Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سردار محمد زهرایی صبح دوشنبه در حاشیه بازدید از قرارگاه ملی جهادی یونس در شهرستان مرزی زیرکوه اظهار کرد: امیدواریم با حمایت از تولید دانش بنیان بتوانیم افق‌های روشنی را پیش روی جوانان قرار دهیم.

رئیس بسیج سازندگی کشور با اشاره به اینکه عید سال ۱۴۰۱ را جهادگران با مدل رفتاری جدید آغاز کردند و آن کار قرارگاهی بود، گفت: ما در سطح کشور پنج قرارگاه ملی، ۳۲ قرارگاه استانی و ۱۰۸ قرارگاه قشری- تخصصی راه اندازی کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرایی با بیان اینکه در مجموع در کشور ۱۶۵ قرارگاه از بیستم اسفند ماه سال قبل راه اندازی شد، اظهار کرد: این قرارگاه‌ها تا سیزدهم اسفند ماه نیز فعال خواهند بود.

وی افزود: دو هزار و ۱۰۰ گروه جهادی برای فعالیت در این قرارگاه‌ها ثبت نام کرده‌اند که شامل ۴۵ هزار جهادگر می‌شوند و تا امروز سه هزار و ۵۰۰ گروه جهادی فعالیت خود را آغاز کردند که بیش از ثبت نامی‌های اولیه است.

رئیس بسیج سازندگی با اشاره به اینکه کار قرارگاهی به معنای حضور مستمر در میدان کار و بر اساس شناسایی ظرفیت‌ها است، گفت: در استان‌های دارای معضل خشکسالی و یا دارای تنش آبی چون خراسان‌جنوبی، یزد و خوزستان مباحث و طرح‌های مرتبط با آب در اولویت است.

زهرایی اظهار کرد: در این راستا طرح‌هایی چون بسیج آبرسانی برای تأمین آب شرب روستاها و طرح از آبخیز تا جالیز برای آب کشاورزی داریم و بعد از آن مسکن روستا و زیرساخت‌های اشتغال جوانان روستا در اولویت است.

وی اظهار کرد: هر اقدامی که به ماندگاری در روستاها و یا مهاجرت معکوس کمک کند برای ما ارزشمند است و مورد حمایت قرار می‌گیرد.

رئیس بسیج سازندگی کشور با تقدیر از اقدام مجلس برای تصویب معافیت مالیاتی پروژه‌های محرومیت زدایی و همچنین تصویب طرحی در مورد ۵۰ هزار پنل خورشیدی با تسهیلات چهار درصد برای روستاها که بسیج سازندگی کار تسهیل گری آن را انجام خواهد داد، بیان‌کرد: این اقدام هم درآمدزایی برای مردم روستاها و ماندگاری آنان در این منطقه و انرژی پاک کمک می‌کند.

کد خبر 5454826

منبع: مهر

کلیدواژه: محمد زهرایی بسیج سازندگی محرومیت زدایی مسافران نوروزی بوشهر گردشگری ویروس کرونا نوروز کرمانشاه سفرهای نوروزی سانحه تصادف آمار کرونا نوروز 1401 اردوهای راهیان نور خطبه های نماز جمعه گرگان بسیج سازندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۳۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در بازدید رئیس سازمان ملی پرورش استعداد‌های درخشان از بانک سلول‌های انسانی و جانوری مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی ضمن معرفی دستاورد‌ها و فعالیت‌های صورت گرفته، پتانسیل‌های راهبردی و زمینه‌های مختلف همکاری این مرکز ملی در پرورش استعداد‌های دانش آموزان شاغل به تحصیل، پیش از ورود به دانشگاه بحث و بررسی شد.
حسین شاهسوارانی، سرپرست مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با تاکید بر اینکه جوانان و نخبگان سرمایه اصلی کشور و محور تحقق بسیاری از اهداف بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی هستند، افزود: استفاده از زیر ساخت و پتانسیل‌ها برای شناسایی و پرورش دانش آموزان و دانشجویان نخبه بعنوان سرمایه‌های آینده کشور با هدف تربیت نیروی انسانی کارامد در حوزه‌های مرتبط علوم زیستی، ژنتیک، زیست فناوری و تبدیل آنها به مدیران جهادی کار آفرین و نوآور یکی از اولویت‌های این مرکز است.
وی با اشاره به ارزش و اهمیت ذخایر ژنتیکی و زیستی کشور، به عنوان ثروت و گنجینه ملی، همکاری دو مجموعه را فرصتی مناسب برای حضور دانش آموزان نخبه در مرکز دانست.
الهام یاوری، رئیس سمپاد نیز حضور جوانان و نخبگان در عرصه علم و پیشرفت کشور را ضروری دانست و بر گسترش تمرکززدایی فرایند آموزش نیرو‌های انسانی از صرفا شهر‌های بزرگ به سراسر کشور تاکید کرد.
وی از افزایش علاقمندی دانش آموزان سمپادی به حوزه بیوتکنولوژی و ژنتیک اشاره کرد که با توجه به پیشرو بودن مجموعه جهاد دانشگاهی در حوزه‌های مختلف مانند زیست فناوری، ژنتیک، سلول‌های بنیادی و درمان؛ از زیر ساخت مناسب مرکز ذخایر ژنتیکی ایران برای ورود به این عرصه به منظور استعدادیابی و پرورش دانش آموزان سمپادی خبر داد.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • واکسیناسیون ۲۶ هزار رأس دام سبک و سنگین در مناطق محروم چهارمحال و بختیاری
  • ضرورت استعدادیابی و پرورش دانش آموزان نخبه با هدف پرورش مدیران نسل نو جهادی
  • شبه سوئیفت ایران از طریق ارز‌های ملی راه‌اندازی شد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • اجرای ۶۰ طرح محرومیت‌زدایی در پلدشت
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است