Web Analytics Made Easy - Statcounter

کانادا هم زمان با سیر افزایشی بهای انرژی در بازارهای جهانی در پی محدود شدن عرضه روسیه، برای فروش نفت، گاز و اورانیوم به مشتریان این کشور، اعلام آمادگی کرد.

به گزارش شبکه بی بی سی؛ جوناتان ویلکینسون وزیر منابع طبیعی کانادا گفته است که توافقی در میان کشورهای غربی برای خودداری از خرید نفت و گاز صادراتی روسیه وجود دارد و بسیاری از کشورها به ارایه بیشترین کمک در حد توان برای جایگزینی نفت و گاز روسیه متعهد شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهای نفت و گاز در پی کاهش عرضه روسیه به بازار به علت درگیری نظامی با اوکراین، روند صعودی یافته است. تحریم کانادا به همراه ایالات متحده و بریتانیا بر واردات نفت از روسیه در پی آغاز درگیری های نظامی در اوکراین، بهای هر بشکه از این ماده را تا نزدیک به ۱۳۰ دلار بالا برد.

کانادا که در جایگاه چهارمین کشور عمده تولید کننده نفت در جهان قرار دارد، به افزایش روزانه عرضه نفت به میزان ۲۰۰ هزار بشکه، متعهد شده است.

ویلکینسون به شبکه خبری بی بی سی گفته که اوتاوا قصد دارد میزان عرضه روزانه گاز طبیعی خود را نیز به میزان ۱۰۰ هزار بشکه افزایش دهد و ابراز امیدواری کرد که کشورش تا پایان سال جاری (۲۰۲۲) کاملا به هدف افزایش عرضه به میزان ۳۰۰ هزار بشکه نفت و گاز دست یابد.

اما این میزان تنها بخشی از روزانه سه میلیون بشکه نفتی که بنا بر پیش بینی آژانس بین المللی انرژی تا ماه آینده و در پی اعمال تحریم های غرب علیه روسیه، از بازارهای جهانی حذف خواهد شد.

کانادا به علت تکمیل ظرفیت خط لوله های انتقال نفت خود، در زمینه افزایش صادرات این ماده محدودیت دارد، هر چند ویلکینسون، عرضه از طریق خاک ایالات متحده را نیز به عنوان یک گزینه در دسترس، معرفی کرده است.

A worker checks pipes at a gas compressor station on the Yamal-Europe pipeline near Nesvizh, some 130 km (81 miles) southwest of Minsk December 29, 2006.REUTERS

انبریج بزرگ ترین شرکت اداره کننده خط لوله های انتقال نفت کانادا، برای افزایش امنیت انرژی شمال آمریکا و اروپا تا اندازه ممکن، اعلام آمادگی کرده است.

به گفته لوئیس دیکسون تحیلیلگر بلندپایه نفت در موسسه مشاوره رایستاد انرژی؛ تاثیر افزایش عرضه کانادا با توجه به نوع نفت خام این کشور که به احتمال زیاد تنها در بازار آمریکای شمالی خریدار دارد، به نسبت محدود خواهد بود. بحران اصلی انرژی به علت کمبود عرضه در اروپا و همچنین در آسیا رخ می دهد که تقاضا در صورت کاهش محدودیت های کووید – ۱۹ و مهار همه گیری، در حال بازگشت به میزان پیش از دوره کروناست.

درگیری های نظامی اوکراین و روسیه از ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) آغاز شده است.

برچسب هاایالات متحده آمریکا حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه کانادا کرونا

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا حمله نظامی روسیه به اوکراین روسیه کانادا کرونا آسیا اروپا اقتصاد انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو نفت و گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۴۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد

به گزارش قدس آنلاین، قیمت نفت در روز چهارشنبه برای سومین روز پیاپی کاهش یافته است. افزایش ذخایر نفت خام و تولید نفت آمریکا به عنوان بزرگترین مصرف کننده نفت دنیا به همراه بالا رفتن امید نسبت به قرارداد آتش بس در خاورمیانه از عوامل افزایش قیمت نفت بوده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۵۴ سنت معادل ۰.۶۱ درصد کاهش به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با ۸۰ سنت معادل ۰.۹۸ درصد کاهش ۸۱ دلار و ۱۳ سنت معامله می‌شود.

آمار موسسه نفت آمریکا نشان می‌دهد ذخایر نفت خام این کشور ۴.۹۰۶ میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش داشته ،در حالی که ذخایر بنزین و میعانات گازی آن کاهش یافته است.
آمار رسمی اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد ذخایر بنزین این کشور ۱.۴۸۳ میلیون بشکه و ذخایر میعانات گازی ۲.۸۷ میلیون بشکه پایین آمده است.
تولید نفت آمریکا هم در ماه فوریه تا ۱۳.۱۵ میلیون بشکه در روز افزایش داشته در حالی که در ژانویه برابر با ۱۲.۵۸ میلیون بشکه در روز بوده است.
انتظار بسته شدن یک قرارداد آتش بس بین رژیم صهیونیستی و حماس به دنبال از سرگیری مذاکرات صلح توسط مصر قیمت نفت را پایین آورده است. پایان این جنگ می‌تواند نگرانی در مورد گسترش درگیری و مختل شدن عرضه نفت خاورمیانه را کاهش دهد.
به نظر می‌رسد تولید اوپک صد هزار بشکه در روز در آوریل کاهش یافته و به ۲۶.۴۹ میلیون بشکه در روز رسیده است که نشان دهنده صادرات کمتر ایران، عراق و نیجریه و تعهد به سایر اعضا به قرارداد تولید اوپک پلاس است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد
  • قیمت نفت برای سومین روز کاهش یافت
  • حجم و درآمد صادرات نفت روسیه کاهش یافت
  • افزایش پیش‌بینی قیمت نفت به دنبال احتمال کاهش عرضه
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • تصویب ممنوعیت واردات اورانیوم از روسیه در سنای آمریکا
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • تصویب لایحه جنجالی در سنای آمریکا؛ واردات اورانیوم از روسیه ممنوع شد
  • آمریکا واردات اورانیوم روسیه را ممنوع کرد
  • سنای آمریکا واردات اورانیوم از روسیه را ممنوع کرد