Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سمنان، محیا قوچانی ، مخترع سمنانی با اختراع دستگاه و روش هیبریدی مدیریت تولید و ذخیره انرژی در ساختمان‌های قارچی شکل در بخش معماری- عمران و در حوزه تأسیسات ساختمان مسابقات بین‌المللی اختراعات و نوآوری‌های سوئیس، مدال برنز و مقام سوم را کسب کرد.

قوچانی، مخترع سمنانی در گفت‌وگو با فارس اظهار کرد: مسابقات بین‌المللی و تخصصی اختراعات کشور سوئیس همه‌ساله زیر نظر و حمایت مستقیم دولت فدرال سوئیس و شهردار ژنو و با حمایت سازمان مالکیت فکری ملل متحد WIPO، حمایت فدراسیون جهانی مخترعان IFIA، سازمان‌های علمی و تحقیقاتی و مراکز مرتبط با مخترعان و وزارتخانه‌های علوم، آموزش و تحقیقات بیش از 45 کشور معتبر ازجمله فرانسه، آلمان، رومانی، روسیه، کرواسی، مالزی، مجارستان، پرتغال، هلند، اسپانیا، کره جنوبی، تایوان، ایران و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..برگزار می‌شود.

وی با بیان این‌که فدراسیون جهانی مخترعان یکی از سازمان‌های پیشرو در حوزه اختراع و نوآوری در جهان است، گفت: یکی از مهم‌ترین اهداف اصلی فدراسیون، بسترسازی و قدردانی از جامعه مخترعان و نوآوران است.

استاد دانشگاه فنی و حرفه‌ای سمنان، اشتغال و کارآفرینی و تأمین سرمایه‌های انسانی بر اساس نیازهای روز صنعت را از اهداف دانشگاه فنی و حرفه‌ای دانست و گفت: تدریس در دانشگاه فنی و حرفه‌ای به علت فعالیت تجربی، تلفیق علم و عمل در تدریس، تدریس در محیط واقعی کار یا محیط‌های شبیه‌سازی‌شده، استفاده از تکنسین‌های خبره در جهت تدریس واحدهای عملی، استفاده از رویکرد آموزش گروهی و مشارکتی باعث ارتقای سطح علمی و کیفیت آموزش دانشجویان این دانشگاه می‌شود.

به گزارش فارس؛ به‌طور متوسط همه‌ساله در حدود یک هزار مخترع از 45 کشور جهان در این رخداد بین‌المللی در فضایی به مساحت هشت هزار و 500 مترمربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی شهر ژنو حضور می‌یابند.

آمار بازدیدکنندگان از این نمایشگاه به‌طور میانگین در حدود 100 هزار نفر بوده که در حدود نیمی از این بازدیدکنندگان، متخصصان و سرمایه‌گذاران کارخانه‌ها و مراکز مهم تولیدی هستند.

انتهای پیام/74003/م/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای سمنان دانشگاه فنی و حرفه ای بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۷۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است

به گزارش خبرنگار مهر، وحید خدابنده ظهر شنبه در وبینار تبیین دومین رویداد بین المللی « الف تا » که با حضور ۲ هزار نفر از آموزگاران استان در شبکه شاد برگزار شد، با تشریح نحوه برگزاری این رویداد بین المللی اظهار کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای نشر و اشاعه ایده ها و تجارب خاص مدارس است.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره «الف تا» بستری مناسب برای همکاران فراهم کرده است تا ایده ها و تجارب خاص مدارس خود را نشر و اشاعه دهند، لذا مشارکت حداکثری مدیران، آموزگاران، راهبران و سرگروه های آموزشی ابتدایی در این رویداد بین المللی با هدف ایجاد فرصت هم افزایی، هم گرایی و وحدت بخشی در راستای انتقال تجارب تحول آفرین انتظار می رود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان اردبیل با بیان تفاوت دو بخش مدارس پیشتاز تحول و تک تجربه ها محورهای اصلی و فرعی رویداد از جمله مدیریت و رهبری مدرسه، فرآیندهای یاددهی-یادگیری، تولید محتوای آموزشی، روش تدریس و تولید فناوری های نوین آموزشی، برنامه تربیت، محیط تربیت و سلامت و تربیت بدنی اعلام کرد.

خدابنده همچنین برگزاری نشست های گفتگو محور معلمانه، نمایشگاه استانی و کشوری، تولید و انتشار محصولات چندرسانه ای مؤثر و ایجاد بانک تجربیات را از مهمترین برنامه های رویداد «الف تا» برشمرد.

در ادامه رییس اداره تکنولوژی، گروه های آموزشی و بررسی محتوای ابتدایی استان گفت: دومین رویداد بین المللی « الف تا » با هدف اجرای مطلوب برنامه طرح شهید همت و به منظور پیوند زدن تجارب ارزنده معلمان با آخرین یافته های علمی و پژوهشی معتبر اجرا می شود.

سجاد محسن پور تصریح کرد: متقاضیان شرکت در این جشنواره می توانند آثار و مستندات خود را در دو محور طراحی آموزشی و اجرای تدریس و نیز گفتمان آموزشی طبق شرایط تهیه فیلم تدریس تا ۲۰ اردیبهشت ماه در سامانه https://alefta.ir ثبت و بارگذاری کنند.

کد خبر 6089982

دیگر خبرها

  • جشنواره «الف تا» فرصت بکر پرورش ایده های خاص مدارس است
  • قهرمانی دختر سمنانی در مسابقات کاراته کشور
  • همه چیز درباره ثبت اختراع در سطح جهانی یا پتنت بین‌المللی
  • درخشش کشتی‌گیر کهگیلویه و بویراحمد در رقابت‌های بین‌المللی
  • کشتی‌گیر بوشهری به مدال برنز رسید
  • ۲ مدال با ارزش نقره و برنز، رهاورد اسکواش‌بازان کشورمان از مسابقات قطر جونیور
  • ۲ مدال باارزش نقره و برنز از مسابقات قطرجونیور
  • اولین دوره رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی قرعه‌کشی شد
  • آنهایی که اهل ژیمناستیک نیستند، به انتخابات نیایند
  • مدال برنز نمایشگاه اختراعات ژنو بر گردن مخترع ایرانی