Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، قباد بهزادی پور مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اهمیت توانمندسازی افراد و نیروهای فناور در جهت اشتغال دانش بنیان، گفت: رویدادهای فناورانه یکی از روش های تاثیرگذار برای ایجاد و استقرار تیم ها در مراکز رشد به صورت هسته و واحد فناور و همچنین آموزش و توانمندسازی فناوران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خروجی رویدادهای فناورانه در مراکز رشد، زمینه توانمندسازی هسته ها و واحدهای فناور و ایجاد شرکت های دانش بنیان و اشتغال دانشجویان را فراهم می کند. در این راستا رویدادهایی که خروجی آنها منجر به یک قرارداد مالی یا جذب هسته فناور در مراکز رشد شوند، از امتیاز تشویقی در سطح بندی برخوردار خواهند شد.

به گفته مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ۶۰۶ رویداد فناورانه برگزار شد که این تعداد در سال ۱۴۰۰ به ۱۸۳۷ رسید. او در ادامه گفت: رویدادهای فناورانه در ۱۰ بخش و با اهداف متفاوت در مراکز رشد برگزار می شود که عبارت از دوره های آموزشی (۴۷۲ مورد)، وبینار (۶۹۰ مورد)، استارتاپ ویکند (۷۶ مورد)، طرح پویش کارآفرینی (۳۲ مورد)، چالش فناوری (۶۸ مورد)، تجربه در مسیر فناوری و نوآوری (۴۹ مورد)، روز عرضه و نمایش فناوری (۹ مورد)، نمایشگاه / جشنواره / فن بازار (۵۶ مورد)، ایده آرا (۲۶۸ مورد) و سایر فعالیت های فناورانه (۸۶ مورد) است.

مدیرکل سراهای نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: از تعداد ۱۸۳۷ مورد برنامه فناورانه برگزار شده در واحدهای دانشگاهی، ۵۴۷ برنامه فناورانه در راستای رویداد ملی گام دوم دانشگاه برگزار شده است. فعالیت های فناورانه توسط تمامی واحدهای دانشگاهی در قالب های ایده آرا، چالش فناوری و استارتاپ ویکند برگزار شده است. برگزاری رویدادهای فناورانه یکی از شاخص های ارزیابی سراهای نوآوری و سطح بندی مراکز رشد دانشگاه به شمار می رود. همچنین برگزاری رویدادهای فناورانه در زیست بوم فناوری دانشگاه یکی از اقدامات کلان بسته توسعه فناوری و نوآوری دانشگاه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: زیست بوم فناورانه فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی رویدادهای فناورانه نوآوری دانشگاه سراهای نوآوری مراکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۶۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور

ایسنا/سیستان و بلوچستان گردهمایی ۳ روزه مدیران مراکز مشاوره و سبک زندگی و مدیران مراکز بهداشت و درمان دانشگاه‌های سراسر کشور که از پنجم اردیبهشت ماه در تالار امام رضا(ع) دانشگاه سیستان و بلوچستان آغاز شده بود، امروز با معرفی مراکز برتر به کار خود پایان داد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری اطلاعات، امنیت و هوشمندسازی سازمان امور دانشجویان وزارت علوم در اختتامیه این همایش اظهار کرد: کاربرد هوش مصنوعی به منظور هوشمندسازی خدمات از اولویت های سال جاری سازمان امور دانشجویان در حوزه مشاوره و سلامت است.

مصطفی صالحی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری با این مضمون که باید به‌گونه‌ای عمل کنیم تا ایران جزو ۱۰ کشور برتر هوش مصنوعی در دنیا قرار بگیرد، گفت: هم‌گام با پیشرفت سریع فناوری‌های دیجیتالی، با پیدایش تحول‌های جدید در این زمینه و ظهور هوش مصنوعی در کاربردهای واقعی، انقلابی در فناوری اطلاعات رخ داده است، به طوری که بسیاری از کارها در جهان امروز، با به کارگیری ابزارها و روش‌های هوشمند انجام می‌شود.

وی افزود: طی سال‌های گذشته بسیاری از دانشگاه‌های کشور گام‌های کوچک یا بزرگی به سمت هوشمندسازی برداشته‌اند و تلاش می‌شود با گسترش این اقدامات، بهبود سطح کمی و کیفی ارائه خدمات به دانشجویان احساس شود.

وی بیان کرد: در این راستا، پروژه‌های هدف‌گذاری شده در سال جاری با تمرکز بر بکارگیری ابزارهای هوش مصنوعی در حوزه مشاوره و سلامت شامل دستیار هوشمند (ربات گفتگو محور) مشاوره، اعتبارسنجی و تحلیل داده‌های کارنامه‌های جسم و روان به منظور سنجش ریسک روانی، جسمی و تحصیلی دانشجویان و پیش‌بینی رفتارهای پر خطرشان است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح استفاده از انرژی خورشیدی در دانشگاه آزاد شهرقدس عملیاتی می‌شود
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی منصوب شد
  • انتصاب رییس پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • انتصاب رئیس جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی
  • تحصیل در دانشگاه آزاد ممسنی با کمترین هزینه/ تعامل با شهرداری نورآباد براساس رویکرد فناوری
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری
  • معرفی مراکز برتر مشاوره و سبک زندگی دانشگاه‌های کشور