Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش این نشریه این هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ که با نام مستعار «دیده‌بان شب» نیز خوانده می‌شود، روز پنجشنبه در حال فرود در پایگاه نیروی هوایی سلطنتی میلدنهال در سافک انگلستان مشاهده شده است.

جو بایدن و گروهی از دستیاران ارشد او روز پنجشنبه در تلاش برای حمایت از جبهه مشترک غربی متشکل از کشورهای اروپایی در برابر روسیه و همچنین بررسی پیامدهای احتمالی جدید اقدام مسکو در حمله ماه گذشته به اوکراین به بروکسل سفر کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هواپیمای «روز قیامت»، هواپیماهای ارتقا یافته‌ای است که به گونه‌ای طراحی شده تا در صورت حمله هسته‌ای شانس بقای بسیار بالایی داشته باشند. این هواپیما که اصطلاحا «پنتاگون متحرک» نیز نامیده می‌شود (از این نظر که به طور منظم در سفرهای وزیر دفاع آمریکا او را همراهی می‌کند) امکان کنترل تسلیحات هسته‌ای آمریکا در هر نقطه از جهان را فراهم می‌کند.

این هواپیما در برابر انفجارهای هسته‌ای مقاوم است و امواج الکترومغناطیسی ناشی از انفجارهای اتمی و همچنین بمب‌های حرارتی بر آن اثری ندارند. به گفته نیروی هوایی آمریکا این هواپیما همچنین دارای پیشرفته‌ترین سیستم‌های ارتباطی ماهواره‌ای است.

هواپیمای ئی-۴ توسعه یافته از سال ۱۹۷۴ و در میانه جنگ سرد در خدمت نیروی هوایی آمریکا قرار گرفته و تنها چهار فروند از آن در ناوگان هوایی ایالات متحده وجود دارد. تنها آمریکا و روسیه در جهان از چنین هواپیماهایی برخوردارند.

این هواپیما هرچند «مخفی» به شمار نمی‌رود، با این حال به ندرت به صورت رسمی از آن صحبت می‌شود. از این لحاظ این هواپیما در نقطه مقابل هواپیمای رئیس جمهوری آمریکا «ایرفورس وان» قرار دارد که از داخلی مجلل و تشریفاتی برخوردار است و مقامات ارشد کاخ سفید با آن جابجا می‌شوند.

پیشتر ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه، در اقدامی تلافی‌جویانه به خاطر تحریم‌های اعمال شده علیه روسیه توسط کشورهای غربی، دستور داده بود تا نیروهای بازدارنده هسته‌ای این کشور به حالت «آماده باش» درآیند. اقدامی کم‌سابقه که موجب بروز نگرانی‌ها درباره استفاده کرملین از سلاح اتمی شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: هواپیمای روز قیامت هواپیمای بوئینگ ۷۴۷ جو بایدن هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران

به گزارش تابناک، لایحه جدیدی که به جو بایدن اختیار تشدید تحریم‌ها علیه نفت خام ایران را می‌دهد، در آستانه تبدیل شدن به قانون است. با این حال، به نظر می‌رسد رئیس جمهور آمریکا تمایلی به اعمال فوری این تحریم‌ها در آستانه انتخابات ریاست‌جمهوری و در شرایط حساس بازار انرژی جهانی نداشته باشد.

تحریم‌های جدید در واکنش به تنش‌ها

این تحریم‌ها که اواخر هفته گذشته توسط مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسید، در پاسخ به حمله موشکی ایران به اسرائیل اعمال شده است. طبق این مصوبه، دامنه تحریم‌ها علیه صادرات نفت خام ایران گسترش یافته و بنادر، نفتکش‌ها و پالایشگاه‌های خارجی که در تجارت نفت ایران دخیل هستند نیز هدف قرار خواهند گرفت.

اما آیا بایدن ماشه تحریم‌ها را می‌چکاند؟

با وجود لحن قاطعانه قانون جدید، تحلیلگران بازار نفت معتقدند که بایدن تمایلی به اقدامی که منجر به افزایش قیمت نفت خام یا بنزین شود، ندارد. برخی کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که او با اعطای معافیت‌هایی، اجرای کامل تحریم‌ها را به تعویق خواهد انداخت.

این رویکرد مشابه سیاستی است که دولت بایدن در قبال روسیه و تهاجم این کشور به اوکراین در پیش گرفته است. کاخ سفید با اعمال تحریم‌هایی علیه روسیه، سعی در محدود کردن درآمدهای این کشور دارد، اما در عین حال برای جلوگیری از اختلال در عرضه جهانی نفت و تشدید تورم، اجازه داده است صادرات نفت روسیه ادامه یابد. این ملاحظات، به‌ویژه در سال انتخابات ریاست‌جمهوری، از اهمیت بالایی برخوردار است.

علاوه بر این، آمریکا حتی با وجود تمدید تحریم‌ها، به ونزوئلا نیز اجازه داده است به صادرات نفت خود ادامه دهد. این اقدامات نشان می‌دهد که بسیاری از بازیگران بازار نفت، تحریم‌های جدید علیه ایران را چندان جدی نمی‌گیرند، چرا که انتظار دارند مشابه تحریم‌های روسیه، معافیت‌هایی برای ادامه صادرات نفت ایران نیز در نظر گرفته شود.

تأثیر نامشخص بر بازار

شورای امنیت ملی کاخ سفید هنوز در مورد جزئیات اجرای این تحریم‌ها اظهارنظری نکرده است. دولت در حال بررسی قانون جدید است، اما انتظار نمی‌رود تا پیش از پاییز، تأثیر قابل‌توجهی بر بازار نفت داشته باشد.

با این حال، بازار نفت در حال حاضر به شدت به هرگونه کاهش عرضه حساس است. قیمت نفت خام برنت در اوایل آوریل به بالاترین سطح 6 ماه گذشته یعنی بیش از 92 دلار در هر بشکه رسید. این افزایش قیمت در شرایط تقاضای جهانی بالا و تداوم طرح کاهش تولید اوپک و متحدانش رخ داده است.

دیگر خبرها

  • ◄ بانوی مهمانداری که رئیس هواپیمایی ژاپن شد!
  • نقش بی‌اهمیت تحریم‌های تازه آمریکا در معادلات ایران
  • لوکاشنکو: غربی‌ها برای کنترل اوکراین، آن را به معتاد پول و سلاح تبدیل کرده‌اند
  • فرود اضطراری بوئینگ ۷۳۷ در آفریقای جنوبی
  • روسیه قطعنامه آمریکا درباره عدم استقرار سلاح‌های هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • (ویدئو) تصویری حیرت انگیز از فرود ناموفق یک بوئینگ
  • روسیه پیش نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته ای در فضا را وتو کرد
  • روسیه پیش‌نویس قطعنامه آمریکا درباره استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را وتو کرد
  • اوکراین فقط شش ماه وقت دارد
  • دیلی‌تلگراف: اوکراین فقط ۶ ماه وقت دارد