایی واسطه قرار گیرند و این محصولات را در آن طرف مرز بازاریابی کنند و سپس روستاییان محصولاتشان را بفرستند و پول آن محصول را تقسیم کنند.

نیازی با بیان اینکه استاندارد‌های کشور ما در این موضوع به یک نهادسازی احتیاج دارد، اظهار کرد: تحصیل‌کرده‌ها و فعالان آن منطقه می‌توانند این خدمات اشتغال را به سایر افراد ارائه دهند و ارائه کننده خدمات جانبی به کسب و کار‌هایی که در روستا‌ها شکل گرفته باشند.

معاون توسعه اشتغال اجتماع‌محور بنیاد برکت توضیح داد: برای مثال در بعضی از روستا‌ها تولید گردو رواج دارد و گردو محصولی است که در روستا می‌تواند به ۱۰ تن بار هم برسد و این در حالی است که  یک تاجر نمی‌تواند ۱۰ تن بار را صادرات کند و از این رو اگر بستری باشد که روستایی بتواند محصول خود را در آن طرف مرز به فروش برساند و برایش بازاریابی انجام شود، بسیار به اشتغال روستایی‌ها کمک می‌شود.

انتهای پیام/ برچسب ها: ستاد اجرایی فرمان امام کولبر اشتغالزایی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ستاد اجرایی فرمان امام کولبر اشتغالزایی بنیاد برکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • نمایش کولبران برای نخستین بار در تلویزیون
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • حیدری: کولبران در انتظار ابلاغ قانون ساماندهی اشتغال پایدار مرزنشینان هستند
  • تشکیل زنجیره سبز برای تصمیم‌گیری در بخش کشاورزی
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید