Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس، مهمترین شایعات، تحریفات و ترفندهای شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان و کاربران معاند و ضدانقلاب در سال گذشته را بازخوانی می‌کند. در ادامه مهمترین شایعات منتشر شده در شهریورماه  ۱۴۰۰ را مرور می‌کنیم:

* قهرمان‌سازی با تصاویر فتوشاپی برای یک قاتل

یکی از مهمترین شایعات شهریور ماه سال گذشته مربوط به تصویر فتوشاپی ایران اینترنشنال  و صفحه توییتر اسرائیل به فارسی بود که با استفاده از فوتوشاپ عکس نوید افکاری را بر روی تصویری از حسن یزدانی قهرمان نام‌آشنای کشورمان جعل کردند(اینجا را بخوانید).

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

*  پیش‌فروش واکسن‌های داخلی 

اما شایعات مربوط به واکسن کرونا، شایعه داغ آخرین ماه گرم سال بود. یکی از این اخبار مربوط   پیش‌فروش واکسن‌های داخلی  بود که همان زمان رئیس سازمان غذا و دارو گفت: خبرهای منتشر شده درباره پیش‌خرید واکسن از شرکت‌های داخلی تولیدکننده واکسن به هیچ عنوان صحت ندارد؛ پیش خرید حتی به شکل ریالی انجام نشده و این اخبار کذب، مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست.

 

 

تخریب واکسن برکت با استفاده از فوتوشاپ!

در همین ماه برخی کاربران به دروغ مدعی شدند که مسئول روابط عمومی ستاد اجرایی فرمان امام(ره) عنوان کرده: کشته شدن ده‌ها هزار ایرانی در راه اقتدار نظام ارزشش را داشت،درحالی که مشخص شد همان زمان این کاربران به یک صفحه فیک استناد کرده بودند(اینجا)

 

* تزریق سینوفارم ووهان در ایران !

بهانه جویان حتی شایعه دیگری را درباره واکسن ساختند و آن ها  علت ۱۰ برابر شدن مرگ کرونایی در ایران استفاده از نوع ارزان‌تر واکسن سینوفارم چینی بوده. این عده ادعا می‌کنند ایران، واکسن سینوفارم ووهان (که مجوزهای لازم را نداشته) را به دلیل قیمت پایین‌تر نسبت به سینوفارم پکن وارد کرده است(اینجا را بخوانید).

 

 

* تزریق واکسن چینی کارکنان برکت

در شهریور سال گذشته و در ادامه شایعات علیه واکسن‌ کوو ایران برکت، برخی مدعی شدند که به مدیران و کارکنان شرکت برکت، واکسن سینوفارم زدند، درحالی که این شایعه از همان ساعات اول با تکذیب مدیر روابط عمومی ستاداجرایی فرمان حضرت امام(ره) روبرو شد(اینجا را بخوانید).

 

* تزریق یک دز واکسن به چند نفر 

یکی دیگر از شایعات واکسن کرونا این بود که عده ای مدعی شدند که در برخی مراکز تزریق واکسن، به دلیل کمبود یک دز واکسن را به دونفر می‌زنند، این درحالی بود که برخلاف تصور عامه مردم، در هر ویال (ظروف شیشه‌ای نگهداری مایعات دارویی)وابسته به نوع واکسن، دزهای متعددی وجود دارد. به طور مثال وقتی روی یک ویال عدد ۱۰ دز نوشته شده، این به آن معنا است که به ۱۰ نفر هر کدام یک دز باید تزریق شود(اینجا).

 

البته خبرگزاری فارس در شهریور ۱۴۰۰ در گزارشی به تعدادی از این شایعات علیه واکسن را مرور کرد(اینجا را بخوانید)

 

 

* انتصاب پسر نمکی به عنوان مشاور وزیر بهداشت دولت سیزدهم

برخی رسانه‌ها شایعه کردند که وزیربهداشت دولت سیزدهم فرزند وزیر بهداشت دولت دوازدهم را به عنوان مشاور خود انتخاب کرده است که مشخص شد این شایعه صحت نداشته و تشابه اسمی بوده است(اینجا)

 

شایعه خبر فوت یک متهم زیر شکنجه در آذربایجان غربی، دروغ تخریب مزار شهدای گمنام در تهران و شایعات روزنامه شرق درباره عدم ارائه کارنامه به مادران دانش آموزان(اینجا) از جمله شایعات این ماه بود.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: از شایعه تا واقعیت شایعه اینترنشنال دروغ اینجا را بخوانید مهمترین شایعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۱۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حامد آقاجان زاده، معاون بهداشت و درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر استان، با اشاره به ضرورت انجام واکسیناسیون برای زائران، گفت: متقاضیان حج تمتع امسال استان طبق نوبت اعلام شده از امروز تا ۱۶ اردیبهشت ماه فرصت دارند برای انجام واکسیناسیون اجباری به مراکز تعیین شده مراجعه کنند.

وی افزود: هر فرد متقاضی سفر به حج تمتع باید ۱۵ روز قبل از اعزام، واکسن مننژیت را به منظور ایمن سازی در مقابل این بیماری دریافت کرده باشد.

آقاجان زاده در خصوص تزریق واکسن مننژیت برای متقاضیان، توضیح داد: تزریق این واکسن برای افرادی که در دو سال گذشته آن را دریافت نکرده‌اند، الزامی است.

معاون بهداشت و درمان هلال احمر استان با بیان اینکه در تبریز حدود ۴۰۰۰ نفر شامل متقاضیان اعزام، عوامل کاروان‌ها و عوامل آشپزخانه واکسینه می‌شوند، خاطرنشان کرد: با توجه به محدودیت زمانی برای تزریق واکسن حجاج، ظرفیت پذیرش و انجام واکسیناسیون زائران غیرآذربایجان شرقی را نیز در تبریز با توجه به موقعیت مسافرپذیر این شهر داریم.

وی در ادامه به آمار زائران حج تمتع امسال استان اشاره کرد و گفت: شمار متقاضیان حج تمتع امسال آذربایجان شرقی ۳۹۵۱ نفر است که در قالب ۲۸ کاروان به این سفر معنوی اعزام خواهند شد. ۱۵ کاروان از این تعداد متعلق به زائران تبریزی است.

آقاجان زاده همچنین از آغاز معاینات پزشکی ۴۵ نفر از عوامل اجرایی پزشکی حج و زیارت که در موسم حج تمتع خدمت رسانی خواهند کرد، از روز گذشته در تبریز خبر داد.

کد خبر 6088814

دیگر خبرها

  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • حجاج ابهر و خدابنده برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • تزریق و تلقیح بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است
  • بیش از سه هزار و ۵۰۰ دوز واکسن سرخک در خراسان رضوی تزریق شد
  • اولین واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات (عکس)
  • (عکس) اولین واکنش همسر مهدی قایدی به شایعات
  • واکسیناسیون متقاضیان حج تمتع از امروز آغاز شد/ متقاضیان ۱۵ روز قبل از اعزام ادغام کنند