Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت مهارت افزایی دانش آموزان در مدارس گفت: در سال جدید، باید با برنامه ریزی های صحیح و درست، مدارس را به سمت پرورش دانش آموزانی تمام ساحتی، هدایت کنیم.

به گزارش ایران اکونومیست و بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، یوسف نوری ضمن دیدار با کارکنان حوزه ستادی و تبریک سال نو اظهار کرد: در سال جدید و با همت همکاران و فرهنگیان کشور باید تلاش روز افزون برای دستیابی به اهداف متعالی نظام تعلیم و تربیت مبتنی بر سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش در سرلوحه برنامه های مختلف نظام تعلیم و تربیت قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در آغاز سال ۱۴۰۱، تصریح کرد: بنا به فرموده ایشان امید عامل مهمّ حرکت و پیشرفت است. لذا باید با برنامه ریزی صحیح و با تکیه بر تقوی زمینه های پیشرفت کشور را فراهم کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه «معلم، دانش آموز و مدرسه» ارکان اصلی نظام تعلیم و تربیت هستند، گفت: نگاه ویژه دولت سیزدهم، بیش از تمام دستگاه های اجرایی بر وزارت آموزش و پرورش است؛ بر همین اساس، نگاه مسئولان دستگاه تعلیم و تربیت باید بر «مدرسه، معلم و دانش آموز» متمرکز باشد تا بتوانیم با استفاده از این ظرفیت های عظیم در اجرای سندتحول بنیادین و بیانیه گام دوم انقلاب که هر دو از مطالبات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است، گام های مؤثری برای رسیدن به هدف مطلوب برداریم.

نوری افزود: آشنایی بیشتر دانش آموزان با قرآن، ترویج فعالیت های قرآنی در مدارس و حضور حداکثری دانش آموزان در مسابقات حفظ قرآن، در جهت ارتقای ساحت تربیتی، اعتقادی، عبادی و اخلاقی آنها در دستور کار وزارت آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۱ قرار دارد.  

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اهمیت مهارت افزایی دانش آموزان در مدارس گفت: در سال جدید، باید با برنامه ریزی های صحیح و درست، مدارس را به سمت پرورش دانش آموزانی تمام ساحتی، هدایت کنیم.

نوری با تأکید بر اجرایی سازی شعار سال ۱۴۰۱ مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در آموزش و پرورش گفت: باید با روش های نوین و مهارت آموزی، خلاقیت و کارآفرینی را در دانش آموزان افزایش دهیم تا موفق به ارتقای ساحت تربیت اقتصادی و حرفه ای نسل های آینده کشور و هموارسازی مسیر «تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین» شویم.

وی ادامه داد: توجه به استعدادهای درخشان و نخبه پروری به ویژه در مدارس مناطق محروم و کم برخوردار کشور باید در دستور کار این وزارتخانه در سال ۱۴۰۱ قرار گیرد.

وی در ادامه از همکاران خواست تا با تاسی از شعار سال ۱۴۰۱ مقام معظم رهبری (تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین)، نهایت تلاش و جدیت  خود را در راستای تحقق این شعار و سیاست های نظام جمهوری اسلامی و به ویژه نظام تعلیم و ترییت به منصه ظهور برسانند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: آموزش و پرورش ، نوروز 1401

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آموزش و پرورش نوروز 1401 مقام معظم رهبری تعلیم و تربیت آموزش و پرورش نظام تعلیم دانش آموزان سال ۱۴۰۱

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۸۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، علی اکبر چراغیان در جمع نمازگزاران جمعه بردسکن از برگزاری بیش از ۴۰ عنوان برنامه در طول این هفته خبر داد و افزود:  آموزش و پرورش بردسکن در حوزه پرورشی از جمله اقامه نماز در مدارس یکی از شهرستان‌های برتر در استان انتخاب شده است و طرح سه‌شنبه‌های معنوی هر هفته با حضور امام جمعه و تعدادی از روسای ادارات در یکی از مدارس برگزار می‌شود. 

مدیر آموزش و پرورش بردسکن از راه‌اندازی مهد الرضا برای آموزش قرآن در رده سنی زیر۶ سال خبر داد و افزود : در همین راستا نیز توانسته ایم بیش از ۶۰ مربی قرآن  در شهرستان تربیت کنیم.
 وی به طرح قاضی در مدارس اشاره کرد و افزود : با اجرای این طرح که با مشارکت دادگستری و مشاوران اجرا می‌شود باعث شده است بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانش آموزان و والدین کاهش پیدا کند.

مدیر آموزش و پرورش بردسکن وضعیت آموزشی دانش آموزان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود :  ۱۵ درصد قبولی دانش آموزان در مقطع‌های  مختلف تحصیلی نسبت به سال تحصیلی گذشته  افزایش پیدا کرده است که از این لحاظ آموزش و پرورش شهرستان بردسکن جز  ۱۰ نواحی آموزش و پرورش در سطح استان می‌باشد. 

دیگر خبرها

  • جزئیات برنامه‌های آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت نمرات امتحانی از زبان وزیر
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم/ ما به قله نزدیک شده ایم
  • مهارت‌آموزی در کنار تحصیل در مدارس ضروری است
  • کمک ۸۵ میلیارد تومانی خیران و دولت به حوزه آموزش و پرورش بردسکن
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • امسال ۱۰۵ هزار معلم جذب آموزش وپرورش می‌شوند
  • آغاز جشنواره ملی خلاقیت‌های علمی - پژوهشی لکوکاپ ایران
  • باز شدن گره استخر دانش آموزی قوچان به دستان آب و فاضلاب
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند/ افزایش اردوهای دانش آموزی