Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «تابناک» به نقل از ایکوپرس- شاتا اعلام کرد، سیدرضا فاطمی‌امین بیان کرد: لوازم یدکی خودرو، لوازم‌خانگی، آرایشی و بهداشتی، پوشاک و دخانیات، پنج اولویت نخست اجرایی این طرح در سطح کشور خواهند بود.
وی افزود: یکی از مشکلاتی که در حوزه توزیع اقلام کالایی در کشور داریم، عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی است که به علت کیفیت پایین، مشکلات و آسیب‌هایی را متوجه مصرف‌کننده نهایی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از سوی دیگر موضوع قاچاق یکی از موانع اصلی مشکلات اقتصادی مانند تولید و اشتغال است.
وزیر صمت تصریح کرد: تمامی اقدامات در نظر گرفته شده در قالب این طرح به صورت مستمر و هفتگی رصد و پایش خواهد شد و به صورت مرحله به مرحله و با متناسب‌سازی اقتضایی طرح پیش خواهیم رفت.
فاطمی‌امین اعلام کرد: در گام نخست اجرای این طرح، مقابله با عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی در حوزه لوازم یدکی خودرو از هفته آینده در سراسر کشور عملیاتی می‌شود.
وی ادامه داد: در جلسه هماهنگی که امروز با حضور نمایندگان دستگا‎ه‌های مسوول از جمله معاونت قضایی دادستانی کل کشور، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، سازمان ملی استاندارد، سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان، تعزیرات حکومتی و... تشکیل شد، جزییات اجرایی طرح که در جلسات قبلی مورد ارزیابی کارشناسی قرار گرفته بود، بررسی شد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت تاکید کرد: با اجرای این طرح، علاوه بر مقابله با کالای قاچاق و تقلبی، نتایج مثبت اقتصادی دیگری از جمله ایجاد فرصت‌های شغلی جدید در بخش تولید و همچنین تامین امنیت مصرف‌کنندگان در استفاده از کالاهای موجود در سطح بازار به ویژه در حوزه لوازم یدکی خودرو نیز محقق خواهد شد.
فاطمی‌امین توضیح داد: اجرای این طرح با اولویت‌های تعیین شده، می‌تواند در کاهش‌ آثار زیان‌بار کالای قاچاق در اقتصاد کشور اثرگذار باشد، بنابراین به‌طور حتم با جدیت تمام در وزارت صمت دنبال خواهد شد تا منویات مقام‌معظم‌رهبری در این خصوص به شکل مناسبی، محقق شود.

حمایت جدی قوه قضاییه از طرح وزارت صمت برای مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی

سعید عمرانی، معاون قضایی دادستانی کل کشور نیز برگزاری این جلسه در ابتدای سال را نشان‌دهنده همت وزارت صمت برای اقدام جدی در خصوص این موضوع مهم اقتصادی دانست و گفت: این جلسه نویدبخش برنامه جدی وزارت صمت برای مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی بی‌کیفیت است و قوه قضاییه به جد از این طرح در مرحله اجرا حمایت خواهد کرد.
وی تصریح کرد: اجرای این طرح با پنج اولویت کالایی که در مرحله نخست لوازم یدکی خودرو را مورد نظر قرار داده در افزایش ایمنی و امنیت جانی مصرف‌کنندگان، بسیار موثر است.
عمرانی ابراز امیدواری کرد که تصمیمات این جلسه سبب حذف روش‌های نادرست در مسیر وجود کالای قاچاق و تقلبی در کشور به ویژه در حوزه خودرو شود و افزود: در صورت تحقق اهداف این طرح در مبارزه با کالاهای قاچاق، بسیاری از معضلات اجتماعی نیز کاهش می‌یابند و انتظار می‌رود با اصلاح قوانین و فرآیندها به اجرای این طرح کمک شود.

رویکرد جدید وزارت صمت در مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی، گامی اساسی برای تحقق دستورات مقام‌معظم‌رهبری

علی مویدی‌خرم‌آبادی، رییس ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز نیز با اشاره به رویکرد جدید و عزم جدی وزارت صمت در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، گفت: امیدواریم با همکاری سایر دستگاه‌های‌های مسوول در این حوزه، نتایج خوبی حاصل شود و گامی اساسی برای تحقق دستورات مقام‌معظم‌رهبری در مقابله با پدیده قاچاق، برداشته شود.
وی تصریح کرد: برگزاری این جلسه به‌طور حتم می‌تواند آثار مهمی در افزایش آرامش و امنیت بازار داشته باشد، بنابراین آن را به فال نیک گرفته و به وزیر صمت و همکارانشان برای توجه به این مساله در ابتدای سال، تبریک می‌گوییم.
مویدی‌خرم‌آبادی اضافه کرد: یکی از درخواست‌های دیرینه ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از وزارت صمت، اقدام جدی و با تمام ظرفیت به حوزه مقابله با عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی بوده است که خوشبختانه امروز شاهد تحقق آن و عملیاتی شدن این طرح در سطح کشور هستیم‌.
رییس ستاد مبارزه با کالای قاچاق و ارز تصریح کرد: امیدواریم با این عزم و اراده جدی وزارت صمت، آثار و نتایج خوب این اقدامات را در سطح بازار مشاهده کنیم.

تمرکز جدی و قابل تقدیر وزارت صمت بر کیفی سازی و توسعه ایمنی کالاها

مهدی اسلام‌پناه، رییس سازمان ملی استاندارد نیز در این جلسه تمرکز جدی وزارت صمت برای کیفی‌سازی و توسعه ایمنی تولیدات کالایی در سطح کشور را قابل تقدیر دانست.
وی گفت: برگزاری این جلسه و هدف‌گذاری خوب وزارت صمت برای مبارزه با کالاهای قاچاق و تقلبی در کشور، شروع خوبی برای تحقق اهداف مورد انتظار در این حوزه است و امیدواریم با همکاری مشترک، بتوانیم، اجرای این طرح را با سرعت و جدیت، پیش ببریم.

ایجاد زیرساخت های اجرایی و تدوین راهکارهای عملیاتی برای مبارزه با کالای قاچاق و تقلبی در وزارت صمت

محمد مهدی برادران، رییس کارگروه مقابله با کالای قاچاق و تقلبی وزارت صمت نیز بیان کرد: طرح مقابله با کالاهای قاچاق و تقلبی در راستای تاکیدات ویژه مقام‌معظم‌رهبری و رییس‌جمهور با همراهی دستگاه‌های مرتبط، انجمن‌ها و اتحادیه‌های تولیدکننده و توزیع‌کننده در وزارت صمت در حال پیگیری است و با توجه به اعلام آمادگی انجمن‌ها و اتحادیه‌های صنفی مرتبط و نظارت میدانی بسیج اصناف، فاز اجرایی این طرح مطابق برنامه زمان‌بندی و بر اساس اولویت‌های تعیین شده، انجام خواهد شد.
وی با تشریح اقدامات انجام شده برای تحقق اهداف این طرح در وزارت صمت، گفت: تمامی زیرساخت‌های اجرایی طرح در این وزارت‌خانه ایجاد و همچنین راهکارهای عملیاتی آن، تهیه و تدوین شده است.
برادران تصریح کرد: این طرح با عزم جدی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و وزارت صنعت، معدن و تجارت آغاز شده و با توجه به مقدمات فراهم شده و اقدامات زیرساختی موجود در وزارتخانه در گام نخست با اولویت گروه کالایی حوزه قطعات یدکی خودرو، عملیاتی می‌شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صمت تاکید کرد: اجرای این طرح علاوه بر آثار اقتصادی مبارزه با قاچاق کالا، از نظر امنیت خودرویی و قطعات مورد استفاده مردم نیز از اهمیت فراوانی برخوردار است.
رییس کارگروه مقابله با کالای قاچاق و تقلبی وزارت صمت تصریح کرد: در این اقدام عملیاتی تنها به دنبال برخورد سلبی و تعزیری با واحدهای عرضه‌کننده نیستیم، بلکه در حال برنامه‌ریزی برای تهیه بسته رسانه‌ای و ایجاد بسترهای فرهنگی در جلب حمایت عمومی و همکاری مردم در استفاده نکردن از کالاهای قاچاق و تقلبی، هستیم.
برادران، تکمیل سامانه جامع تجارت در حوزه قطعات خودرو، نظارت مستمر و نتیجه‌بخش سازمان ملی استاندارد بر محصولات تقلبی و برخورد قاطع دستگاه‌های نظارتی و قضایی با کالای قاچاق و تقلبی همراه با اطلاع‌رسانی به مردم را از راهکارهای پیشنهادی برای مبارزه با قاچاق قطعات خودرو، برشمرد.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: همچنین راهکارهای دیگری از جمله فراهم‌سازی امکان رهگیری و استعلام جامع و آنلاین قطعات مصوب از طریق سامانه جامع تجارت، فراهم‌سازی امکان خرید آنلاین قطعات خودروی مصوب از فروشندگان مجاز در اپلیکیشن‌های پرکاربرد و دریافت مجوز مشترک فروشگاه‌های اینترنتی از اتحادیه های متبوع و اتحادیه کسب‌وکار مجازی نیز در این طرح مورد نظر هستند.
رییس کارگروه مقابله با کالای قاچاق و تقلبی وزارت صمت، ادامه داد: در این طرح به موضوع تعیین مهلت زمانی مشخص برای آن دسته از مجموعه‌هایی که دارای قطعات بدون شناسه کالا هستند و همچنین تعریف سازوکار مشخص برای آن دسته از قطعات که برای خودروهای خاص بوده و در کشور تولید نمی‌شوند، نیز توجه شده است.
وی کوتاه‌سازی فرآیندهای دریافت مجوز تولید و واردات، برای کاهش انگیزه قاچاق تولیدکنندگان و واردکنندگان در اجرای این طرح را ضروری دانست و گفت: پیش‌بینی‌های لازم انجام شده تا تمامی استعلامات اصالت‌سنجی قطعات از سامانه جامع تجارت انجام شود و همچنین تولیدکنندگان مشوق‌هایی را برای کاهش استفاده تعمیرکاران از کالاهای قاچاق یا تقلبی در نظر بگیرند.
برادران تاکید کرد: فرآیند شناسایی، ضبط و معدوم‌سازی کالاهای قاچاق و تقلبی نیز به‌طور حتم به اطلاع مردم خواهد رسید و قصد داریم با همکاری دستگاه‌ها و نهادهای مسوول، سازوکار جرایم را به گونه‌ای طراحی کنیم که قاچاق و تقلب برای ذی نفعان هیچگونه سودی نداشته باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن لوازم یدکی قطعات خودرو صنعت خودرو قاچاق کالا مذاکرات وین نوروز 1401 انصارالله یمن قیمت گوشی عرضه کالاهای قاچاق و تقلبی کالاهای قاچاق و تقلبی مبارزه با کالای قاچاق مبارزه با قاچاق کالا لوازم یدکی خودرو قاچاق و تقلبی مقام معظم رهبری وزارت صمت ستاد مبارزه جدی وزارت صمت اجرای این طرح وزارت صمت وزارت صمت قطعات خودرو برای تحقق خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند، اظهار کرد: تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه عرضه و رسمیت بخشیدن به این سیگارها انجام شده اما وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه این سیگارها نمی‌رود.

بهزاد ولی‌زاده با بیان اینکه در ارتباط با مضرات مصرف سیگارهای الکترونیک اطلاع‌رسانی کرده‌ایم، اظهار کرد: سیگارهای الکترونیک جزو کالاهای قاچاق محسوب می‌شوند و تمام آنها از مسیرهای غیررسمی وارد کشور می‌شوند.

وی با بیان اینکه جلسه‌ای با ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز برگزار کرده‌ایم، افزود: موضوع خطرات سیگارهای الکترونیک، قوانین ممنوعیت فروش و وجود این محصولات در بازار غیررسمی کشور در این جلسه مطرح و مقرر شد ستاد برنامه‌ریزی لازم را برای برخورد با این کالای قاچاق با همکاری ارگان‌های ذی‌ربط انجام دهد.

ولی‌زاده درباره برخورد با متخلفان عرضه محصولات دخانی نوپدید گفت: دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات از طریق مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، به منظور نظارت و بازرسی اماکن فروش دخانیات و برخورد با متخلفانی که سیگارهای الکترونیک را عرضه می‌کنند، بخشنامه‌های لازم را به دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور ابلاغ کرده است.

رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت به ایسنا گفت: سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق به حساب می‌آیند و به همین دلیل می‌توان از ظرفیت قانونی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استفاده کرد. موضوع مبارزه با سیگارهای الکترونیک در دستور کار ۲ وزارتخانه «بهداشت، درمان و آموزش پزشکی» و «صنعت، معدن و تجارت» قرار گرفته است.

وی درباره برخی تقاضاها برای رسمیت بخشیدن عرضه سیگارهای الکترونیک به صورت قانونی گفت: اگرچه تلاش‌ها و اقداماتی برای مبارزه با سیگارهای الکترونیک انجام شده اما تقاضاهایی برای اجازه فعالیت در زمینه تولید، عرضه و رسمیت بخشیدن این سیگارها انجام می‌شود. وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز برای تولید، فروش و عرضه سیگارهای الکترونیک نمی‌رود، چرا که مضرات این سیگارها شناخته شده است.

ولی‌زاده گفت: وزارت بهداشت نسبت به سمی و سرطان‌زا بودن مواد سیگارهای الکترونیک گزارش داده، همچنین مواردی در ارتباط با انفجار در صورت مصرف‌کننده‌ها گزارش شده است.

وی با بیان اینکه این یک باور غلط است که سیگارهای الکترونیک دارای آسیب کمتری هستند، افزود: نگاه مردم باید نسبت به محصولاتی که آسیب‌رسان سلامت هستند تغییر کرده و در ارتباط با مصرف این کالاها باید تجدیدنظر کنند. هدف صنایع دخانی از تولید و ترویج این محصولات به اعتیاد کشاندن نوجوانان و جوانان به نیکوتین و حفظ بازار سمی و مرگبار خود است. این صنایع باید بهای اقدامات خود را بپردازند.

ولی‌زاده با بیان اینکه سیگارهای الکترونیک جزو موارد قاچاق هستند، گفت: مردم از طریق سامانه ۱۹۰ می‌توانند هرگونه تخلف درباره فروش سیگارهای الکترونیک را گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • دپوی بیش از ۶۰۰ میلیارد ریال لوازم یدکی قاچاق در انبار لو رفت
  • جریمه بیش از ۵ میلیارد ریالی، فرجام قاچاق لوازم یدکی خودرو در تایباد
  • مشتریان به نشان استاندارد و اصالت قطعات خودرو توجه کنند
  • کشف و ضبط لوازم خانگی قاچاق در بهار
  • سمی و سرطان‌زا بودن سیگارهای الکترونیک
  • گزارش وزارت بهداشت درباره سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک/ زیر بار صدور مجوز نمی‌رویم
  • گزارش وزارت بهداشت از سرطان‌زایی سیگارهای الکترونیک
  • چالش تغییر تعرفه های گمرکی برای بازرگانان و فعالان اقتصادی
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود