Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از دکل حفاری ۵۲ فتح شرکت ملی حفاری ایران در میدان نفتی اهواز بازدید کرد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی حفاری ایران، علیرضا دانشی، مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، به‌ همراه حمیدرضا گلپایگانی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، در ششمین روز از سال ۱۴۰۱ در دستگاه حفاری ۵۲ فتح حضور یافت و ضمن تبریک سال نو به کارکنان، از بخش‌های مختلف دکل بازدید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از بازدید از دستگاه حفاری، نشستی با حضور معاونان، مدیران و تعدادی از متخصصان هر دو شرکت برگزار شد.

در ابتدای این نشست مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب افق روشنی را برای صنعت نفت در سال  ۱۴۰۱ پیش‌بینی کرد و گفت: امید است با همت و تلاش جهادگونه کارکنان بتوانیم در تحقق شعار سال مبنی بر تولید، دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین بیش از پیش تلاش کنیم.

وی افزود: فعالیت‌های شرکت ملی حفاری ایران، مهم، اساسی و نقش کلیدی در فرآیند تولید دارد، بنابراین ارتقای شاخص‌ها، آماده به‌کار بودن ناوگان، کار بر اساس برنامه زمان‌بندی، بازسازی و نوسازی دکل‌های حفاری، به‌کارگیری راهکارها به‌منظور افزایش بازده و کیفیت‌گرایی از انتظارهای این شرکت است.

مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران از توانمندی و دانش فنی بالایی در حوزه خدمات تخصصی صنعت حفاری و حفر چاه‌های نفت و گاز برخوردار است، گفت: این شرکت باید جایگاه خود را در بازار صنعت حفاری کشور بیش از پیش تقویت کند تا به‌عنوان یک شاخص ارزیابی شود.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، نیز ضمن ابراز خشنودی و قدردانی از حضور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب در جمع تلاشگران این صنعت گفت: هم‌گرایی و همکاری برای خودکفایی و تحقق اهداف توسعه‌ای صنعت نفت در سر فصل برنامه‌های این شرکت قرار دارد.

وی با تشریح فعالیت‌ها، برنامه‌ها و تنگناها، به سوابق درخشان همکاری بین متخصصان دو شرکت در چهار دهه گذشته اشاره کرد و افزود: این شرکت برای حضور بیشتر در پروژه‌های توسعه‌ای شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب آمادگی کامل دارد.

مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران هدف راهبردی متخصصان صنعت نفت را خوداتکایی، استقلال و اعتلای کشور عنوان و اظهار کرد: استفاده از همه ظرفیت‌های موجود، بازسازی ناوگان و تجهیزات حفاری، برنامه‌ریزی به‌منظور کاهش انتظارهای، کارآمدی و افزایش بهره‌وری، صدور خدمات فنی و مهندسی و پاسخگویی به نیازهای صنعت نفت از مهم‌ترین اهداف کیفی در سال جاری است.

در ادامه این نشست، معاونان و مدیران شرکت‌های مناطق نفت‌خیز جنوب و ملی حفاری دیدگاه‌های خود را بیان کردند.

منبع: شانا

کلیدواژه: علیرضا دانشی شرکت ملی حفاری ایران شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب شرکت ملی حفاری ایران صنعت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۳۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، پیام طبرسی متخصص بیماری‌های عفونی، در روز جهانی مبارزه با مالاریا (۲۵ آوریل مصادف با ششم اردیبهشت)، از مالاریا به عنوان بیماری انگلی شایع در جهان نام برد و گفت: حذف و ریشه کنی مالاریا یکی از اهداف سازمان جهانی بهداشت است.


این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به وضعیت شیوع مالاریا در ایران، گفت: این بیماری در سال‌های دور شیوع گسترده‌ای در کشور داشت، اما با بهبود وضعیت بهداشت در مناطق روستایی و آندمیک مالاریا و تلاش کارشناسان بهداشت محیط و شبکه‌های بهداشتی در سالیان اخیر تا آستانه ریشه کنی مالاریا پیش رفت.
به گفته طبرسی، روند ریشه کنی مالاریا در چند سال گذشته به علت همسایگی با کشور‌های مالاریا خیز در حاشیه جنوب شرقی کشور (افغانستان و پاکستان)، شیوع کرونا و اختصاص تمام ظرفیت شبکه‌های بهداشتی به کنترل کرونا دچار اختلال شد به نحوی که امسال آمار مبتلایان به مالاریا افزایش داشته است.
این متخصص بیماری‌های عفونی گفت:در یک سال گذشته در برخی مناطق به خصوص مناطق جنوب شرقی، شاهد افزایش موارد ابتلا بودیم که وزارت بهداشت در تلاش است بیماری را در آن مناطق کنترل و ریشه کن کند.
انتقال بیماری فقط از طریق پشه آنوفل است و فرد به فرد صورت نمی‌گیرد. به این معنا که در مناطقی که این پشه وجود ندارد حتی اگر فرد مبتلا به مالاریا وجود داشته باشد بیماری منتقل نمی‌شود.
مناطق آندمیک مالاریا در ایران، محدود به استان‌های جنوب شرقی هم مرز با افغانستان و پاکستان است و شیوع و عدم کنترل مناسب مالاریا در این کشور‌ها و وجود مراودات با ایران باعث انتقال مالاریا در استان‌های جنوب شرقی کشور شده است.
افرادی که از مناطق غیرآندمیک به مناطق آندمیک مالاریا سفر می‌کنند باید نکات ایمنی و حفاظتی را برای پیشگیری از ابتلا به بیماری رعایت کنند و با هماهنگی مراکز بهداشتی، داروی پیشگیری از ابتلا به مالاریا مصرف کنند.

دیگر خبرها

  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • خرید حمایتی مرغ به هزارتن در روز رسید
  • بازدید مدیر عامل شرکت آبفای استان یزد از تصفیه خانه آب شهر میبد
  • آب شرب ۹۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان وصل شد
  • بازدید رئیس جمهور از مناطق جنوب غرب تهران
  • مدیرعامل تعمیرات نیروگاهی ایران:تلاش بی وقفه متخصصان منجر به ساخت ۱۶ هزار قطعه نیروگاهی و جلوگیری از خروج ۸۰ ملییون دلار ارز از کشور شده است
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفت‌خیز جنوب
  • اختلال در ریشه کنی مالاریا در ایران
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • همت والای کارگران زمینه ساز تحقق شعار سال خواهد شد