Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، «حبیب قراگوزلو» افزود: یکی از دغدغه‌های ما مدیریت مصرف در زمان اوج بار است و در این رابطه جلسه‌هایی با حضور مدیران عامل شرکت‌های توزیع منطقه و همکاران معاونت‌های مختلف داشتیم و راهکارهایی ارائه شده است تا بتوان این بازه زمانی حساس را پشت سر گذاشته و مردم بدون نگرانی و دغدغه به زندگی و کسب و کار خود بپردازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تمهیداتی که برای گذر مطمئن از اوج بار سال ۱۴۰۱ اندیشیده شده ادامه داد: برای این کار چند نشست هماهنگی و بازدید داشتیم و در همه این برنامه ها سعی کردیم پروژه‌های اولویت‌دار و زیرساختی را مشخص و اعتبارات لازم را برای این پروژه‌ها پیش‌بینی و آنها را هر چه سریع‌تر به شبکه برق متصل کنیم تا در زمان اوج مصرف اشکالی پیش نیاید.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: برای این کار لازم بود با همکاری همه مدیران و کارشناسان، تخصیص‌ها را هدفمند کنیم تا تحقق پروژه‌ها هر چه سریع‌تر اتفاق بیفتد، البته در این مسیر چالش‌هایی هم وجود داشته و دارد؛ مانند تامین نقدینگی موردنیاز پروژه‎ها از منابع مختلف، رفع معارضین برای انجام پروژه‎های خطوط و تبیین راهکارهای فنی و اجرایی که تلاش داریم با اراده و همدلی بیشتر بر این چالش‌ها غلبه کنیم.

قراگوزلو در باره طرح‌های ویژه شرکت برق منطقه‌ای برای گذر از پیک بار سال ۱۴۰۱ چه پروژه‌هایی هستند؟، گفت:توسعه و تقویت ترانس سوم پست ۶۳/۲۳۰شهریار، تقویت پست ۶۳/۲۳۰کیلوولت قیطریه، تقویت هادی خط امین‌الاشرافی (تهرانپارس)- الغدیر- ازگل، احداث پست شهرک صنعتی دماوند ۲ و ارتباطات مربوط، توسعه و تقویت پست شهر قدس ۱، تکمیل ارتباطات واوان (بهارستان-واوان) همراه با برقراری ارتباطات میان‌آباد، تکمیل خط ۶۳کیلوولت ورامین۴۰۰-ورامین۱، ورود و خروج تهرانپارس- عامری، تقویت پست ۲۰/۶۳کیلووات تربیت معلم، تامین ترانس ۲۳۰/۴۰۰ کیلوولت پست امین‌الاشرافی (ترانس سوم) ، تعمیر ترانس پست ۲۳۰/۴۰۰ کیلوولت فیروز بهرام، احیای دکل آسیب‌دیده خط زیاران – سیاه بیشه و... از مهم‌ترین پروژه‌هایی است که قصد داریم تا قبل از اوج مصرف سال ۱۴۰۱ به بهره‌برداری برسانیم.

وی مهم‌ترین برنامه‌هایی که برای سال ۱۴۰۱ تدارک دیده شده را چنین برشمرد: برنامه‌ها در سه دوره زمانی تنظیم شده است که در کوتاه مدت، عبور مطمئن از اوج مصرف سال ۱۴۰۱ است.

این مقام مسوول ادامه داد: در دوره میان مدت، هدف ما تبدیل وضعیت شبکه تحت پوشش برق تهران به حالت عادی طی دو سال آینده و در دوره بلندمدت، بازگشت شرکت به الگوی صنعت برق در دوره ۵ تا ۷ سال آینده است، البته پرداختن به امور پژوهشی و علمی و استفاده بیشتر از خلاقیت و نوآوری در اجرای طرح‌های شرکت و برجسته‌سازی وجوه فرهنگی و اجتماعی و جلب مشارکت مردم در مدیریت مصرف از دیگر برنامه‌های شرکت در سال آینده و سال‌های بعد خواهد بود.

قراگوزلو در باره برنامه شرکت برق منطقه‌ای با توجه به شعار سال یعنی تولید؛ دانش بنیان، اشتغال آفرین، افزود: برای تحقق اهداف تولید دانش بنیان گام برمی‌داریم. یکی از محورهای اصلی تقویت و توسعه شبکه برق کشور، بکارگیری فناوریی های بومی و تولید داخل با محوریت شرکت‌های دانش بنیان داخلی است.

وی ادامه داد: شرکت برق منطقه‌ای تهران با بهره‌گیری از توانمندی شرکت‌های دانش بنیان داخلی، برخی از نیازهای خود را در حوزه‌های فناوری‌های high-tech همچون تامین و تعمیرات پستهای GIS، تامین رله‌های حفاظتی، تامین تجهیزات مخابراتی، تامین بردهای سیستم کنترل نیروگاهی، افزایش سطح امنیت سایبری و تامین ربات‌های هوشمند بازرسی شبکه (در حوزه بازرسی هوایی شبکه خطوط و شبکه زیرزمینی تونل‌ها) تامین کرد.

مدیرعامل برق منطقه‌ای تهران گفت: شرکت برق منطقه‌ای تهران درنظر دارد طی سال ۱۴۰۱، همکاری خود را با مراکز فعال در حوزه شرکت‌های دانش بنیان همانند مرکز شرکت‌های دانش بنیان معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری و پارک فناوری پردیس جهت بهره مندی بیشتر از توانمندی این شرکت‌ها در سطح کشور توسعه دهد.

برچسب‌ها انرژی برق شهر تهران مصرف بهینه برق شهر قدس شرکت برق منطقه ای وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق شهر تهران مصرف بهینه برق انرژی برق شهر تهران مصرف بهینه برق شهر قدس شرکت برق منطقه ای وزارت نیرو شرکت های دانش بنیان برق منطقه ای تهران شرکت برق منطقه ای برنامه ها پروژه ها سال ۱۴۰۱ شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۹۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری

منصور ستوده مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین در جمع فرماندهان پایگاه‌های مقاومت بسیج ادارات و سازمان‌های حوزه شهید بهشتی استان قزوین گفت: چندین طرح ملی مهم برای استان در حال اجرا است که امیدواریم با اجرای آنها بتوانیم استان را در تامین آب شرب بیمه کنیم.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین افزود: تامین آب شرب و کشاورزی برای شمال و جنوب استان قزوین تا افق ۳۰ ساله ترسیم شده است.

وی اضافه کرد: یکی از طرح‌های مهم آبی استان، موضوع آبرسانی از سد طالقان به شهر‌ها و روستا‌های استان است که اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح حدود ۱۰۰ هزار میلیارد ریال است.

ستوده با بیان اینکه شرکت آب منطقه‌ای یک شرکت ۱۰۰ درصد دولتی است و حاکمیت آب را در استان برعهده دارد، اضافه کرد: یکی از وظایف این شرکت تامین آب از طریق اجرای طرح‌های توسعه منابع آب از جمله احداث سدها، شبکه‌های آبیاری و زهکشی و خطوط آبرسانی است.

این مسئول با بیان اینکه صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است، ادامه داد: صرفه جویی و استفاده بهینه از منابع آبی، یک برنامه مردم محور است لذا انتظار داریم همه حوزه‌ها به ویژه، حوزه بسیج، امامان جمعه و جماعات که مخاطبین بسیار دارند در راستای تبیین و روشنگری این موضوع به ما کمک کنند.

به گفته ستوده، مطالعات آبخوان دشت قزوین و همچنین حفظ و حراست از منابع آبی که شامل چاه ها، چشمه ها، قنوات و رودخانه‌ها و تاسیسات آبی می‌شود، از دیگر وظایف مهم و کلیدی شرکت آب منطقه‌ای به حساب می‌آید.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای قزوین بیان کرد: سد شهید لشگری نهب طرحی است که با حجم مخزن ۱۲۰ میلیون مترمکعب و با اعتباری معادل ۱۲ هزار میلیارد ریال عملیات اجرایی آن در سال گذشته به اتمام رسیده و هم اکنون آماده افتتاح است.

وی ادامه داد: در پایین دست این سد یک شبکه آبیاری مدرن قرار دارد که طول کانال اصلی آن ۲۵ کیلومتر و طول کانال‌های درجه یک و ۲ آن ۹۰ کیلومتر در حال اجرا است که هفت کیلومتر ابتدایی کانال اصلی تکمیل و در حال بهره برداری قرار دارد.

ستوده عنوان کرد: سد بالاخانلو با ظرفیت ۳۸ میلیون مترمکعب جهت تامین بخشی از نیاز آب شرب پنج شهر و ۳۰ روستای جنوب استان نیز بر روی رودخانه حاجی عرب در دست احداث است که حدود ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی یادآور شد: با پیگیری‌های بعمل آمده و مساعدت وزیر نیرو امسال چهار و ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار نقدی برای پروژه‌های حوزه آب استان قزوین تخصیص داده شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تکمیل ۳ پایانه مترو در اولویت سال ۱۴۰۳ | ۴ خط مترو تهران توسعه می یابد
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • توسعه دزفول در گرو اجرای طرح‌های مصوبه سفر استاندار خوزستان
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • سد شهید لشگری نهب آماده بهره برداری
  • پیشرفت پروژه‌های آبی کردستان به تعامل تمامی واحدها بستگی دارد
  • دولت بایدن نسبت به «پیروزی اوکراین» مطمئن نیست