Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش گفت: جزئیات چگونگی حضور دانش‌آموزان در مدارس تا دو روز آینده تهیه و به مدارس ابلاغ می‌شود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی ایران اکونومیست، صادق ستاری‌فرد معاون آموزش تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره نحوه تشکیل کلاس‌های حضوری مدارس بیان کرد: به‌زودی طی دو روز آینده، بخشنامه نحوه آموزش حضوری با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی ابلاغ می‌شود البته طی تجارب گذشته نحوه آموزش‌ها مشخص شده بود و در مناطق کم‌جمعیت و روستایی کلاس‌ها حضوری برگزار می‌شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مهم‌ترین مانع آموزش حضوری سرویس تردد دانش‌‌آموزان به‌ویژه در کلان‌شهرهایی مانند تهران است از طرفی درباره رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی برخی دستگاه‌ها مانند ستاد اجرایی فرمان امام(ره) کمک می‌کنند.

ستاری‌فرد با اشاره به اینکه آموزش مجازی باعث چالش‌های بسیاری شده است، گفت: این نوع آموزش کیفیت و عدالت آموزشی را دچار اختلال کرد و امیدواریم بتوانیم نسبت به افت تحصیلی تمهیدات لازم را به‌کاربگیریم.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره روند واکسیناسیون فرهنگیان اظهار کرد: تاکنون 95 درصد فرهنگیان دُز اول، 90 درصد دز دوم و 54 درصد دز سوم را تزریق کردند و نسبت به سایر اقشار جامعه در واکسیناسیون پیشرو بودند.

ستاری‌فرد درباره روند واکسیناسیون دانش‌آموزان اضافه کرد: تزریق دز اول برای دانش‌آموزان بالای 12 سال 90 درصد و تزریق دز دوم 80 درصد برآورد شده است ضمن آنکه آموزش و پرورش حدود 500 مکان در اختیار وزارت بهداشت به‌منظور محل تزریق واکسن قرار داده است.

وی با یادآوری وضعیت مناسب از حیث رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و تزریق واکسیناسیون گفت: خوشبختانه درباره تهویه هوا هم تمهیداتی داشتیم و در برخی مناطق مانند مناطق سردسیر در فصل زمستان تهویه الکترونیکی انجام شد.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با توجه به شیوه‌نامه جدید وزارت بهداشت، برای رعایت تهویه هوا توصیه شده است که بازکردن پنجره‌ها در کلاس برای رعایت چرخش هوا انجام شود، در عین حال آمادگی و حمایت مالی لازم را داریم تا علاوه بر روش تهویه سنتی، تهویه الکترونیکی به‌طور فراگیرتری در مدارس کشور انجام شود.

ستاری‌فرد با ابراز اینکه طبق نظرسنجی انجام‌شده از خانواده‌ها 34 درصد از خانواده‌ها، مطالبه زیاد برای آموزش حضوری و 43 درصد آنها مطالبه خیلی زیاد برای آموزش حضوری داشتند، اضافه کرد: در 25 ماه آموزش مجازی و حضور نداشتن دانش‌آموزان در مدرسه خانواده‌ها چالش‌های این روند آموزشی را مشاهده کردند چراکه رشد و تربیت دانش‌آموزان باید به‌طور همه‌جانبه باشد و خواب مناسب، تغذیه و تحرک کافی هم در روند رشد جسمانی آنها مؤثر است.

وی درباره تأثیر و کارایی شبکه شاد در روند آموزش مجازی تصریح کرد: این شبکه تا حدی در پیشبرد آموزش مؤثر واقع شد البته منکر چالش‌های آن نیستیم.

انتهای پیام/+

  منبع: خبرگزاری تسنیم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش آموزش حضوری دانش آموزان ستاری فرد شیوه نامه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۳۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به افزایش ۵۰ درصدی فضاهای روباز و سالنی گفت: ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، علی اسماعیلی، امروز_ دوشنبه هفدهم اردیبهشت- در آئین گرامیداشت مقام معلم اظهار کرد: ارتقای مناطق آموزش و پرورش استان زنجان در رتبه‌بندی کشوری از جمله دستاوردهای مهم است، به طوری که یکی از مناطق استان ۲۷۰ پله جابه‌جایی داشت.

وی افزود: در خروجی امتحانات نهایی در سال گذشته رتبه ۱۱ کشوری را کسب کردیم که سال‌های قبل در جایگاه ۲۰ تا ۲۱ قرار داشت که این امر نشان از ارتقای سطح آموزش در استان است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه توسعه و گسترش رشته‌های فنی و مهارتی از برنامه پیش‌بینی شده وزارت متبوع بیشتر است، افزود: در سال گذشته شاهد رشد ساخت‌وساز مدارس بودیم و بر این اساس اداره نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ۲۱۷ کلاس را تحویل آموزش و پرورش داد.

وی ارتقای برنامه‌های فرهنگی و تربیتی را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در شرایط تربیتی به وجود آمده، اردوگاه‌ها و توسعه فضاهای تربیتی مورد توجه قرار گرفته است و باعث شده فضای حاکم در مدارس متفاوت شود.

اسماعیلی با بیان اینکه کسب رتبه‌های علمی، فرهنگی، قرآنی و المپیاد جهش مناسبی داشته است، اضافه کرد: یک دانش‌آموز در شهرستان خدابنده از مدارس عادی راهی مسابقات المپیاد شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد توسعه فضاهای ورزشی عنوان کرد: ۵۰ درصد فضاهای روباز و سالنی افزایش پیدا کرده و ۲۰ زمین چمن افتتاح شده و چهار سالن ورزشی در آستانه بهره‌برداری است.

وی با تأکید بر اینکه توجه به سلامت دانش‌آموزان در همه ابعاد مورد توجه آموزش و پرورش است، یادآور شد: توزیع شیر بعد از ۱۰ سال وقفه پیگیری شد و زنجان جزو نخستین استان‌هایی بود که با تأمین اعتبار قرارداد لازم را منعقد کرد.

اسماعیلی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری در خصوص سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بیان کرد: این سند منشأ بروز و ظهور تحول علمی و فرهنگی در مدارس است و برای اجرایی‌سازی آن همگام با سیاست‌های وزارت متبوع تلاش خود را به‌کار می‌گیریم.

کد خبر 751131

دیگر خبرها

  • باید از دالان کنکور به اشتغال دست پیدا کنیم
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • خبر مهم آموزش و پرورش برای دانش‌آموزان و معلمان
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت دانش‌آموزان
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد