Web Analytics Made Easy - Statcounter

چگینی گفت: رشد و توسعه اراک باید در همه ابعاد دیده شود اما متاسفانه طرح جامع اراک فقط به صورت کالبدی دیده شده و پیوست های فرهنگی و اجتماعی لازم را ندارد لذا اصلاح آن از مطالبات جدی شورای شهر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی چگینی رئیس کمیسیون عمران، معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر اراک در گفتگو با دیارآفتاب اظهار داشت: شورای ششم وارث مشکلات فراوانی در بحث پروژه ها بود چرا که اکثرا دچار مشکل بودند و انعقاد قراردادها بصورت کارشناسی انجام نگرفته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی با بیان اینکه پیگیری مشکلات سازمان حمل و نقل بار و مسافر از جمله اقدامات شورای ششم بود و ۱۶۲ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ناوگان حمل و نقل عمومی اختصاص داده شد افزود: ۴۵ دستگاه اتوبوس و میدل باس به ناوگان شهری اضافه شد و ۱۰ دستگاه بازسازی شد در حالی که طی ۴ سال اخیر اقداماتی در این حوزه انجام نگرفته بود، همچنین هفت میلیارد تومان اعتبار برای رفع نقطه حادثه خیز محور طرمزد اختصاص یافته است.   چگینی با اشاره به پیگیری مشکلات طرح جامعه شهر اراک نیز گفت: رشد و توسعه اراک باید در همه ابعاد دیده شود اما متاسفانه طرح جامع اراک فقط به صورت کالبدی دیده شده و پیوست های فرهنگی و اجتماعی لازم را ندارد لذا اصلاح آن از مطالبات جدی شورا بوده که در سفر وزیر راه و شهرسازی به اراک نیز مطرح شد.   رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر اراک افزود: یکی از نقاط ضعف در طرح جامع اراک عدم بهره گیری از یک مشاور توانمند بومی است و یکی از مشکلاتی که به دلیل نواقص طرح جامع با آن روربه رو هستیم فرار سرمایه گذاران و سازندگان مسکن است که همین مسئله افزایش قیمت مسکن را در پی خواهد داشت چراکه کمتر از ۲ درصد اراضی به شهر اراک اضافه شده که بخش اعظمی از آن هم اوقافی است لذا این مسئله در اینده فشارهایی را متوجه شهروندان خواهد کرد.   وی ادامه داد: برای اولین بار به مقوله بازافرینی شهری ورود کردیم چراکه ۴۰ درصد اراضی اراک، بافت فرسوده و حاشیه نشین است و باید مورد توجه قرار بگیرد که در این راستا اقداماتی از جمله توانمند سازی انجام گرفته است.   چگینی تصریح کرد: پیگیری اجرای تقاطع غیرهمسطح سنجان از طریق وزارت راه و شهرسازی، مطالعات انبوه بر و BRT، اجرای پروژه های متوسط و کوچک در مناطق کمتر برخودار به منظور تحقق وعده های عدالت محوری و توانمندی سازمان عمران شهرداری نیز از جمله اقدامات انجام گرفته از آغاز فعالیت شورای ششم است.   رئیس کمیسیون عمران و شهرسازی شورای شهر اراک با اشاره به اینکه طرح ۵۸ متری اراک می توانست ترافیک خیابان امام را تخلیه کند، اما لغو شد، اظهار داشت: پس از آن پروژه ۲۴ متری مطرح شد که اثربخشی ترافیکی آن با توجه به تبعات و هزینه های آن مثبت نیست و تاکنون درخصوص این پروژه قانع نشده ایم.   وی در خصوص وضعیت پل محسنی نیز اظهار داشت: هیچ برنامه ای برای برداشتن پل محسنی نداریم و مباحثی که در این خصوص مطرح می شود در واقع شایعه است.   عضو شورای شهر اراک در خصوص ورود بی ضابطه برخی نیروها به شهرداری در دوره قبلی مدریت شهری گفت: بخش زیادی از نیروهای شهرداری در قالب پیمانکار و به صورت نیروی حجمی هستند و پیمانکار می تواند به منظور انجام کار به تعداد لازم نیرویی که می تواند خدمات مورد انتظار را انجام بدهد به کار بگیرد اما شکل گیری معضل زمانی است که این نیروها که به عنوان نیروی خدماتی به کارگیری شده اند به قسمت های کارشناسی وارد می شوند.   چگینی خاطرنشان کرد: ظلم مضاعف وقتی اتفاق می افتد که این نیروهای حجمی با تصمیماتی که از مراجع بالاتر همچون وزارت کشور و سازمان همیاری به شهرداری ابلاغ می شود تبدیل وضعیت شده و به صورت قرارداد مستقیم با شهرداری فعالیت می کنند و وارد بدنه شهرداری می شوند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح جامع اراک شورای شهر شهر اراک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۲۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان لرستان؛استاندار لرستان امروز از هتل صخره ای خرم آباد بازدید کرد

دکتر ابوطالب شفقت در این بازدید گفت: پیمانکار از امروز کارگاه ساخت این طرح مهم زیرساختی را فعال کند و دستگاههای متولی نیز موظفند در اسرع وقت جاده دسترسی و زیرساخت های اب و برق وگاز و تلفن را فراهم کنند.

طرح احداث هتل صخره ای خرم آباد در هه هفتاد در زمینی به مساحت یکهزار و ۲۰۰ متز مربع  آغاز شده و به دلیل برخی موانع نیمه کاره مانده است.

دکتر ابوطالب شفقت در بازدید از این طرح گفت:مدیریت استان آماده همکاری با سرمایه گذاران و خیران برای کمک به توسعه استان است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • ممانعت شورای شهر از قطع درختان
  • طرح جامع شهری در شهرهای کوچک بلاتکلیف مانده است
  • مطالبه برخی امتیازات سرمایه‌گذاران در پروژه‌های شهری گرگان منطقی نیست
  • اجرای ۳۱ پروژه با مشارکت سرمایه‌گذاران/ پیشرفت ۵۵ درصدی پروژه مشارکتی میخک
  • گیلان با ۹۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در نمایشگاه اکسپو حضور دارد
  • دعوت استاندار لرستان سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • دعوت استاندار از سرمایه گذاران و خیران برای مشارکت در طرحهای توسعه استان
  • مهیا بودن شرایط سرمایه گذاری در خوشاب