Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران  سعید خطیب زاده در باره بیانیه اخیر  وزارت امور خارجه آمریکا در خصوص حضور ایران در نمایشگاه نظامی دوحه در قطر اظهار  کرد : حضور ایران در چارچوب شرکت در یک نمایشگاه بین‌المللی و به صورت رسمی صورت گرفته است و صدور چنین بیانیه هایی تنها بر بی اعتباری بیشتر مقامات واشنگتن می‌افزاید.

سخنگوی وزارت امور خارجه افزود: جمهوری اسلامی ایران مانند هر کشوری بر اساس تصمیم ‌ملی خود  این حق را دارد که به ارتقاء توانمندی های دفاعی خود پرداخته و یا این تولیدات را در معرض نمایش همگان به ویژه کشورهای دوست و همسایه خود قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



خطیب زاده  تاکید کرد: در واقع آنچه موجب نگرانی است حضور بی حد و حصر نظامی آمریکا در خلیج فارس است که این منطقه را کاملا ناامن ساخته است.

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: ما بارها بر این نکته تاکید کرده ایم که امنیت پایدار در منطقه غرب آسیا تنها به دست ساکنین آن و همکاری و مشارکت میان آنها قابل دستیابی است و حضور نیروهای نظامی کشورهای بیگانه تهدیدی پایدار برای امنیت منطقه است.

خطیب زاده خاطر نشان کرد: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به عنوان یکی از ارکان نیروهای نظامی جمهوری اسلامی ایران در ارتقای توانمندیهای دفاعی کشور نقش اساسی دارد و بدیهی است که در نمایش این دستاوردها نیز حضور فعالی داشته باشد. ایالات متحده در صورتی که در گفته خود مبنی بر علاقه‌مندی به ثبات در این منطقه صادق است، باید از ادامه موضع گیری ها و اقدامات تنش آفرین و اتهام زنی مستمر دست بردارد.


به گزارش  صدای ایران ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در مورد حضور ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه در یک موضع گیری مطبوعاتی اعلام کرده بود: «ما عمیقاً از حضور مقامات نظامی ایران و افسران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نمایشگاه دفاعی دوحه قطر، نگران و ناخرسند هستیم».

او در ادامه ایران را "بزرگترین تهدید و عامل بی‌ثباتی دریایی در منطقه خلیج فارس" خواند.

وزارت امور خارجه آمریکا نیز بیانیه ای در این زمینه منتشر کرده است .

 به گزارش رسانه ها، ایران در این نمایشگاه چند مدل هواپیما، موشک و سایر تجهیزات نظامی را به نمایش عمومی گذاشته است.

خبرگزاری رویترز دربارە حضور ایران در این نمایشگاه نوشتە است : «سپاه موشک‌هایش را در کشوری به نمایش گذاشته که میزبان بزرگترین پایگاه نظامی آمریکا در منطقه است.»

 

آمریکا به عنوان متحد اصلی قطر سپاه پاسداران را تروریست می‌داند


ایالات متحده آمریکا به عنوان متحد اصلی قطر، سپاه پاسداران را تروریست می‌داند و تحریم‌های سرسختانەای علیه نیروهای نظامی ایران وضع کردە است.



به گفته رویترز، غرفه ایران در همسایگی غرفه شرکت آمریکایی جنرال اتمیکس بنا شده است. این شرکت تولیدکننده پهپادی است کە دولت آمریکا،«سردار» قاسم سلیمانی، فرمانده پیشین سپاه قدس را با آن ترور کرد .


منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیانیه اخیر آمریکا در خصوص ایران سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در نمایشگاه وزارت امور خارجه سپاه پاسداران حضور ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۷۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین

آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه، به دفع حملات شبیه سازی شده مهاجمان خارجی در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، ارتش های آمریکا و فیلیپین با شلیک موشک و توپخانه به خنثی کردن و دفع حملات شبیه سازی شده در آب های شمالی فیلیپین درمواجهه احتمالی با تایوان در رزمایش نظامی سالانه خود پرداختند.

هدف از این رزمایش با نام بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه، نشان دادن قدرت نظامی دو کشور در منطقه و تقویت روابط نظامی فی مابین دربحبوحه تنش های فزاینده در منطقه، عنوان شده است.

براساس این گزارش، در این رزمایش حدود 200 سرباز به دفاع از سواحل شهر ساحلی لائوگ پرداخته و موشک های جاولین و توپ های جنگی هاویتزر را پرتاب و اقدام به شلیک مسلسل کردند تا تلاش دشمن برای حمله به سواحل را دفع کنند.   

همچنین نظامیان دو کشور در بخشی از این رزمایش، پنج فروند پانتون شناور بر روی آب را غرق کردند.

حدود 17 هزار نفر از نظامیان ارتش های آمریکا و فیلیپین رزمایش های نظامی سالانه خود را با نام «بالیکاتان 2024 یا شانه به شانه»، را از حدود 15 روز پیش در بحبوحه تنش ها در دریای چین جنوبی آغاز کردند.

این رزمایش از 22 آوریل تا 10 ماه مه در حالی در دریای چین جنوبی برگزار می شود که اخیرا مانیل و پکن منازعات و تنش هایی در این دریا داشته و حتی توپ های آبی نیز به سوی یکدیگر شلیک کردند.

در همین حال نظامیان فرانسه و استرالیا نیز که در مواجهه با رفتارهای تهاجمی چین در دریای چین جنوبی، روابط دفاعی خود را تقویت کرده اند، به دلیل آنکه این رزمایش در خارج از آب های منطقه ای فیلیپین، برگزار می شود، برای نخستین بار به این تمرین دریایی ملحق خواهند شد.نمایندگان 14 کشور آسیایی و اروپایی نیز به عنوان ناظر در این رزمایش حضور دارند. فیلیپین قصد دارد از ژاپن برای شرکت در این رزمایش در سال آینده میلادی دعوت به عمل آورد.

براساس این گزارش، پکن در مورد بیشتر بخش های دریای چین جنوبی ادعای مالکیت دارد. از مسیر ارتباطی سالانه بیش از 3 تریلیون دلار محموله های تجاری با کشتی از آنجا عبور می کنند. پکن همواره رزمایش های مشترک کشورهای این حوزه را مورد انتقاد قرار داده و اظهار می کند که این اقدامات باعث افزایش تنش ها و برهم خوردن صلح و ثبات در منطقه می شود.

در همین حال سخنگوی وزارت امور خارجه چین چند روز پیش اظهار کرد چین از فیلیپین می خواهد تا از تشدید تنش ها و تحرکات در دریای چین جنوبی خودداری کرده و از آمریکا نیز خواست تا حمایت از درگیری ها و تقابلات در منطقه را کنار بگذارد.

همچنین فردیناند مارکوس رئیس جمهور فیلیپین اظهار کرد کشورش به هیچ وجه هیچ نوع درگیری را تحمل نخواهد کرد و مانیل خواستار افزایش تنش ها در منطقه نیست. این رزمایش ها و تمرین های نظامی سالانه هشداری برای چین است.

علاوه بر این ژنرال مایکل سدرولم فرمانده نیروهای مشترک رزمایش بالیکاتان در جمع خبرنگاران اظهار کرد این بخش از رزمایش نظامی، ابزاری برای بهبود عملکرد نیروها در کنار یکدیگر است و به طورمستقیم علیه هیچ دشمن خاصی انجام نشده است.

بخش اصلی این رزمایش شامل حملات دریایی در روز چهارشنبه برگزار می شود که در آن، نیروهای مشترک فیلیپین و آمریکا، کشتی غیرتجاری نیروی دریایی مانیل را غرق خواهند کرد.  

این در حالی است که آمریکا و فیلیپین سال گذشته نیز رزمایش های مشترکی را در دریای چین جنوبی برگزار کردند.

تاکنون مقامات آمریکا از جمله جو بایدن بر تعهد تخطی ناپذیر واشنگتن در حمایت از فیلیپین در برابر هرگونه حملات مسلحانه تحت قرارداد دفاع دو جانبه سال 1951 تاکید کردند.

آغاز رزمایش نظامی آمریکا و فیلیپین

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمرین دفع حملات خارجی در رزمایش مشترک آمریکا و فیلیپین
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • چین در دریای زرد رزمایش نظامی ۸ روزه برگزار می‌کند
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • کاخ سفید: کمک نظامی اخیر به کی‌یف حملات روسیه را متوقف نمی‌کند
  • واکنش کاردار ایران به سخنان وزیر دفاع انگلیس
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • افشین قطبی شدیدا دلخور و به حضور در تیم ملی واکنش نشان داد