Web Analytics Made Easy - Statcounter

آقای حسین میرزایی در نشست هماهنگی طرح توانمندسازی و تحول اجتماع‌محور محلات کمتر برخوردار چهارمحال و بختیاری گفت: علاوه بر بررسی کمبود‌ها و آسیب‌ها و ارائه راهکار برای رفع آن‌ها، شناسایی نیرو‌های انسانی مستعد در این محلات نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

دستگاه‌های اجرایی و خدماتی هرکدام اقدامات مختلفی را در گذشته در مناطق کمتر برخوردار انجام داده‌اند که در حال حاضر لازم است با توجه به ابلاغ طرح جدید، شرایط برای هم‌افزایی و همیاری بیشتر فراهم‌شده و امور کاری از پراکندگی خارج شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این عمده تمرکز در اجرای طرح‌های محرومیت‌زدایی و ارائه خدمات در مناطق کمتر برخوردار مربوط به شناسایی نقاط ضعف و رفع آسیب‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید

اجرای طرح توانمندسازی مادران کودکان کار در چهارمحال و بختیاری

علاوه بر ادامه این روند، بررسی توانمندی‌های موجود به‌ویژه شناسایی نیرو‌های انسانی با استعداد در این محلات نیز باید مورد توجه متولیان قرار گیرد چرا که به طور معمول نیرو‌های قابلی از نظر علمی و ورزشی در این مناطق حضور دارند که شناسایی آنان و فراهم کردن زمینه رشد و تربیت آنان می‌تواند در بهبود فضای این محلات در آینده نیز اثرات مثبتی بر جای بگذارد.

بسیاری از امور اجرایی دستگاه‌ها برای خدمت به اقشار مختلف از وظایف ذاتی آن‌ها به شمار می‌رود، اما اینکه قشر محروم جامعه در صدر توجه ویژه قرار گیرند نیاز به تمهیدات خاص و برنامه‌ریزی مطلوب‌تری دارد و باید آن را یک امر جهادی در نظر داشت.

برای اجرای هر چه بهتر طرح توانمندسازی تحول اجتماع‌محور محلات کمتر برخوردار می‌توان به ۲ شیوه متفاوت عمل کرد به‌گونه‌ای که برای هریک از ۱۷ محله تعریف شده در این طرح، یک دستگاه اجرایی، متولی و محور اصلی قرار گیرد و در ادامه دیگر دستگاه‌ها با همراهی آن دستگاه به ارائه خدمت بپردازند.

ورود همزمان تمام دستگاه‌ها بر اساس شرح وظایف به محلات و ارائه گزارش مستمر از اقدامات برای افزایش اثرگذاری امور در بهبود وضعیت محله راهکار اجرایی دوم در این طرح است، دستگاه‌های اجرایی در یک هفته آینده، نظرات و پیشنهاد‌های خود را در راستای بهبود، تسریع در اجرا و موثر واقع شدن اقدامات و اهداف این طرح به استانداری ارائه کنند.

به ظرفیت‌های مردمی در اجرای طرح توانمندسازی تحول اجتماع‌محور محلات کمتر برخوردار توجه و در این زمینه از توان نخبگان، سازمان‌های مردم‌نهاد و افراد فعال به ویژه ظرفیت روحانیون و معتمدین محلی نیز در خدمت‌رسانی به محرومین استفاده شود.

به کارگیری ظرفیت بسیج و سازمان فنی و حرفه‌ای نیز می‌تواند در اجرای طرح و همچنین ایجاد فرصت‌های اشتغال کمک موثری داشته باشد چرا که توسعه مشاغل خانگی به شدت در بهبود وضعیت محلات کارساز خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار طرح توانمندسازی اجرای طرح دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۶۹۷۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند

محمد مهدی اعلایی استاندار قزوین در نخستین نشست شورای آموزش و پرورش استان گفت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیاز به مداخلات مردمی و گروه‌های جهادی در رابطه با پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی بین دانش آموزان داریم.

وی با اشاره به طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) تصریح کرد: اجرای این طرح در قزوین اتفاق خوبی است، اما باید از ظرفیت مردمی بیشتری برای این طرح استفاده کرد.

اعلایی با اشاره به گروه‌های دانشجویی و یا اعضای انجمن اولیا و مربیان، تصریح کرد: این اقشار می‌توانند در حوزه‌های تربیتی و فرهنگی ورود کنند و تشکیل تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

در ادامه استاندار قزوین با اشاره به نزدیک شدن به ایام گرامیداشت معلم اظهار کرد: همه مدیران استان باید با حضور در مدارس و جمع معلمان از زحمات آنان قدردانی کنند.

طرح نماد از آسیب‌های بزرگتر در جامعه پیشگیری می‌کند

نقی سیاهکالی مرادی مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این نشست گفت: نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان که با عنوان اختصاری نماد خوانده می‌شود، طرحی در راستای کمک به آموزش و پرورش برای توانمندسازی دانش آموزان است.

سیاهکالی مرادی در این راستا با اشاره به راه اندازی خط تلفن ۱۵۷۰ افزود: کارشناسان از ساعت هشت تا ۲۰ توسط این شماره به سوالات دانش آموزان، والدین و عموم جامعه پاسخ می‌دهند.

وی اهداف راه اندازی این طرح را شناسایی به موقع دانش آموزان در معرض خطر و توانمندسازی معلمان دانست و ادامه داد: با اجرای این طرح می‌توان با مداخله سریع و به هنگام برای دانش آموزان آسیب دیده از بسیاری آسیب‌های بزرگتر پیشگیری کرد.

سیاهکالی مرادی همچنین کنترل و کاهش عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات تخصصی و به موقع و رصد و پیگیری مستمر را از دیگر دستاورد‌های اجرای این طرح نامید.

این نظام با هدف هم افزایی ظرفیت‌های دستگاه‌های اجرایی برای پیشگیری و شناسایی، ارجاع، توانمندسازی، درمان و مددکاری اجتماعی برای دانش آموزان در معرض خطر، پرخطر، و دارای فوریت روانی و اجتماعی اجرایی می‌شود.

استان قزوین دارای ۲۵۰ هزار دانش آموز است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • عزم ملی برای حل مشکلات پایتخت شکل بگیرد/ضرورت استفاده از ظرفیت معتمدین محلات در سایر کلانشهرها
  • اختصاص بودجه ویژه برای مناطق کمتر برخوردار شهر گرگان
  • ضرورت تدوین دستورالعمل واحد فعالیت محیط زیستی در سطح محلات
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • طرح ترافیک جدید امسال اجرایی نخواهد شد
  • اجتماع بزرگ صادقیون برگزار می‌شود
  • عکس/ اجتماع مردم قم در حمایت از اجرای طرح حجاب