Web Analytics Made Easy - Statcounter

خشونت های گسترده در برخی از زندان های جهان سبب شده اند تا آن ها به مراکز مرگباری مبدل شوند. خبرگزاری میزان – در بررسی فهرستی از بدترین و مخوف‌ترین زندان‌های جهان، واقعیت‌های تکان دهنده و شوکه کننده‌ای وجود دارند اما آن چه بیش از هر چیز توجه را به خود جلب می‌کند، سهم بالای آمریکا به عنوان کشور دارنده بالاترین جمعیت زندانی از زندان‌های مخوف جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  به گزارش «اینسایدر مانکی، فکتز و usabynumbers»، مخوف‌ترین زندان‌های جهان به شرح زیر هستند:   ۱۷. زندان گلدانی گرجستان: انتشار تصاویری از تجاوز، شکنجه و ضرب و شتم زندانیان توسط کارکنان زندان در زندان «گلدانی» در «تفلیس»، پایتخت گرجستان، در سپتامبر ۲۰۱۲، سبب به راه افتادن موجی از اعتراض‌ها در این کشور شد.
۱۶. زندان سن کوئنتین آمریکا: قدیمی‌ترین زندان ایالت «کالیفرنیا»، محل زندگی شمار زیادی از قاتل‌های زنجیره‌ای و متجاوزان است.   زندان «سن کوئنتین» تنها زندان ایالت «کالیفرنیا» است که دارای اتاق گاز برای اجرای حکم زندانیان است.   خشونت در این زندان ورای موضوع شمار نگهبانان، همیشه بوده و به نظر می‌رسد که خواهد ماند؛ زیرا این زندان از خطرناک‌ترین زندان‌های جهان است.
۱۵. زندان فلورنس آمریکا: زندان «اِی دی ایکس فلورنس سوپر مکس» ایالت «کلرادو» آمریکا، زندانی با امنیت فوق العاده است و به دلیل نگهداری از برخی از جنایتکاران بسیار خطرناک شناخته شده است. زندانیان در این زندان ضد فرار تا ۲۳ ساعت در سلول انفرادی نگهداری می‌شوند.
۱۴. زندان آرتور رود هند: زندان «آرتور رُود» که با نام زندان مرکزی «بمبئی» نیز شناخته می‌شود، قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین زندان این شهر هند است که از ازدحام زیاد زندانیان و پرسنل کم رنج می‌برد.   جنگ مرگبار میان باند‌های زندانیان، تمرینی معمولی برای آنان به حساب می‌آید.   این زندان با ظرفیت ۸۰۰ نفر اکنون تا ۲ هزار زندانی را در خود جای داده است.
۱۳. زندان بلمارش انگلیس: زندان «بلمارش» یکی از سه زندان با امنیت بالا در انگلیس است.   براساس آخرین بررسی‌ها سطح خشونت در این زندان در روند افزایشی قرار دارد.
۱۲. زندان دیاربکر ترکیه: خشونت کارکنان زندان «دیار بکر» سبب شده تا این زندان به نقض حقوق زندانیان شناخته شود.
۱۱. زندان مرکزی بانگ کوانگ تایلند: زندان «بانگ کوانگ» تایلند در شمال «بانکوک»، پایتخت این کشور قرار دارد.   این زندان فوق امنیتی به دلیل وجود سیستم طبقاتی داخلی شناخته شده است.
۱۰. زندان کامیتی کنیا: «کامیتی» یک بازداشتگاه با حداکثر امنیت در کنیاست که زندانیان کنیایی را در شرایط نامناسب قرار می‌دهد.   کمبود پرسنل، ازدحام بیش از حد و شرایط آب و هوایی بسیار گرم رفتار‌های خشونت آمیزی را در این زندان رقم می‌زند.
۹. زندان لاسانته فرانسه: «لاسانته» یکی از بدنام‌ترین زندان‌های فرانسه است که به شورش ها و فرار‌ها معروف است.   زندانیان این زندان به دلایلی مانند عدم امکانات، وجود سیستم طبقاتی داخلی و سوءرفتار‌ها به مشکلات سلامتی متعددی مبتلا می‌شوند.   در سال ۱۹۹۹ بیش از ۱۰۰ زندانی در «لاسانته» خودکشی کردند.
۸. زندان موهانگا روآندا: زندان «موهانگا» روآندا که پیشتر با نام «گیتاراما» شناخته می‌شد، به دلیل ازدحام خطرناک زندانیان معروف است. 
۷. زندان گوانتانامو: «گوانتانامو» به دلیل بازداشت بدون محاکمه و اعمال گسترده شکنجه‌های غیرمعمول روی زندانیان معروف است.   در سال ۲۰۰۲، دولت «جورج بوش»، رئیس جمهور اسبق آمریکا این مرکز را برای نگهداری اسیران جنگ عراق و افغانستان افتتاح کرد.
۶. زندان سیوداد باریوس السالوادور: زندانیان «سیوداد باریوس» منحصرا از اعضای باند «ماراسالواتروچا» هستند.   این زندان بی شک یکی از خشن‌ترین زندان‌های جهان است که در واقع توسط خود زندانیان اداره می‌شود.
۵. زندان لامودلو کلمبیا: «لامودلو» در «بوگوتا»، پایتخت کلمبیا قرار دارد.   زندانیان دو بخش شمالی و جنوبی این زندان عمدتا با هم درگیر می‌شوند.   شورش مارس ۲۰۲۰ در پی نگرانی از شیوع کرونا در زندان به کشته شدن ۲۳ و زخمی شدن ۸۳ زندانی شد.
۴. زندان نیومکزیکو آمریکا: زندان فوق امنیتی «پی ان ام» دارای سه مرکز مجزا برای نگهداری جداگانه است.   این زندان در سال ۱۹۸۰ شاهد خشونت آمیزترین شورش زندان در تاریخ آمریکا بوده است که مرگ ۳۳ زندانی را رقم زد.
۳. زندان آنیسیو جوبیم برزیل: «آنیسیو جوبیم» شاهد یکی از خشن ترین شورش‌های زندان در برزیل بوده است.   درگیری میان باند‌های زندانیان شرایط خشونت باری را در این زندان رقم می‌زند.
۲. زندان مندوزا آرژانتین: شرایط دشوار زندگی در زندان «مندوزا» آرژانتین سبب شده تا این زندان به محلی برای شورش تبدیل شود.
۱. زندان آتیکا آمریکا: زندان فوق امنیتی «آتیکا» در «نیویورک» آمریکا واقع شده است.   این زندان شاهد خشونت‌های مرگباری بوده است.   شورش چهار روزه سال ۱۹۷۱ در این زندان به مرگ ۴۳ نفر منجر شد.
زندان‌های «سن خوان دلوریگانچو» در «لیما»، پایتخت پرو، زندان باقی مانده از دوره استعمار «مالابو» در گینه استوایی، زندان «نایروبی» در کنیا، زندان «ریکرز» در «نیویورک» آمریکا، زندان «کاراندیرو» در برزیل و زندان «ماریکوپا» در «آریزونا» آمریکا، از دیگر زندان‌های مخوف و خشونت بار جهان هستند. بیشتر بخوانید: بدترین زندان‌های جهان در چه کشور‌هایی قرار دارند؟ در زندان‌های مخوف اسرائیل چه می‌گذرد؟ بدترین زندان‌های آمریکا کدامند؟   در زیر به ۱۵ زندان آمریکا که حوادث خشن بسیاری در طول تاریخ در آن‌ها رخ داده است، اشاره می‌شود:
۱. زندان اِی دی ایکس فلورنس سوپرمکس ایالت کلرادو
۲. زندان مرکزی مردان لس آنجلس ایالت کالیفرنیا
۳. زندان هولمن ایالت آلاباما
۴. زندان بومونت ایالت تگزاس
۵. زندان سن کوئنتین ایالت کالیفرنیا
۶. زندان پریش ایالت نیواورلئان
۷. زندان نیومکزیکو در ایالت نیومکزیکو
۸. زندان آلکاتراز در ایالت لوئیزیانا
۹. زندان فولسوم ایالت کالیفرنیا
۱۰. زندان رایکرز در نیویورک
۱۱. زندان سینگ سینگ نیویورک
۱۲. زندان آتیکا نیویورک
۱۳. زندان الی
۱۴. زندان پولاک
۱۵. زندان خلیج پلیکان   سطح بالای خشونت و نقض حقوق بشر در زندان‌های آمریکا سبب شده تا زندان‌های این کشور با نام‌های مستعاری مانند خانه مرگ و نزدیک جهنم شناخته شوند.   انتهای پیام/ برچسب ها: حوادث بین الملل آمریکا حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آمریکا حوادث بین الملل آمریکا حقوق بشر ترین زندان های جهان سبب شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۲۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک شایعه‌ی جذاب درباره‌ی همکاری مسی و رونالدو

تیم فوتبال اینترمیامی آمریکا با خرید لیونل مسی در ابتدای فصل جاری توانست خود را به صدر اخبار و توجهات فوتبال جهان برساند.

این باشگاه که مالکیتش را دیوید بکهام ستاره سابق تیم ملی انگلیس برعهده دارد با جذب ستاره‌های دیگری، چون لوییز سوارز و سرژیو بوسکتس به یکی از مدعیان لیگ آمریکا تبدیل شد.

اما به نظر می‌رسد ماجراجویی‌های صورتی پوشان اینتر میامی به اینجا ختم نمی‌شود و یک خبرنگار معتبر عربستانی به نام «عبدالعزیز العصیمی» مدعی شده است که این باشگاه مذاکراتی با کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی تیم النصر عربستان انجام داده است و قصد دارد او را به خدمت بگیرد.

در صورتی که این اتفاق رقم بخورد این ۲ ستاره فوتبال جهان برای نخستین بار در یک تیم بازی خواهند کرد که می‌تواند جذابیت بسیار زیادی برای هواداران آن‌ها داشته باشد.

دیگر خبرها

  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند
  • ببینید | فیلمی پربازدید از شدت گردباد و طوفان در ایالت نبراسکا در آمریکا
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • چرا دولتمردان آمریکا از خشونت‌ علیه دانشگاهیان این کشور در برابر دوربین‌ها ابایی ندارند؟
  • یک شایعه‌ی جذاب درباره‌ی همکاری مسی و رونالدو
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • احتمال حضور رونالدو و مسی در یک تیم قوت گرفت
  • استقرار اتوبوس‌های زندان در محوطه دانشگاه کلمبیا