Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون آموزش متوسطه اداره کل اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی گفت: برگزاری حضوری تمامی کلاس‌های درس مدارس آذربایجان شرقی از ۱۴ فروردین ماه اجباری است.

عاشور اکرمی دوشنبه شب، هشتم فروردین ماه در گفت‌وگوی خبری، اظهار کرد: بر اساس مصوبه ستاد ملی کرونا و ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش، از ۱۴ فروردین ماه تمامی آموزش‌های مقاطع تحصیلی در مدارس دولتی و غیردولتی استان، حضوری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: حضور تمامی دانش آموزان مطابق برنامه هفتگی الزامی بوده و غیبت غیرموجه دانش آموزان نیز در شورای مدرسه تعیین تکلیف می‌شود.

وی با تاکید بر این‌که استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای تدریس ممنوع بوده و فقط به عنوان پشتیبان و مکمل تدریس قابل استفاده خواهد بود، ادامه داد: استفاده از ماسک در مدارس اجباری بوده اما رعایت فاصله گذاری اجتماعی که موجب گروه بندی دانش آموزان می‌شد، ضرورتی نخواهد داشت. 

اکرمی خاطرنشان کرد: تمامی محیط و سطوح در مدارس، روزانه ضدعفونی شده و پنجره‌های کلاس‌ها بایستی حداقل ۱۰ دقیقه در هر زنگ درس باز شوند.

وی گفت: ساعات درسی و تعداد زنگ کلاس‌های تمامی مدارس به حالت قبل کرونا بازمی‌گردد و هیچ کاهش از این بابت وجود نخواهد داشت.

وی افزود: تهیه لباس یک شکل برای دانش آموزان اجباری نبوده اما ضروری است تا لباسی متناسب با محیط مدرسه تهیه شود.

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با تاکید بر این‌که شرط واکسیناسیون برای حضور دانش آموزان در مدارس وجود ندارد، افزود: با این حال بالای ۹۵ درصد دانش آموزان استان، واکسن دریافت کرده‌اند.

وی اظهار کرد: وضعیت سرویس و حمل و نقل دانش آموزان نیز بسته به نظر خانواده‌ها تعیین می‌شود و در صورت نیاز، سرویس از جانب مدرسه به شکل قبل دوران کرونا تعبیه خواهد شد.

وی در خصوص اهمیت حضوری شدن مدارس، ادامه داد: بر اساس یافته‌های بین المللی و تجارب دو ساله پاندمی کرونا، چهار آسیب جدی برای آموزش دانش آموزان اتفاق افتاده است. نابرابری در توزیع عدالت آموزشی، کاهش سلامت جسمی و روحی دانش آموزان(افزایش دور کمر دانش آموزان)، افت کیفیت آموزشی و کاهش همبستگی و روابط اجتماعی بین دانش آموزان از جمله این آسیب‌ها است.

اکرمی گفت: هر روز که دانش آموزان،  آموزش مجازی را طی می‌کنند، انگار که دو روز از مدرسه غایب شده‌اند و سه چهارم دانش آموزان کل دنیا نیز اذعان دارند که هیچ مطلبی را در آموزش مجازی، یاد نمی‌گیرند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی آموزش و پرورش کلاس درس آموزش آذربایجان شرقی فروردین ماه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۳۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش

به گزارش خبرنگار مهر، علی فرهادی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در خصوص پیگیری املاک آموزش و پرورش گفت: با پیگیری‌های وزارت آموزش و پرورش ۶ هزار سند مالکیت برای املاک آموزش و پرورش صادر شده است. بیشترین اسناد صادر شده برای املاک استان‌های سیستان و بلوچستان، خراسان رضوی و کردستان بوده است که هر سه استان هم از استان‌های مرزی ما هستند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: این موضوع نشان می‌دهد وزارت آموزش و پرورش در پیگیری ۶۰۰۰ سند مالکیت بیشتر به استان‌های مرزی و کمتر برخوردار توجه داشته است.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: در سال ۱۴۰۳ بسیاری از چالش‌هایی که به واسطه کمبود معلم داشتیم برطرف خواهد شد و مهر ۰۳ مهر ماه آرامی خواهیم داشت و به جای دغدغه کمبود معلم باید از این پس به دنبال رشد کیفیت معلم باشیم.

فرهادی با بیان اینکه به افزایش تعداد کلاس‌های درس و کاهش تراکم کلاس‌ها هم وزارت آموزش و پرورش توجه زیادی داشته است؛ گفت: با پیگیری‌ها و اقدامات جهادی سازمان نوسازی مدارس، ۸۰ درصد مدارس کشور تراکم کمتر از ۳۵ نفر و ۴۷ درصد مدارس تراکمی کمتر از ۲۶ نفر دارند؛ همچنین ۴۷ درصد از کلاس‌های مقطع ابتدایی کمتر از ۲۶ نفر دانش آموز دارند و این نشان می‌دهد در خصوص کاهش کلاس‌های با تراکم بالا وزارت آموزش و پرورش در سال گذشته به خوبی عمل کرده است.

فرهادی تاکید کرد: کمتر از ۲ درصد مدارس ابتدایی در مرز تراکم ۴۰ نفره هستند که امیدواریم با ادامه نهضت مدرسه سازی دیگر شاهد کلاس‌های درس بالای ۳۵ نفر نباشیم.

وی با اشاره به نهضت مدرسه سازی در مناطق کمتر برخوردار گفت ۲۴ هزار دانش آموز داریم که در مدارس عشایری درس می‌خوانند که با پیگیری دولت و شخص وزیر هیچ بازمانده از تحصیلی نداشته باشیم.

در حال تکمیل..

کد خبر 6090788 علی قدمی

دیگر خبرها

  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • وجود یکهزار و 700 کلاس درس نیمه تمام در آذربایجان‌غربی
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • آذربایجان‌غربی نیازمند جذب اعتبارات مدرسه‌سازی است
  • تحویل ۷۰ کلاس درس به دانش آموزان دشت آزادگان و هویزه