Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@03:32:13 GMT

بسته اخبار کوتاه خراسان رضوی

تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۶۶۵۸۵

بسته اخبار کوتاه خراسان رضوی

مشهد- مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی گفت: سختکوشی و تلاش دانش‌آموزان عشایر برون کوچ‌ استان در تحصیل علم و دانش ستودنی و قابل توجه است. سید امیر شوشتری روز دوشنبه در حاشیه بازدید از امکانات و تجهیزات آموزشی دانش‌آموزان عشایر استان در مراوه تپه به خبرنگار ایرنا افزود: عشایر تلاشگر برون کوچ این استان که هر سال در پاییز به منطقه مراوه تپه واقع در حوزه استان گلستان کوچ می‌کنند به همراه فرزندان خود که بخشی از آنها دانش آموز هستند، صحنه‌های تکرار نشدنی از تلاش و زحمت را به نمایش می‌گذارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی ادامه داد: حمایت از دانش آموزان عشایری در شرایطی که آنان در سخت ترین شرایط اقدام به تحصیل علم و دانش دارند همه جانبه و همیشگی است و این دانش آموزان در حقیقت الگوی سختکوشی و تلاشگری برای همگان هستند. مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه عشایر برون کوچ استان به منطقه مراوه تپه دارای ۲۱۰ دانش آموز در پایه‌ها و مقاطع مختلف هستند، گفت: در ایام شیوع ویروس کرونا با توجه به تعداد پایین دانش آموزان در کانکسهایی که به عنوان کلاس استفاده می شود و قابلیت جایجایی همراه با طوایف عشایری را دارد، شاهد کمترین میزان تعطیلی بودیم و جریان علم آموزی در این بخش دایر بوده است.وی افزود: تلاش ۱۲ معلم دانش آموزان عشایر در این مدت و شرایط سخت جابجاییهای کوچ نیز شایسته تقدیر است. شوشتری با بیان اینکه سال تحصیلی و برنامه آموزشی برای دانش آموزان عشایر به دلیل برنامه کوچ عشایر فشرده‌تر و متفاوت است، ادامه داد: آغاز سال تحصیلی در مدارس عشایر آبان ماه است و با توجه به اینکه فصل کوچ در اردیبهشت هر سال است، پایان سال تحصیلی در اواخر فروردین ماه است بنابراین فشردگی درسی برای این گروه بیشتر و البته تلاش آنان قابل توجه است.

گناباد- رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: ۴۸ هزار و ۵۱۵ نفر گردشگر و مسافر نوروزی از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون از جاذبه های تاریخی و گردشگری این شهرستان بازدید کردند. .رسول صنوبری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از این میزان ۲۸ هزار و ۵۲۱ تن از جاذبه های تاریخی و بقیه از اماکن تفریحی و گردشگری شهرستان گناباد دیدن کردند. وی گفت: بیشترین میزان بازدید از جاذبه های تاریخی گناباد مربوط به قنات جهانی قصبه است.وی ادامه داد: از مجموع ۱۲ هزار و ۲۶ تن از مسافران و گردشگران نوروزی که در همین مدت در اماکن اقامتی گناباد اسکان یافتند، بیشترین تعداد به میزان ۶ هزار و ۸۴۳ تن و معادل حدود ۵۷ درصد در اقامت گاههای موقت نظیر چادر مسافرتی، کمپ و کانکس و  یک هزار و ۸۱۱ نفر در مدارس و اماکن اقامتی وابسته به آموزش و پرورش اقامت کردند.رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گناباد گفت: یک هزار و ۵۷۴ نفر هم در اقامت گاههای بوم گردی، یک هزار و ۵۱۲ تن در هتل ها و بقیه در سایر مراکز اقامتی شامل میهمان سراهای ادارات، خوابگاه های دانشجویی و سالن های ورزشی و غیره اقامت کردند.صنوبری اضافه کرد: ۱۴ اقامتگاه بومگردی و سه هتل شهرستان گناباد با مجموع ظرفیت ۶۵۰ نفر در تعطیلات نوروزی پذیرای مسافران و گردشگران نوروزی است.

برچسب‌ها زندگی عشایری مشهد جامعه عشایری وزارت آموزش و پرورش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندگی عشایری مشهد جامعه عشایری زندگی عشایری مشهد جامعه عشایری وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان عشایر آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۶۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از انعقاد تفاهم‌نامه طرح ایران گشت بین بنیاد نخبگان و اداره کل آموزش و پرورش استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، محمدمهدی ایزدخواه در نشست با مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: به منظور ایجاد شناخت، امید و انگیزه در دانش‌آموزان برای تلاش و فعالیت در مراکز پژوهشی، تولیدی و مدیریتی کشور در آینده، بازدیدهای دانش‌آموزی مستعد با همکاری اداره‌‌های کل آموزش و پرورش استان‌ برگزار خواهد شد که در این راستا امروز تفاهم‌نامه‌ای بین بنیاد نخبگان و اداره‌کل آموزش و پرورش خراسان جنوبی امضاء شد. 

حمایت از دانش آموزان در قالب طرح شهاب 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان از دانش آموزان مستعد در قالب طرح شهاب حمایت می‌کند، بیان کرد: طرح شهاب، مهمترین طرح ملی برای شناسایی هوش و استعداد برتر و هدایت دانش‌آموزان است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه طرح ایران گشت نیز در آموزش دانش آموزان خیلی مهم و اساسی خواهد بود یادآور شد: آگاه شدن دانش‌آموزان از فعالیت‌ها و ظرفیت‌های پیشرفت کشور،  تقویت حس خودباوری ملی و ارتقای سطح باورهای دانش آموزان از اهداف این طرح است.

وی با تأکید بر آشنایی دانش آموزان با ظرفیت‌های شغلی ادامه داد: شناخت دانش‌آموزان از جاذبه‌های گردشگری و فرهنگی استان به ویژه مفاخر استان و الگوبرداری از نخبگان علمی استان از اهداف دیگر طرح ایران گشت است.

امیدآفرینی و هدایت تحصیلی با طرح ایران گشت 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی عنوان کرد: طرح ایران گشت موجب امیدافرینی و هدایت تحصیلی و هویت شغلی و هویت بخشی در دانش آموزان می‌شود، ضمن اینکه به جای الگوبرداری از الگوهای کاذب از نخبگان و فرهیختگان الگوبرداری می‌کنند.  

ایزدخواه عنوان کرد: ‌رشد و بالندگی دانش‌آموزان مستعد در مناطق مختلف و به بهره‌برداری رساندن قابلیت‌ها و توانمندی‌های آنها با تأکید بر مناطق محروم از اهداف این طرح است.  

وی با اشاره به کمک و همراهی مدارس استان برای کشف و هدایت استعدادهای متنوع دانش آموزان، یادآور شد: ارتقای سطح کیفی و فعالیت‌های مدارس در 3محور اصلی ارتقای کیفیت تحصیلی، پرورش مهارت‌های اثرگذار نخبگانی و هدایت استعدادها مدنظر بنیاد نخبگان استان است. 

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی اظهار داشت: یکی از تمهیدات این طرح حمایت از فعالیت دانش آموزان در قالب اردوها و بازدیدهای علمی است. 

ایزدخواه با بیان اینکه این طرح در 16 مدرسه استان آغاز می‌شود ادامه داد: هر مدرسه دوبار در طول طرح بازدید خواهند داشت و 320 میلیون تومان برای این طرح اختصاص داده شده است.  

خراسان جنوبی ظرفیت‌های عالی اما ناشناخته دارد 

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: استان دارای ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی است که متأسفانه ناشناخته مانده است. 

سیدعلیرضا موسوی‌نژاد با بیان اینکه هنوز بیرجند، بروجن، بجنورد با هم اشتباه گرفته می‌شوند، یادآور شد: اگر کار منسجمی برای معرفی استان و شناخت دانش آموزان از جاذبه‌ها و نخبگان استان شود قطعا برای پرورش و آموزش آینده سازن کشور قدم‌های بزرگی برداشته‌ایم.  

وی با اشاره به برگزاری اردوهای دانش آموزی به کویرتایر، پدافند غیرعامل و سایر نقاط استان، خاطرنشان کرد: طرح ایران گشت یک کار خاص و ویژه است که ایجاد انگیزه می‌کند و ما از آن حمایت می‌کنیم.

انتهای پیام/ 257

دیگر خبرها

  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • آیین «زنگ سپاس معلم» در مشهد برگزار شد
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • زنگ سپاس معلم در مدارس مشهد نواخته شد
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • خراسان رضوی بیشترین تعداد دفاتر انجمن سینمای جوانان کشور را دارد
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • ۱۰ هزار و ۲۰۸ معلم جدید در خراسان رضوی جذب می‌شوند
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی