Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@14:41:40 GMT

قیمت بهترین دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۵۹۵۱۰

قیمت بهترین دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

در حال حاضر با وجود نیاز به آب سالم در صنایع مختلف، ضرورت استفاده از تصفیه آب بیشتر از همیشه حس میشود. یکی از لوازم مورد استفاده در بیشتر ارگانها و اداره جات به منظور ارائه آب سالم، استفاده از دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی است.

در این مقاله قصد داریم تفاوت تصفیه آب نیمه صنعتی با نمونه های خانگی و صنعتی را بیان کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه به بررسی ویژگی های بهترین دستگاه آب تصفیه کن نیمه صنعتی بپردازیم و یکی از برترین های این حوزه را به شما معرفی کنیم.

اهمیت خرید تصفیه آب نیمه صنعتی

در حال حاضر ممکن است در بسیاری از مکان ها دستگاه های تصفیه آب را مشاهده کنید. در آب شهری آلاینده های مختلفی مثل نیترات، سولفات، انواع فلزات سنگین، انواع ترکیبات شیمیایی، کلر و ... موجود هستند که همگی میتوانند برای بدن مضر باشند.

دستگاه تصفیه آب قادر به حذف بیش تر از 99 درصد آلاینده های موجود در آب لوله کشی شهری است. بنابراین اگر به سلامتی خود و خانواده خود اهمیت میدهید، خرید دستگاه تصفیه آب یکی از مهم ترین انتخاب های شما است.

اجزای آب تصفیه کن نیمه صنعتی

معمولا دستگاه ها دارای محفظه های فیلتر عمودی هستند که به هوزینگ فیلتر تصفیه آب معروفند. این دستگاه ها دارای قطعات مختلفی میباشند. یکی از مهم ترین قطعات که در فرآیند تصفیه آب حرف اول را میزند، فیلتر های دستگاه تصفیه آب هستند.

دستگاه های تصفیه آب نیمه صنعتی، معمولا از سیستم اسمز معکوس استفاده میکنند. اسمز معکوس در حال حاضر یکی از مورد انتظآر ترین روش های تصفیه آب است. اسمز معکوس در تصفیه آب نیمه صنعتی خود را در فیلتر مرحله چهارم نشان میدهد.

فیلتر ممبران در مرحله چهارم مهم ترین فیلتر تصفیه آب به شمار میرود. معمولا این فیلتر دارای سوراخ های بسیار ریزی است که آلاینده های بزرگتر از 0.0001 میکرون را از بین میبرد. یعنی تقریبا تمامی فلزات سنگین مثل سدیم، تمام ترکیبات شیمیایی حاوی سولفات و تمامی عناصر مضر برای بدن را از آب حذف میکند.

البته باید اشاره کنیم که دستگاه تصفیه آب دارای شیری به نام شیر میکس است. شاید برای شما هم سوال به وجود بیاید که املاح مورد نیاز برای بدن چه میشود؟ باید بگوییم که شیر میکس وظیفه تنظیم این املاح در آب را دارد. بنابراین در نهایت علاوه بر نوشیدن آب تصفیه شده مناسب برای بدن، املاح مفید برای سلامت شما نیز به بدنتان میرسد.

ظرفیت ممبران دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

همانطور که ذکر شد، ممبران اصلی ترین فیلتر تصفیه آب است. در نمونه های خانگی معمولا ظرفیت دستگاه تصفیه آب را ممبران تعیین میکند که چیزی در حدود 50 تا 75 گالن است. یعنی فیلتر ممبران خانگی قادر است در طول شبانه روز حدود 50 گالن آب را تصفیه و ارائه کند.

در تصفیه کننده های نیمه صنعتی نیز روند به همین صورت است. بنابر استفاده ای که دستگاه تصفیه آب میکنید، ظرفیت مورد نیاز به باید انتخاب نمایید. در حال حاضر انواع اقسام تصفیه آب ها با ظرفیت های متنوع وجود دارد. مثلا دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی 200 گالن، 400 گالن، 800، 1600 گالن نیز موجود است.

تمامی این ظرفیت ها به فیلتر ممبران تصفیه آب وابسته است. برای مثال در تصفیه آب نیمه صنعتی 400 گالن ممکن است از چهار فیلتر ممبران با ظرفیت هر کدام 100 گالن استفاده شود؛ یا فقط از یک ممبران با ظرفیت 400 گالن بهره برداری شود.

پمپ نیمه صنعتی

در دستگاه آب تصفیه کن نیمه صنعتی که با سیستم فیلتراسیون اسمز معکوس از پمپ برای ایجاد فشار آب در فیلتر ممبران استفاده می شود. پمپ به دستگاه تصفیه آب کمک میکند تا بتواند به بهترین شکل ممکن اقدام به فیلتراسیون آب نماید. اصلیترین قطعه ای که به پمپ نیاز دارد، فیلتر ممبران در مرحله چهارم است.

در صورتی که پمپ تصفیه آب به خوبی کار نکند، فیلتر ممبران به فشار دلخواه خود دست نمیابد، بنابراین دچار کیپ شدگی یا اشباع میشود. در این صورت عمر ممبران زود تر از حالت طبیعی به اتمام میرسد.

قیمت دستگاه تصفیه آب نیمه صنعتی

البته باید اشاره کنیم که قیمت تصفیه آب نیمه صنعتی نیز با همین ظرفیت ها مشخص میشود. برای مثال قطعات تصفیه آب 400 گالنی گران تر است تصفیه آب 100 گالنی میباشد، چون قابلیت تصفیه بالاتری دارد.

از نکات مهم دیگری که در قیمت دستگاه های نیمه صنعتی تاثیر میگذارد، کیفیت قطعات به کار رفته در آن است. در صورتی که تصفیه آب از قطعات با کیفیت و ترجیحا تایوانی استفاده کند، اولا دوام دستگاه بالاتر میرود و دستگاه بیشتر عمر میکند، ثانیا از کیفیت آب خروجی اطمینان بیشتری خواهید داشت.

 

خرید تصفیه آب نیمه صنعتی از پاکاب گستر

پاکاب گستر یکی از بزرگترین تولید کنندگان تصفیه آب خانگی و نیمه صنعتی در ایران است.این شرکت با بیش از یک دهه تجربه در صنعت تصفیه آب ایران، انواع دستگاه های تصفیه کننده آب را تولید و عرضه میکند.

همواره تلاش میشود که از بهترین قطعات تایوانی در تصفیه آب پاکاب گستر استفاده شود. به همین منظور چه در نمونه های خانگی و چه در محصولات نیمه صنعتی، شرکت پاکاب گستر شیرمحمدی در تلاش است تا از با کیفیت ترین قطعات تایوانی استفاده کند.

لازم به ذکر است که انواع سفارشات تولید تصفیه آب نیمه صنعتی در پاکاب گستر با کیفیت ها و قطعات درخواستی پذیرفته میشود.


 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: فیلتر ممبران حال حاضر اسمز معکوس دستگاه ها برای بدن آب تصفیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۵۹۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد

آفتاب‌‌نیوز :

 تورم تولیدکننده، شاخصی است که این افزایش هزینه تولید را برای گروه متنوعی از کالا‌ها در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی نشان می‌دهد. براساس آمار منتشر شده توسط مرکز آمار ایران، تورم ماهانه تولید محصولات گاوداری‌های صنعتی در بهمن ماه، ۰.۱ واحد درصد کمتر شده است. البته این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت آن‌ها نیست. بلکه نشان می‌دهد از سرعت رشد قیمت‌ها کاسته شده است. البته نرخ سالانه و نقطه‌ای این شاخص رو به افزایش رفته و از مرز ۴۹ درصدی عبور کرده است.

شواهد نشان می‌دهد که «گوساله نر زیر چهارماه» و «گاو تلیسه غیرباردار» و «گاو نر داشتی» بیشترین مقدار تورم تولیدکننده اسفند ۱۴۰۲ را از آن خود کرده اند. در مقابل «شیر» کمترین افزایش هزینه تولید را در این بازه زمانی متحمل شده است. در ادامه به بررسی تورم ماهانه، نقطه‌ای و سالانه تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

سیگنال افزایش قیمت گوشت و مواد لبنی در اسفند ۱۴۰۲

گوشت و لبنیات، یکی از محصولات اساسی تامین کننده پروتئین و مواد مغذی بوده و در سبد مصرفی خانوار نقش اساسی ایفا می‌کند. «گاوداری‌ها» یکی از اصلی‌ترین کانال‌های تامین گوشت و لبنیات مورد استفاده کشور هستند. شواهد نشان می‌دهد که افزایش هزینه تمام شده گاوداری‌های صنعتی می‌تواند منجر به افزایش قیمت بازاری این محصولات شود.

به عبارت دیگر اگر گاوداری‌ها مواد اولیه خود را به قیمت بیشتری تهیه کنند، خریدار نیز محصولات و مواد لبنی را به قیمت بالاتری از بازار تهیه خواهد کرد؛ بنابراین بررسی تورم تولید کننده گاوداری‌های صنعتی کشور دارای اهمیت بوده و سیگنالی در راستای قیمت مصرف کننده مواد لبنی و گوشتی محسوب می‌شود.

آخرین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار حاکی از آن است که تورم ماهانه گوشت در اسفند ۱۴۰۲ کاهش یافته است. در مقابل تورم سالانه و نقطه به نقطه این محصولات بیشتر شده و از مرز ۴۹ درصد عبور کرده است. در ادامه به بررسی تورم تولیدکننده محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند ۱۴۰۲ پرداخته شده است.

کاهش تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی

«تورم تولیدکننده»، یکی از شاخص‌های مهم اقتصادی است که نشان می‌دهد میزان قیمت یک سبد متنوع از یک محصول در یک بازه زمانی مشخص در مبدا تولید و پیش از رسیدن به دست مصرف کننده نهائی چگونه تغییر کرده است. از این شاخص به عنوان «تورم پیشران» نیز یاد می‌شود. چرا که افزایش هزینه تولید یک محصول می‌تواند منجر به افزایش قیمت عرضه آن به بازار توسط واسطه گران شود.

جدیدترین گزارش منتشر شده توسط مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲، تورم ماهانه محصولات گاوداری‌های صنعتی ۰.۱ واحد درصد کمتر شده و به ۱.۲ واحد درصد رسیده است. باید توجه داشت که این کاهش به معنای کمتر شدن قیمت محصولات لبنی و گوشتی وابسته به گاوداری‌ها نبوده است. بلکه نشان می‌دهد سرعت رشد قیمت کمتر شده و هزینه تولید محصولات مذکور در اسفند نسبت به بهمن، ۱.۲ درصد افزایش یافته است.

محصولات گاوداری‌های صنعتی از ۸ گروه تشکیل شده است. این گروه‌ها شامل؛ «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو نر داشتی» گوساله پرواری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله نر زیر ۴ ماه»، «شیر» و «کود» است.

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم ماهانه اسفندماه ۱۴۰۲ در «گاو تلیسه غیرباردار» بیشترین میزان خود را به ثبت رسانده است. به بیان دقیق‌تر هزینه تولید گاو تلیسه غیرباردار در اسفندماه ۵.۵ درصد بیشتر از قیمت آن در بهمن ماه بوده است. این رقم در مقایسه با ماه گذشته افزایش ۳.۱ واحد درصدی داشته است.

تولید «شیر» نیز در این ماه کمترین تورم ماهانه پیشران را تجربه کرده و در سطح ۰.۲ درصدی قرار گرفته است. این رقم نسبت به بهمن ماه کاهش ۰.۱ واحد درصدی را به ثبت رسانده است.

افزایش هزینه تولید محصولات گاوی نسبت به اسفند سال قبل

شواهد آماری حاکی از آن است که تورم نقطه به نقطه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفندماه ۱۴۰۲ نسبت به بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سطح ۴۹.۴ درصدی قرار گرفته است. این نرخ نشان می‌دهد که در اسفند ۱۴۰۲ هزینه تولید گوشت و مواد لبنی، ۴۹.۴ درصد بیشتر از این نرخ در فصل مشابه در سال ۱۴۰۱ بوده است.

از میان ۸ گروه تشکیل دهنده محصولات گاوداری‌های صنعتی، «گاوتلیسه غیرباردار» و «گوساله نر زیر چهارماه»، تورم نقطه‌ای بالغ بر ۱۲۰ درصدی را تجربه کرده اند. این دو گروه، نهاده اصلی تولید گوشت گاو محسوب می‌شود. بدین ترتیب می‌توان گفت با توجه به افزایش قیمت نهاده‌ها، احتمال افزایش قیمت گوشت گاو در ماه‌های آتی دور از انتظار نخواهد بود.

این نرخ در سایر گروه‌ها کمتر از ۱۰۰ درصد به ثبت رسیده و محصولات «شیری» با ثبت تورم ۲۳.۳ درصدی در اسفند، کمترین مقدار این نرخ را از آن خود کرده است.

تورم سالانه ۶ گروه از محصولات گاوداری‌ها از ۱۰۰ درصد عبور کرد

تورم سالانه تولیدکننده محصولات گاوی نشان می‌دهد، میانگین هزینه تولید ۱۲ ماهه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین مقدار در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۱ چگونه تغییر کرده است. شواهد حاکی از آن است تورم سالانه محصولات گاوداری‌های صنعتی در اسفند امسال ۵۱.۵ درصد بوده است.

«گوساله نر زیر ۴ ماه» با ثبت تورم ۱۴۲.۴ درصدی بیشترین مقدار این نرخ را داشته است. «گاو تلیسه غیرباردار»، «گاو شیری»، «گاو حذفی شیری وازده»، «گوساله پرواری» و «گاو نر داشتی»، ۶ دسته از محصولات تشکیل دهنده گاوداری‌های صنعتی هستند که میانگین تورم سالانه آن‌ها در ۱۲ ماه منتهی به اسفند ۱۴۰۲ نسبت به همین رقم در بازه زمانی مشابه در سال ۱۴۰۱، بالغ بر ۱۰۰ درصد بوده است.

افزایش هزینه تولید این محصولات، سیگنالی در راستای افزایش هزینه فروش محصولات لبنی و گوشتی مربوط به گاوداری‌های صنعتی به بازار می‌دهد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • اسفند ماه «مرغ حذفی» بیشترین افزایش قیمت را داشت
  • معرفی آوین شاپ فروشگاه تجهیزات نظافت صنعتی و خانگی
  • احیای کامل پیر امریک اوبامیانگ و رویای قهرمانی در لیگ اروپا
  • نرخ تورم سالانه در مرغداری‌های صنعتی به ۵۷.۸ رسید
  • عملکرد فیلتر ممبران در دستگاه تصفیه آب
  • تورم تولید گوشت از مرز ۱۰۰ درصد عبور کرد
  • ۳۰۰۰میلیارد تومان اعتبار مصوب نفت برای استان در نظر گرفته شد
  • انواع ورق صنعتی مهم کدام‌اند؟ چه کاربردی دارند؟
  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند