Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی رستمی در دیدار با نماینده ولی فقیه و استاندار آذربایجان شرقی گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، شرکت ملی صنایع مس ایران با همت و کار جهادی شعار"تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین" را عملیاتی خواهد کرد. - اخبار بازار -

به گزارش مس پرس، دکتر علی رستمی صبح دیروز 6 فروردین، با حجت الاسلام والمسلمین سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه و امام جمعه تبریز و عابدین خرم استاندار آذربایجان شرقی به طور جداگانه ملاقات و گفت‌و‌گو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی رستمی، مدیرعامل شرکت ملی مس ایران در این دیدارها با اشاره به شعار سال 1401 از سوی مقام معظم رهبری، گفت: ماموریت بزرگی که برعهده مدیران بویژه بخش صنعت و تولید گذاشته شده تکلیف ما را سنگین تر کرده است.

وی با بیان این که تولید یک میلیون تن کنسانتره در مس سونگون هدف بزرگی است که با توجه به توان شرکت ملی مس دور از دسترس نیست، افزود: برای ایجاد واحد ذوب 400 هزار تنی در سونگون برنامه مشخص داریم و تبدیل کنسانتره به کاتد قدم نخست در ایجاد ارزش افزوده اقتصادی از این محصول با ارزش است.  

رستمی ضمن تاکید بر عزم و اراده شرکت مس ایران برای توسعه صنایع پایین دستی جهت بهره مندی کشور و استان از منافع سرشار گفت: تحقق این اهداف منوط به استفاده فناوری‌های دانش‌بنیان، ظرفیت جوانان انقلابی و کار و تلاش جهادی است.

مدیرعامل شرکت ملی مس اظهار داشت: با تلاش و همت جهادی جایگاه مجتمع مس سونگون را ارتقاء می‌دهیم و امیدواریم در ظرف سه سال آتی، شاهد بهره‌برداری از واحد ذوب، تولید کاتد و صنایع پایین دستی باشیم.
در این دیدارها امام جمعه تبریز و استاندار آذربایجان شرقی ضمن ارائه رهنمودهایی، برای دکتر علی رستمی در هدایت شرکت ملی صنایع مس ایران آرزو توفیق روزافزون نمودند.
لازم به ذکر است در این دیدارها جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و «مهدی اهرابی» عضو هیأت ‌مدیره و معاون هماهنگی، «کیارش مهرانی» معاون مالی و اقتصادی «بهروز رحمتی» معاون توسعه و اکتشافات، «مهدی سلمانی» مدیر گروه حراست،«محمدجواد خلیلی» مشاور مدیرعامل و مدیرگروه روابط عمومی و حوزه مدیرعامل، «جهانگیر رضوی» مدیر مجتمع مس سونگون و دیگر مدیران دکتر علی رستمی را همراهی کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت ملی مس علی رستمی مس ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۷۸۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟

به گزارش خبرگزاری مهر، گمرک ایران در گزارشی آمار عملکرد ۱۰۰ وارد کننده برتر کشور طی سال ۱۴۰۲ را با جزئیات تهیه کرد.

طبق این فهرست، شرکت‌های بازرگانی دولتی ایران، آوا تجارت صبا، پشتیبانی امور دام و ماهیدشت کرمانشاه، خودروسازی مدیران، وزارت دفاع، پاک دیده، کرمان موتور، کوروش موتور، اکسون، غذایی کوروش، ذوب آهن، بهمن موتور، صبا پیشرو، طبیعت، ایران خودرو دیزل، داریا همراه پایتخت، فولاد مبارکه، کروز، سایپا و آرین موتور در صدر واردکنندگان قرار دارند.

نکته قابل توجه حضور پررنگ شرکت‌های مونتاژکار خودرویی در این فهرست است؛ بر این اساس شرکت صنایع خودروسازی مدیران در سال گذشته بالغ بر یک میلیارد دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ افزایش ۸۹ درصدی را نشان می‌دهد.

همچنین شرکت کرمان موتور ۷۴۷ میلیون و ۹۱۲ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ بیانگر رشد ۷۵ درصدی است. شرکت کوروش موتور آریا ۶۳۴ میلیون و ۴۸۱ هزار دلار ارز گرفته که افزایش ۵۷ درصدی را نشان می‌دهد.

شرکت بهمن موتور ۳۹۳ میلیون و ۷۹۵ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ بیانگر افزایش ۳۷ درصدی است. مجتمع صنعتی آرین پارس موتور ۲۷۵ میلیون و ۴۴۴ هزار دلار ارز دریافت کرده که نسبت به سال ۱۴۰۱ رشد ۷۸ درصدی را نشان می‌دهد.

صنایع اتومبیل سازی فردا نیز ۱۱۱ میلیون و ۴۷۹ هزار دلار ارز دریافت کرده که در قیاس با سال ۱۴۰۱ افزایش ۸ درصدی را نشان می‌دهد.

به این ترتیب در مجموع بالغ بر ۳ میلیارد و ۱۶۳ میلیون دلار ارز به شرکت‌های مونتاژکار ارز تخصیص داده شده است.

این وضعیت تخصیص ارز به مونتاژکاران در حالیست که برای واردات خودرو در مجموع یک میلیارد دلار ارز در نظر گرفته شده بود که برای پرداخت همین مقدار هم به قدری سنگ اندازی صورت گرفت که در انتهای سال ۱۴۰۲ تنها ۱۱ هزار خودروی خارجی وارد کشور و از این تعداد ۸ هزار دستگاه به مشتریان تحویل شد.

برای مشاهده فهرست ۱۰۰ واردکننده برتر سال ۱۴۰۲ اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 6089959 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان بر نقش کلیدی طبقه کارگر در رونق اقتصادی تاکید کرد
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • اقدامی مهم در استاندارد که زمینه تحقق شعار سال را فراهم کرده است
  • پورمحمدی: مس رفسنجان الگوی ادب و اخلاق در فوتبال ایران است
  • مدیر شرایط اضطراری و بحران پتروشیمی‌های منطقه ویژه پارس منصوب شد
  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی