Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-06@00:02:44 GMT

پربازدیدترین موزه‌های جهان در دوران کرونا

تاریخ انتشار: ۹ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۱۷۲۸

پربازدیدترین موزه‌های جهان در دوران کرونا

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، صنعت گردشگری بین‌المللی در دو سال گذشته به دلیل شیوع کرونا در تمام جاذبه‌های توریستی از جمله موزه‌ها با کاهش آمار بازدیدکنندگان روبه‌رو شد. با این حال موزه‌های معروف جهان با وجود تعطیلی‌های طولانی و غیبت گردشگران خارجی همچنان بازدیدکنندگان خود را داشتند. 

مجمع جهانی اقتصاد در مطلبی هشت موزه پربازدید سال ۲۰۲۰ را معرفی کرده است که در ادامه به آن‌ها می پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موزه لوور، پاریس

موزه لوور با رکوردی که در حوزه تعداد بازدیدکننده به جا گذاشته، بی‌تردید یکی از معروف‌ترین موزه‌های جهان است. این موزه ۶۰ هزار و ۶۰۰ متری محل نگهداری بیش از ۳۸۰ هزار شیء و یک مجموعه دائمی است. در این موزه امکان بازدید از برخی از معروف‌ترین مجسمه‌ها، نقاشی‌ها و طراحی‌ها وجود دارد و از مهمترین آثار موجود در آن می‌توان به تابلوی مونالیزا از لئوناردو داوینچی و مجسمه ونوس یا تندیس آفرودیت اشاره کرد.  

موزه لوور علاوه بر برخورداری از یک مجموعه ممتاز، به لطف مخروط معروفی که ای. ام. پی، معمار آمریکایی چینی تبار این بنا، طراحی کرده به نوبه خود یک بنای دیدنی به شمار می‌رود.

موزه لوور در سالهای اخیر تلاش کرده جریان بازدیدکنندگان و شرایط بازدید را مدیریت کند. از این رو، متولیان این موزه فرانسوی حتی در دوران پیش از شیوع کرونا نیز افراد را، به ویژه در روزهای اوج تابستان، به رزرو برخط بلیت تشویق می‌کردند. این دست از اقدامات به دست اندرکاران این موزه اجازه داد تعداد بازدیدکنندگان روزانه را تحت کنترل درآورده و با مدیریت حجم بازدیدکنندگان تجربه لذتبخش‌تری را برای آنها فراهم کنند.

نمایشگاه لئوناردو داوینچی موزه لوور که به مناسبت پانصدمین سالمرگ این هنرمند معروف به مدت چهار ماه در سال ۲۰۲۰-۲۰۱۹ برگزار شد، حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار بازدیدکننده داشت.

این موزه در سال ۲۰۲۰ در مجموع ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بازدیدکننده داشت.  

موزه لوور در سال ۲۰۲۱ اعلام کرد تمام مجموعه آثار هنری خود را به صورت برخط به نمایش می‌گذارد.

موزه ملی چین، پکن

دومین موزه پربازدید جهان در سال ظهور کرونا موزه ملی چین در پکن بود. این موزه محل نگهداری ۱ میلیون و ۳۰۰ شیء است که در مجموعه‌ای از گالری‌ها به نمایش گذاشته شده‌اند. گالری‌های مذکور محلی برای تماشای همه چیز از سرامیک‌ها و خطاطی‌های باستانی و گنجینه‌های یشم و برنز گرفته تا مجسمه‌های بودا و آثار هنری در سبک سوسیال رئالیسم (واقع‌گری اجتماعی) هستند.

نمایشگاه‌هایی که به تازگی در این موزه برپا شده‌اند مضامین متنوعی از دنیای هنر، فرهنگ، تاریخ و سیاست را دربرمی‌گیرند. از جمله این نمایشگاه‌ها می‌توان به قدرت حقیقت: به مناسبت دویستمین سالگرد تولد کارل مارکس، سفر برگشت به خانه: نمایشگاهی از یادگارهای چینی بازگردانده شده از ایتالیا و شکوه آسیا: نمایشگاهی از تمدن های آسیایی اشاره کرد.

موزه ملی چین در سال ۲۰۲۰ حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر بازدیدکننده داشت.

تیت مدرن لندن

موزه تیت مدرن لندن با یک میلیون و ۴۳۰ هزار بازدیدکننده سومین موزه پربازدید سال ۲۰۲۰ بود.

بازدیدکنندگان از این موزه شانس تماشای کلکسیونی از هنر مدرن و معاصر بریتانیا و جهان را از سال ۱۹۰۰ میلادی تا به امروز خواهند داشت. تابلوی دو لته‌ای مرلین مونرو از اندی وارهول یکی از مهمترین و دیدنی‌ترین آثار موجود در این مجموعه است.

موزه تیت مدرن لندن که سال ۲۰۰۰ تاسیس شد، در سال ۲۰۲۰ بیستمین سال فعالیت خود را جشن می‌گرفت.

موزه‌های واتیکان، شهر واتیکان

موزه‌های واتیکان آثاری از کلکسیون کلیسای کاتولیک و پاپ در گذر قرن‌ها را به نمایش می‌گذارند. این موزه‌ها شامل حدود ۷۰ هزار اثر از جمله مجسمه‌های رومی و آثار هنری متعلق به دوران رنسانس هستند.

موزه‌های واتیکان که در اوایل قرن شانزدهم میلادی تاسیس شدند، در سال ۲۰۱۹ حدود ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار بازدیدکننده داشتند. آمار بازدیدکنندگان این مجموعه در سال ۲۰۲۰ به دلیل شیوع کرونا ۸۱ درصد کاهش یافت اما با این وجود این موزه‌ها همچنان در جایگاه چهارمین موزه پربازدید جهان قرار گرفتند. این موزه‌ها در سال ۲۰۲۰ حدود یک میلیون و ۳۰۰ هزار بازدیدکننده داشت.

موزه بریتانیا، لندن

موزه بریتانیا با یک میلیون و ۲۸۰ بازدیدکننده، دومین موزه انگلیسی در فهرست پربازدیدترین موزه‌های سال ۲۰۲۰ است.

موزه بریتانیا اولین موزه ملی عمومی در جهان بود. در این موزه حدود ۸ میلیون اثر در حوزه تاریخ، هنر و فرهنگ نگهداری می‌شود.

یکی از مهمترین نمایشگاه‌های موزه بریتانیا در سالهای اخیر موزه‌ای بود که در سال ۲۰۱۹ با الهام از مشرق زمین با عنوان تاثیر دنیای اسلام بر هنر غربی برگزار شد. این نمایشگاه با همکاری موزه هنرهای اسلامی مالزی در کوالالامپور برگزار شد و آثار آن بازه ای برابر با ۵ قرن را دربرمی‌گرفت.

سنگ روزتا یا رَشید یکی از مهمترین اشیاء موجود در مجموعه موزه بریتانیاست. این یادگار تاریخی که از مهمترین کشفیات دنیای باستان به شمار می‌رود سنگ سنگ‌نبشته‌ای از دوران مصر باستان است که در پیشرفت معاصر و درک نوشتار هیروگلیف ابزاری سودمند بوده‌ است.  

نگارخانه ملی لندن

نگارخانه ملی لندن که یک جاذبه گردشگری معروف در مرکز شهر پایتخت انگلستان است، در سال ۱۸۲۴ افتتاح شد. این موزه حاوی مجموعه‌ای مشتمل بر بیش از دو هزار و ۳۰۰ نقاشی از اواسط سده سیزدهم میلادی تا سده نوزدهم میلادی است.

گل‌های آفتابگردان با پس‌زمینه زرد اثر ونسان ونگوگ و بانوی صخره ها از لئوناردو داوینچی از جمله آثار شاخص موجود در این موزه هستند.

نگارخانه ملی لندن در سال ۲۰۲۰ یک میلیون و ۲۰۰ بازدیدکننده داشت و بنابراین می‌توان آن را ششمین موزه پربازدید دوران پساکرونا نامید.

موزه تاریخ طبیعی لندن

بازدیدکنندگان از موزه تاریخ طبیغی لندن می‌توانند از مجموعه ۸۰ میلیونی این موزه بازدید کنند. این مجموعه پنج سوژه اصلی از جمله گیاه شناسی، حشره شناسی، کانی شناسی، دیرین شناسی و جانورشناسی دارد. با این حال موزه تاریخ طبیعی لندن بیشتر به نمایشگاه‌های خود از دایناسورها شناخته می‌شود.

این موزه یکی از چند موزه‌ای بود که وضعیت اضطراری آب و هوایی اعلام و در سال ۲۰۲۱ در مجموعه‌ای از رویدادها در کنفرانس مقابله با تغییرات اقلیمی سازمان ملل متحد موسوم به کاپ۲۶ (COP۲۶)  در گلاسکو مشارکت کرد.

موزه تاریخ طبیعی لندن در سال ۲۰۲۰ حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار بازدیدکننده داشت و با نگارخانه ملی لندن به طور مشترک در جایگاه ششمین موزه پربازدید سال نشست.

موزه هنر متروپولیتن، نیویورک

دهمین موزه پربازدید دوران کرونا موزه هنر متروپلیتن در نیویورک بود. این موزه بزرگترین موزه هنر آمریکاست و بیش از ۲ میلیون اثر در مجموعه دائم خود دارد.

موزه هنر متروپولیتن به برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ و جذاب از جمله نمایشگاه میکل آنژ: طراح الهی (Michelangelo: Divine Draftsman and Designer) شناخته می‌شود که در سال ۲۰۱۸ برپا شد و رکورد شکست. این موزه در سال ۲۰۲۰ یک میلیون و ۱۳۰ هزار بازدیدکننده داشت.

موزه هنر متروپولیتن در سال ۱۸۷۹ برای عرضه و آموزش هنر به مردم آمریکا تاسیس شد.

کد خبر 666693 برچسب‌ها موزه موزه‌های جهان موزه لوور

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: موزه موزه های جهان موزه لوور هزار بازدیدکننده نگارخانه ملی لندن حدود یک میلیون موزه پربازدید موزه بریتانیا نمایشگاه ها سال ۲۰۲۰ موزه تاریخ موزه لوور موزه ملی موزه هنر موزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۱۷۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!

سینمای ترسناک و فیلم‌های ترسناک همیشه جزء جدایی ناپذیر بخش سرگرمی برای سینه فیل‌ها و عموم مردم محسوب می‌شوند. فیلم‌های ترسناکی مثل «جن گیر»، «احضار» و «حلقه» ثابت کرده‌اند که ترس می‌تواند هر لحظه و هر آن در کمین شما باشد و یک شب پر استرس را برایتان خلق کند. اگر شما هم عاشق تماشای فیلم ترسناک هستید دوست دارید چراغ‌های خانه را خاموش کنید و زیر پتو جلوی کاناپه از ترس به خود بلرزید این ۱۰ فیلم را از دست ندهید! در ادامه به معرفی ۱۰ تا از ترسناک‌ترین فیلم‌های جهان خواهیم پرداخت، پس با ما همراه باشید.

معرفی ترسناک‌ترین فیلم‌های جهان

در ادامه قراره به سراغ معرفی ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده بریم:

ژانر ترسناک همواره یکی از مورد علاقه‌ترین ژانر‌های سینمایی محسوب می‌شود که علاقه‌مندان زیادی در سرتاسر جهان را به خود جذب کرده است. پس از اکران نوسفراتو (Nosferatu) به عنوان اولین فیلم ترسناک جهان، در دهه ۲۰ میلادی، فیلم‌های ترسناک یکی پس از دیگری به روی پرده سینما آمدند.

انتخاب ترسناک‌ترین فیلم سینمایی جهان، کار بسیار سختی است و شاید این فهرست نتواند همه آثار شاخص را در این مطلب کنار هم قرار دهد، اما به هر طریق قرار است به سراغ معرفی و تحلیل ده فیلم ترسناک برتر جهان برویم؛ پس در ادامه همراه ما باشید تا با بهترین و جذاب‌ترین آثار هارور به انتخاب مخاطبان اشنا شویم.

۱. فیلم اره (Saw)

 سال انتشار: از ۲۰۰۴ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۶ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۷۹ از ۱۰۰

فیلم اره (Saw) که در سال ۲۰۰۴ منتشر شد، یک فیلم ترسناک روان‌شناختی استرالیایی-آمریکایی به کارگردانی جیمز وان و نویسندگی لی ونل است. این فیلم اولین قسمت از مجموعه فیلم‌های اره محسوب می‌شود و داستان دو مرد به نام‌های دکتر لارنس گوردون و آدم استراحت را روایت می‌کند که به هوش می‌آیند و خود را در یک حمام زنجیر شده می‌بینند. آنها به زودی متوجه می‌شوند که بخشی از یک بازی مرگبار هستند که توسط یک قاتل سریالی ملقب به "جیگساو" طراحی شده است.

اره به خاطر صحنه‌های خشونت‌آمیز و شکنجه‌های گرافیکی‌اش شناخته می‌شود، اما همچنین به خاطر داستان پیچیده و مضامین فلسفی‌اش مورد تحسین قرار گرفته است. این فیلم با بودجه ناچیز ۱.۲ میلیون دلاری ساخته شد، اما در نهایت در سراسر جهان بیش از ۱۰۳ میلیون دلار فروش داشت و به یک فرنچایز پرفروش تبدیل شد. تاکنون در مجموع ۱۰ فیلم از مجموعه اره منتشر شده است.

۲. فیلم جن‌گیر ۱ و ۲ (The Exorcist)

 سال انتشار: از ۱۹۷۳ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۸.۱ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۷۸ از ۱۰۰

فیلم‌های جن‌گیر (The Exorcist) به کارگردانی ویلیام فریدکین، دو فیلم ترسناک کلاسیک آمریکایی محصول سال‌های ۱۹۷۳ و ۱۹۷۷ هستند که بر اساس رمانی به همین نام نوشته ویلیام پیتر بلاتی ساخته شده‌اند. این فیلم‌ها داستان دختر ۱۲ ساله‌ای به نام ریگن مک‌نیل را روایت می‌کنند که توسط یک شیطان تسخیر شده است. دو کشیش کاتولیک به نام‌های پدر مِرین و پدر کارراس برای نجات ریگن از شر شیطان، مراسم جن‌گیری را انجام می‌دهند.

فیلم‌های جن‌گیر به خاطر جلوه‌های ویژه پیشگامانه، فضاسازی وهم‌آور و اجرای قدرتمند بازیگرانشان مورد تحسین قرار گرفته‌اند. این فیلم‌ها در زمان اکرانشان موفقیت‌های تجاری و انتقادی زیادی کسب کردند و به عنوان یکی از ترسناک‌ترین فیلم‌های تمام دوران شناخته می‌شوند. جن‌گیر نامزد دریافت ده جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین کارگردانی شد و در نهایت دو جایزه اسکار بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین صداگذاری را کسب کرد. جن‌گیر ۲ نیز نامزد شش جایزه اسکار از جمله بهترین فیلم و بهترین بازیگر نقش اول زن برای لیندا بلر شد. تاثیر این فیلم‌ها بر فرهنگ عامه بسیار زیاد بوده است و به طور گسترده‌ای در فیلم‌ها، برنامه‌های تلویزیونی و سایر رسانه‌ها به آنها اشاره شده است.

۳. فیلم سجین ۳ (Siccin

 سال انتشار: از ۲۰۱۶
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۶.۱ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: —

سجین (Siccin) مجموعه‌ای از فیلم‌های ترسناک ترکیه‌ای است که اولین قسمت آن در سال ۲۰۱۴ منتشر شد. این مجموعه فیلم‌ها توسط آلپر ساری‌گل کارگردانی شده‌اند و به خاطر فضاسازی وهم‌آور، داستان‌های پیچیده و عناصر ماوراءالطبیعه‌شان شناخته می‌شوند. تاکنون هفت فیلم از مجموعه سجین ساخته شده است که عبارتند از:

 سجین (۲۰۱۴)
 سجین ۲ (۲۰۱۵)
 سجین ۳ (۲۰۱۶)
 سجین ۴ (۲۰۱۷)
 سجین ۵ (۲۰۱۸)
 سجین ۶ (۲۰۱۹)
 سجین ۷ (۲۰۲۲)

داستان فیلم‌ها حول محور خانواده‌ای می‌چرخد که توسط یک جن به نام آزور مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند. اعضای این خانواده برای خلاص شدن از شر آزور، مجبور به کمک گرفتن از متخصصان ماوراءالطبیعه و انجام مراسم‌های جن‌گیری می‌شوند. فیلم‌های سجین در ترکیه و کشور‌های دیگر به محبوبیت زیادی دست یافته‌اند و به عنوان یکی از پرفروش‌ترین مجموعه فیلم‌های ترسناک ترکیه شناخته می‌شوند. اگر به دنبال فیلم‌های ترسناک با فضایی وهم‌آور و داستانی پرمخاطره هستید، تماشای مجموعه فیلم‌های سجین را به شما پیشنهاد می‌کنم.

۴. فیلم کینه (The Grudge)

 سال انتشار: از ۲۰۰۹
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۴.۶ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۲۷ از ۱۰۰

کینه (The Grudge) یک مجموعه فیلم ترسناک آمریکایی-ژاپنی است که بر اساس فیلم ژاپنی جو-آن (Ju-on) ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل چهار فیلم اصلی و دو فیلم فرعی شده است. اولین فیلم این مجموعه در سال ۲۰۰۴ به کارگردانی تاکاشی شیمیزو منتشر شد و بازسازی فیلم جو-آن محسوب می‌شود. داستان این فیلم حول محور زنی به نام کارن دیویس می‌چرخد که به همراه پسرش به خانه‌ای جدید در توکیو نقل مکان می‌کند. این خانه محل وقوع یک قتل وحشتناک بوده و روح زنی به نام کایاکو سائکی که به طرز وحشیانه‌ای به قتل رسیده است، در آن پرسه می‌زند. کایاکو و خشم او به دنبال هر کسی که وارد خانه می‌شود می‌روند و آنها را به وحشت می‌اندازند.

فیلم‌های کینه به خاطر فضاسازی وهم‌آور، استفاده از جامپ اسکر و داستان‌های غم‌انگیز و آزاردهنده‌شان شناخته می‌شوند. این فیلم‌ها در گیشه موفقیت‌های زیادی کسب کرده‌اند و به یکی از محبوب‌ترین مجموعه فیلم‌های ترسناک در سراسر جهان تبدیل شده‌اند. علاوه بر فیلم‌های اصلی، دو فیلم فرعی با نام‌های کینه: نفرین (The Grudge: The Curse) و کینه: آغاز (The Grudge: Beginning) نیز در سال‌های ۲۰۰۶ و ۲۰۰۹ منتشر شده‌اند. این فیلم‌ها داستان‌های پیش‌درآمدی را روایت می‌کنند که به وقایع فیلم‌های اصلی می‌پردازند.

۵. سری فیلم‌های احضار (The Conjuring)

سال انتشار: از ۲۰۱۳ تا ۲۰۲۳
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۵ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۸۶ از ۱۰۰

مجموعه فیلم‌های احضار (The Conjuring Universe) یک فرنچایز فیلم ترسناک آمریکایی است که بر اساس پرونده‌های واقعی زوج محققان ماوراء الطبیعه، اد و لورین وارن ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل هشت فیلم می‌شود که اولین فیلم آن با عنوان احضار (The Conjuring) در سال ۲۰۱۳ منتشر شد.

فیلم‌های این مجموعه داستان‌های مختلفی را روایت می‌کنند که همگی به نوعی با فعالیت‌های ماوراء الطبیعه و شیاطین مرتبط هستند. در هر فیلم، اد و لورین وارن به کمک خانواده‌هایی می‌روند که توسط ارواح خبیث یا موجودات شیطانی مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند. این مجموعه فیلم‌ها به خاطر فضاسازی ترسناک، داستان‌های هیجان‌انگیز و جلوه‌های ویژه کار شده‌شان مورد تحسین قرار گرفته‌اند. آنها همچنین از نظر تجاری بسیار موفق بوده‌اند و در مجموع بیش از ۲ میلیارد دلار در سراسر جهان فروش داشته‌اند.

علاوه بر فیلم‌های اصلی، مجموعه احضار شامل چندین فیلم اسپین‌آف نیز می‌شود، از جمله آنابل (Annabelle) و راهبه (The Nun). اگر به دنبال فیلم‌های ترسناک هیجان‌انگیز و سرگرم‌کننده هستید، مجموعه فیلم‌های احضار را حتما تماشا کنید.

۶. فیلم یک مکان ساکت ۱ و ۲ (A Quiet Place I & II)

 سال انتشار: ۲۰۱۸
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۷.۵ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۸۶ از ۱۰۰

فیلم‌های یک مکان ساکت (A Quiet Place) به نویسندگی و کارگردانی جان کرازینسکی، مجموعه فیلم‌های ترسناک علمی تخیلی آمریکایی هستند که در سال‌های ۲۰۱۸ و ۲۰۲۱ منتشر شدند. این فیلم‌ها داستان خانواده‌ای را روایت می‌کنند که در دنیایی پسا آخرالزمانی زندگی می‌کنند که موجوداتی مرگبار با شنوایی فوق‌العاده در آن پرسه می‌زنند. اعضای این خانواده مجبورند برای زنده ماندن در سکوت کامل زندگی کنند و با استفاده از زبان اشاره و ابتکار عمل، راه‌هایی برای ارتباط با یکدیگر، شکار غذا و در نهایت مقابله با این موجودات بی رحم پیدا کنند.

به دنبال موفقیت قسمت اول، دنباله‌ای با عنوان یک مکان ساکت ۲ در سال ۲۰۲۱ منتشر شد. این فیلم که به کارگردانی کرازینسکی و با بازی بازیگران اصلی قسمت اول ساخته شده بود، داستان خانواده ابوت را در ادامه ماجراجویی‌هایشان برای زنده ماندن در دنیای خطرناک جدید روایت می‌کند.

یک مکان ساکت ۲ نیز مورد استقبال منتقدان و تماشاگران قرار گرفت و در نهایت در سراسر جهان بیش از ۲۹۰ میلیون دلار فروش داشت. مجموعه فیلم‌های یک مکان ساکت به خاطر ترکیب ژانر‌های ترسناک، علمی تخیلی و درام خانوادگی مورد تحسین قرار گرفته‌اند و به عنوان یکی از بهترین فیلم‌های ترسناک دهه ۲۰۱۰ شناخته می‌شوند.

۷. سری فیلم‌های آنابل (Annabelle)

 سال انتشار: ۲۰۱۴
 امتیاز در IMDB: امتیاز ۵.۴ از ۱۰
 امتیاز در راتن تومیتوز: امتیاز ۲۸ از ۱۰۰

سری فیلم‌های آنابل، مجموعه فیلم‌های ترسناک آمریکایی ابرقهرمانی است که بر اساس شخصیت عروسک آنابل در مجموعه فیلم‌های احضار ساخته شده است. این مجموعه تاکنون شامل سه فیلم بلند و دو فیلم کوتاه است. اولین فیلم با عنوان آنابل در سال ۲۰۱۴ منتشر شد و به پیش‌درآمدی برای وقایع احضار تبدیل شد. این فیلم داستان زوج جوانی به نام جان و میا فرم را روایت می‌کند که یک عروسک عتیقه را به عنوان هدیه به خانه می‌آورند، اما به زودی متوجه می‌شوند که این عروسک توسط روح یک دختر بچه به نام آنابل هاوارد تسخیر شده است.

فیلم دوم با عنوان آنابل: آفرینش در سال ۲۰۱۷ منتشر شد و به عنوان پیش‌درآمدی برای آنابل و احضار ۲ عمل می‌کند. این فیلم داستان سازندگان عروسک آنابل، سام و مابل موریس را روایت می‌کند که پس از مرگ دختر ۱۰ ساله‌شان، روح او را به داخل یکی از عروسک‌هایشان احضار می‌کنند.

فیلم سوم با عنوان آنابل به خانه می‌آید در سال ۲۰۱۹ منتشر شد و وقایع آن درست پس از احضار ۲ رخ می‌دهد. در این فیلم، عروسک آنابل از اتاق موزه احضار می‌شود و به خانه اد و لوری وارن، زوج محققان ماوراء الطبیعه، منتقل می‌شود و وحشت و ویرانی را به همراه می‌آورد.

منبع: ایماژ

tags # فیلم ترسناک سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • مجموعه انتظامی در خط مقدم جنگ نرم قرار دارد
  • تجدید چاپ مجموعه کتاب «کودکی نامداران»
  • ترسناک‌ترین فیلم جهان که کشته داده!
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به کرمان
  • افتتاح نمایشگاه موزه عبرت ایران در خراسان شمالی
  • نمایش اشیای تاریخی ارزشمند کرمان در باغ موزه هرندی
  • انتقال مجموعه‌ای از اشیاء باستانی استان، از موزه ملی ایران به کرمان
  • انتقال اشیاء باستانی از موزه ملی ایران به استان کرمان
  • تعطیلی اماکن تاریخی در سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع)