Web Analytics Made Easy - Statcounter

هکر‌ها از بدافزار جاسوسی پنهان شده در قالب کیف پول دیجیتالی برای سرقت داده‌های کابران استفاده می‌کنند.

به گزارش androidpolice، با رونق رمزارز‌ها در چند سال اخیر، بسیاری از سرمایه‌گذاران به این حوزه ورود کرده اند. با رشد سرمایه گذاری در این زمینه، نمایه توکن‌ها حتی فراتر از بیت‌کوین و اتریوم در سطح جهان شناخته‌شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محققان امنیتی Eset طرحی مبنی بر جاسوسی از برنامه‌های اندروید و iOS کشف کردند. این نرم افزار‌های مخرب شبیه کیف پول‌های رمزنگاری بوده؛ اما در واقع تروجان‌های مخرب برای سرقت را پنهان می‌کنند. بر اساس تحقیقات Eset، مهاجمان سایبری از internet buzz برای فریب دادن قربانیان استفاده می‌کنند. پارسال هم این شرکت ده‌ها برنامه جاسوسی شبیه کیف‌پول‌های رمزنگاری مانند Metamask و Coinbase را در گوشی‌های اندرویدی و iOS کشف کرد.

این برنامه‌های حامل بدافزار‌ها در وب‌سایت‌های به ظاهر صحیح منتشر می‌شدند. هکر‌ها پس از توزیع این نرم افزار‌های مخرب و فریب کاربران به کیف پول و اطلاعات قربانیان دسترسی پیدا می‌کردند. به گفته مسئولان Eset، یکی از برنامه‌های فرد یا تیم هک پشت این کلاهبرداری قرار دادن تبلیغات در وب سایت‌ها است. آن‌ها با استفاده از واسطه‌های تلگرام و فیسبوک و جذب قربانیان، دامنه دسترسی خود را گسترش داده اند. همچنین به علت ضعیف بودن امنیت سرور‌های مهاجمان سایبری و پس از ارسال اطلاعات قربانی، علاوه بر اپراتور سایر افراد نیز به داده‌های کاربران دسترسی داشتند.

به گفته Eset، هدف این برنامه‌ها عمدتاً کاربران چینی بوده اند؛ اما بیش از ده‌ها نوع از آن‌ها در فروشگاه Play یافت شده است. کد مورد استفاده برای ساخت برنامه‌های تروجانی لو رفته است. کاربران باید برای دانلود برنامه‌های کیف پول ارز‌های دیجیتال از اپ استور اپل یا Play Store استفاده کنند. البته در فروشگاه پلی استور باید گزینه Google Play Protect فعال شود.

بیشتر بخوانید

سرقت ۱.۷ میلیون دلار NFT در یک حمله فیشینگ

 

باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هکرهای ناشناس سرقت اطلاعات مجرمان سایبری برنامه ها کیف پول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۷۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین

تین نیوز

۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین ماه امسال جا به جا شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴.۷ درصد کاهش را نشان می دهد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد مشتری مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان گفت: ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین ماه امسال جا به جا شدند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۴.۷ درصد کاهش را نشان می دهد.

مشتری ادامه داد: در این بازه زمانی بیش از ۱۵ هزار سفر ناوگان حمل و نقل باری برای جابه جایی کالا در نقاط مختلف کشور انجام شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳ درصد کاهش یافته است.

این مسئول علت کاهش میزان تناژ کالا و سفر ناوگان باری را تعطیلات نوروز و محدودیت تردد وسایل نقلیه سنگین دانست و تصریح کرد: عمده ترین کالای حمل شده در این مدت سیمان (۴۸ درصد)، کود اوره (۱۲ درصد)، بنزین (۷ درصد) و پودر آلومینیوم (۴ درصد) بوده است.

وی افزود: ۲۷ شرکت با ۵ هزار و ۲۲۰ دستگاه ناوگان باری و ۳ هزار و ۳۲۰ دستگاه وانت بار در بخش حمل و نقل کالا در استان فعالیت می کنند.

به گفته مشتری، ۸ هزار و ۵۷۱ راننده در حوزه حمل و نقل کالای استان در حال خدمات رسانی به مردم و صاحبان کالا هستند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • جا به جایی ۲۳۵ هزار تن کالا با ناوگان حمل و نقل باری خراسان شمالی تا پایان فروردین
  • تیک‌تاک در آستانه حذف از اپ استور آیفون
  • شوخی جالب مولر با ستاره رئال‌مادرید: جاسوسی می‌کنی (فیلم)
  • شوخی مولر با ستاره رئال: جاسوسی می‌کنی! (عکس)
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • داوطلبان متقلب دستگاه‌های جاسوسی پیشرفته داشتند/احتمال محرومیت تا ۵ سال
  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب
  • بنادر هوشمند، راهی برای آینده روشن