Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته آقای عبدالحسین بیات، در حاشیه بازدید از ان جی ال ۳۱۰۰، پتروشیمی و ایستگاه تقویت فشار گفت: در این شهرستان یک سلسله زنجیره ارزش پروژه وجود دارد که در قالب پتروپالایش پیگیری می‌شود.

او گفت: شروع این پروژه‌ها از ان جی ال ۳۱۰۰ است که بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارد.

رئیس هیات رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت کشور به پتروشیمی دهلران و واحد الفین آن هم اشاره کرد و گفت: واحد‌های پلی اتیلن سنگین و سبک خطی و پلی‌پروپیلن که واحد‌های میانی هستند، نیز درپتروشیمی دهلران وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات گفت: امیدواریم در آینده در منطقه زنجیره تکمیلی در این مجموعه در صنایع پائین دستی ادامه یابد که اشتغال قابل توجهی بدنبال دارد.

او پشتیبانی کننده این پروژه‌ها را نیروگاه صبا دهلران دانست و گفت: منابع مالی برای پروژه‌ها از محل‌های صندوق توسعه ملی و صندوق بازنشسگی نفت تامین شده است و پروژه‌ها حمایت می‌شوند.

رئیس هیات رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت کشور گفت: با توجه به بازدید‌های دوره‌ای امیدواریم طبق برنامه زمان بندی و قرارداد بسته شده با پیمانکاران همه مجموعه‌ها را راه اندازی کنیم.

او با اشاره به اینکه ان جی ال ۳۱۰۰ در اواسط یا اواخر سال آینده بهره برداری می‌شود افزود: تا اواخر سال ۱۴۰۳ پتروشیمی دهلران نیز به سرانجام می‌رسد.

بیات گفت: از سال ۱۴۰۴ به بعد به همت مسئولان استانی و سرمایه گذاران صنایع پائین دستی باید از طریق وزارت صنعت، معدن تجارت باید صنعت معدن و تجارت استان پای کار آید و از هم اکنون مطالعات را انجام داده تا برای صنایع تکمیلی در شهرستان دهلران یا شهرستان‌های همجوار از محصولات برنامه ریزی تا با سرمایه گذاری گسترده و فعالیت‌های صنعتی تولیدی گسترده که اشتغال خوبی هم خواهد داشت، برای مردم داشته باشند.

او گفت: با اجرای این پروژه‌ها شاهد توسعه پایدار در منطقه خواهیم بود.

رئیس هیئت رئیسه صندوق‌های بازنشستگی نفت کشور گفت: تمام این پروژه‌ها به همت جوانان ایرانی اجرا می‌شود و عمده تجهیزات و مواد اولیه و متریال خوشبختانه در داخل تامین می‌شود و ما که روز به روز توسعه صنعت نفت و پتروشمی و گاز دنبال می‌کنیم به میزان ساخت داخل و استفاده از توان داخلی پروژه‌ها را به پیش می‌بریم.

بیات گفت: از طریق صندوق توسعه ملی علی رغم پیش بینی‌ها برای بخشی از خرید‌ها از خارج مجدد با تفاهمی که انجام شده بخش خرید خارج را کاهش و با صندوق توسعه ملی توافق شد که بخش ساخت داخل را به دلایل پتانسیل داخلی افزایش داده ایم.

او گفت: امروز روند همکاری‌ها با شرکت‌های خارجی نسبت به چند سال گذشته بر عکس شده و شرکت‌های خارجی هستند که دنبال شرکت‌های ایرانی برای همکاری هستند و به راحتی توافق دارند که بیایند و دانش فنی را منتقل دهند و سرمایه گذاری کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان ایلام ایلام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: صنعت نفت توسعه پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۲۷۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته

افزایش صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته بیشترین سهم در میان مجوزهای سازمان بورس داشته است و با رشد ۴۱.۷ درصد در بین نهادهای مالی، تعداد آنها به ۴۵۲ صندوق رسیده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سازمان بورس با انتشار گزارشی اعلام کرد: تعداد نهادهای مالی طی سال گذشته از 947 به 1085 رسید که گویای رشد 14.5 درصدی نسبت به مدت مشابه قبل است.

در این بین، صندوق‌های سرمایه‌گذاری بیشترین سهم را با 41.7 درصد در بین نهادهای مالی دارا هستند و تعداد آنها به 452 صندوق رسید. رشد 18درصدی تعداد صندوق‌های سرمایه‌گذاری و شرکت‌های سبدگردان نشان می‌دهد توجه خاصی به سرمایه‌گذاری غیرمستقیم شده و با تنوع ابزارها، اقدامات مهمی در راستای هدایت مردم به سمت سرمایه‌گذاری غیرمستقیم صورت گرفته است.

بعد از ریزش بورس در سال 99، توجه مستمر به فرهنگ سازی در حوزه سرمایه‌گذاری غیرمستقیم در صدر توجهات قرار گرفت و در راستای تحقق این هدف، نوع جدیدی از صندوق‌های سرمایه‌گذاری نیز در بازار پذیره‌نویسی شدند. صندوق‌های اهرمی و بخشی دو مورد از جدیدترین ها هستند که در راستای پوشش ذائقه سرمایه‌گذاران مختلف ایجاد شدند. صندوق‌های اهرمی که از سال 1401 پذیره‌نویسی شدند، تبدیل به یکی از مهم‌ترین صندوق‌ها شده‌اند و نقش مهمی در جهت‌دادن به کلیت بازار دارند.

در دو سال اخیر، تعداد صندوق‌های طلا نیز افزایش قابل‌توجهی داشت و 13 صندوق طلا در بورس کالا فعالیت می‌کند که تعدد این صندوق‌ها، منجر به رقابتی‌شدن عرصه فعالیت این صندوق‌ها شده و نهایتا منجر به تلاش بیشتر این صندوق‌ها برای کسب بازدهی بیشتر برای سرمایه‌گذاران می‌شود.

تولد 12 شرکت‌ سرمایه‌گذاری جدید

فعالیت اصلی شرکت‌های سرمایه‌گذاری خرید و فروش سهام شرکت‌های بورسی و غیربورسی در بهترین زمان است. پایان سال گذشته، 161 شرکت سرمایه‌گذاری وجود داشت که نسبت به مدت مشابه قبل، 12 شرکت سرمایه‌گذاری جدید به نهادهای مالی اضافه شد. این‌ شرکت‌ها سهم 14.8درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سهم 12.8 درصدی کارگزاری‌ها در بازار مالی

تعداد کارگزاری‌ها نیز به 118 رسید که بیانگر شروع فعالیت 4 کارگزاری جدید در سال گذشته است. کارگزاری‌ها سهم 12.8درصدی از نهادهای مالی را به خود اختصاص داده‌اند.

شرکت‌های مادر (هلدینگ)

تعداد هلدینگ ها در پایان سال 1402 به 139 رسید که طی سال 17 شرکت به تعداد آنها افزوده شد. این شرکت‌ها نیز سهم 10.9 درصدی از نهادهای مالی را دارا هستند.

سایر نهادها

تعداد نهادهای واسط هم به 84 رسید که گویای سهم 7.7 درصدی این نهادها در بین نهادهای مالی است. سبدگردان‌ها نیز افزایش قابل‌توجهی داشته‌اند و تعداد آنها از 69 به 85 شرکت رسید. تعداد شرکت‌های مشاور سرمایه‌گذاری نیز به 24 رسید که بیانگر سهم 2.2 درصدی در نهادهای مالی است.

تعداد شرکت‌های تامین سرمایه تغییر خاصی نداشت و 12 شرکت تامین سرمایه در نهادهای مالی مشغول به فعالیت هستند. شرکت‌های پردازش اطلاعات مالی از 5 به 7 شرکت افزایش پیدا کردند. تعداد موسسات رتبه‌بندی هم تغییر خاصی نداشت و 3 شرکت در این حوزه مشغول به فعالیت هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • اجرای ۱۶ پروژه شاخص در مجتمع گردشگری صفه/ برای توسعه صنعت نشاط و تفریح تلاش می‌کنیم
  • کار وزارت نیرو برای فرهنگ‌سازی مصرف برق به جایزه‌دادن کشید!
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • رکورد وصول مطالبات صندوق توسعه ملی شکسته شد
  • گام بلند استارتاپ «طرح تو طرح» برای نوآوری دیجیتال در معماری
  • توقیف دارایی‌های روسیه دلارزدایی را تسریع می‌کند
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی