Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد احمدیان هریس در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف بیمارستان باقرالعلوم اهر در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: عملکرد کادر درمان در بخش‌های مختلف بیمارستان باقرالعلوم اهر و خدمات‌رسانی به بیماران آن‌هم با وجود کمبودها بسیار مطلوب است و آزمایشگاه بیمارستان باقرالعلوم با وجود مراجعات بیش از حد، اما جواب‌دهی آزمایشگاه به موقع انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز بابیان این‌که بیمارستان باقرالعلوم اهر علاوه بر جمعیت شهرستان، به مراجعه‌کنندگان از خداآفرین، هوراند، کلیبر و ورزقان نیز خدمات‌رسانی می‌کند، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تبریز از طریق بیمارستان باقرالعلوم اهر به عنوان شهرستان معین سعی می‌کند تا نیازهای درمانی منطقه‌ی ارسباران را در بیمارستان اهر پوشش دهیم و ما برای تجهیز بیمارستان باقرالعلوم اهر به‌عنوان بیمارستان معین شهرستان‌های ارسباران برنامه‌ریزی می‌کنیم.

وی بر لزوم تأمین کادر پزشکی متخصص و نیازمندی بیمارستان باقرالعلوم اهر و شهرستان‌های ارسباران تأکید کرد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تبریز رویکرد تقویت و تجهیز بیمارستان‌های قطب مناطق استان از جمله بیمارستان باقرالعلوم اهر را در پیش گرفته است و در این رویکرد افزایش تخت‌های بیمارستانی، تأمین تجهیزات درمانی و کادر درمانی را پیگیری می‌کنیم.

احمدیان از راه‌اندازی بخش روان‌پزشکی بیمارستان باقرالعلوم اهر در آینده‌ای نزدیک خبر داد و یادآور شد: اقدامات لازم اعم از انتقال و نصب قطعات دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز و با همکاری مسئولان شهرستانی انجام شده و به‌زودی به بهره‌برداری خواهد رسید. همچنین اجرای طرح‌های توسعه‌ای بیمارستان باقرالعلوم اهر از قبیل بخش‌های ویژه نیز در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی تبریز قرار دارد.

معاون دانشگاه علوم پزشکی تبریز در پاسخ به سؤالی مبنی‌بر این‌که سال‌هاست اهری‌ها احداث بیمارستان دوم را مطالبه می‌کنند، با توجه به مراجعات از شهرستان‌های هم‌جوار به بیمارستان باقرالعلوم اهر آیا امکان احداث بیمارستان دوم در اهر وجود دارد، گفت: اولاً معتقدیم شهرستان‌های دارای بیمارستان بایستی بتوانند خدمات مبتدی را ارائه کنند تا بیماران با وضعیت بیماری سطوح پایین به مرکز استان ارجاع نشوند و در تقسیم نیروهای درمانی عدالت بین کلیبر، خداآفرین، ورزقان، هوراند و هریس را رعایت می‌کنیم.

وی با تأکید بر این‌که احداث بیمارستان دوم در شهرستان اهر حداقل برای ۱۰ سال آینده دور از انتظار و تحقق است، اظهار کرد: اینکه منتظر باشیم بیمارستان دوم در شهرستان اهر احداث شود شاید وعده‌ای باشد که حداقل تا ۱۰ سال آینده محقق نمی‌شود و شخصاً نمی‌توان وعده‌ی احداث بیمارستان دوم را بدهم، اما در حال حاضر بیمارستان باقرالعلوم اهر امکان توسعه دارد و تا حد ممکن باید بیمارستان فعلی اهر را توسعه دهیم. از طرفی شهرهای مرند و سهند نیز به احداث بیمارستان جدید دارند اما با این شرایط زمانی احداث بیمارستان بسیار سخت است.

احمدیان اضافه کرد: فضای فیزیکی اورژانس بیمارستان باقرالعلوم اهر جوابگوی مراجعات نیست، لذا دانشگاه علوم پزشکی تبریز برای توسعه اورژانس بیمارستان اهر برنامه‌ریزی می‌کند و از طرفی تمهیدات لازم برای جذب نیروی پرستاری در استان انجام شده که در صورت جذب پرستار، سهم شهرستان اهر را حتماً لحاظ خواهیم کرد. البته از ظرفیت دانشکده پرستاری اهر نیز برای تکمیل کادر پرستاری بیمارستان باقرالعلوم اهر بهره‌گیری می‌کنیم.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تبریز با اشاره به این‌که کمبود برخی تجهیزات و دستگاه‌ها در آزمایشگاه بیمارستان باقرالعلوم اهر مشهود است، گفت: برخی از دستگاه‌های آزمایشگاه بیمارستان اهر فرسوده و برخی هم وجود ندارد و بایستی با همکاری وزارت بهداشت و همکاری مسئولان بتوانیم دستگاه‌های آزمایشگاه بیمارستان اهر را تأمین و بروزرسانی کنیم.

کد خبر 5455297

منبع: مهر

کلیدواژه: دانشگاه علوم پزشکی تبریز شهرستان اهر بیمارستان مسافران نوروزی بوشهر ویروس کرونا گردشگری کرمانشاه نوروز سانحه تصادف سفرهای نوروزی آمار کرونا خطبه های نماز جمعه اردوهای راهیان نور گرگان نوروز 1401 بیمارستان باقرالعلوم اهر دانشگاه علوم پزشکی تبریز آزمایشگاه بیمارستان احداث بیمارستان دوم بیمارستان اهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۸۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، ابوطالب شفقت دقایقی پیش با حضور در محل پروژه ساخت بیمارستان نیایش خرم‌آباد از روند ساخت آن بازدید کرد .

وی افزود: این پروژه از پروژه های بزرگ غرب است که در دولت قبل در سال ۹۳ کلنگ زنی و تا سال ۱۴۰۰ تنها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته اما سال ۱۴۰۰ تا به امروز پیشرفت این پروژه به ۶۵ درصد رسیده و به اندازه ۱۰ سال گذشته در این پروژه کار عمرانی و ساخت و ساز صورت گرفته است.

استاندار لرستان ادامه داد : این پروژه با سرعت بسیار رضایت بخشی توسط قرارگاه خاتم با ۲۸۰ نفر پرسنل فعال با پرسنل و مهندسین مجرب و متخصص در حال ساخت است و سال ۱۴۰۴ قطعاً تکمیل و به بهره‌برداری خواهد رسید.

دکتر دلفان رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این بازدید نیز از بیمارستان نیایش بعنوان بزرگترین مراکز درمانی غرب کشور نام برد و گفت : بیمارستان نیایش یک بیمارستان مدرن و با دارا بودن همه بخشهای پزشکی از جمله سوختگی خواهد بود که با افتتاح آن بخش زیادی از نیازهای آموزشی و درمانی استان مرتفع خواهد شد . ‌

وی افزود: انتظار می رود با حمایت استاندار و از طریق اعتبارات دولتی منابع مالی این پروژه تامین یابد تا سرعت ساخت پروژه نسبت به حال حاضر دوچندان شده و تلاش می کنیم در حوزه منابع مالی اعتبارات بموقع طرح تخصیص یابد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی لرستان اظهار کرد: در حال حاضر بیش از ۵۰ پروژه با ۱۶۸ هزار مترمربع مساحت در سطح استان در حال اجراست که در صورت بهره‌برداری تحول کم سابقه‌ای در حوزه بهداشت و درمان استان ایجاد خواهد شد.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901054

دیگر خبرها

  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • خیّران سلامت یک میلیارد ریال به حوزه سلامت شهرستان کاشمر کمک کردند
  • داروسازی ایران، حرکت به سوی آینده یا اسیر روندهای تکراری
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • امسال و سال آینده رزن ورودی بهورز خوبی خواهد داشت
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود
  • اجرای درمان رایگان کودکان در بیمارستان‌های علوم پزشکی تهران
  • بیمارستان نیایش خرم‌آباد ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان