Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با فارس درباره لزوم ساماندهی معافیت‌های مالیاتی اظهار داشت:‌ معافیت مالیاتی اگر بناست در جامعه و در مجلس تصویب شود بایستی شامل حال اقشار و طبقه‌ای باشد که آسیب‌پذیر بوده و از نظر معیشتی دچار مشکلاتی هستند.

وی افزود:‌اگر بناست معافیت مالیاتی را برای برخی‌ها در جامعه تصویب کنیم آنهایی که مشکلات معیشتی زیادی داشته و تورم بالا بر دوش آنها سنگینی می‌کند منفعت اصلی را ببرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این افراد کسانی هستند که توان تأمین هزینه‌های زندگی را ندارند وگرنه معافیت مالیاتی برای قشر خاصی که برخی از آنها سالی 2 تا 10 میلیارد تومان درآمد دارند چه فایده‌ای دارد.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور تصریح کرد: متأسفانه برخی افراد از معافیت‌های مالیاتی که وجود دارد نهایت استفاده را برده و سعی می‌کنند کارهای اقتصادی خود را بر همین اساس تنظیم کنند. این در حالی است که نبایستی معافیت‌های مالیاتی شامل حال این افراد شود چرا که تعیین حلقه و دایره معافیت برای این افراد به حق نیست.

آصفری تصریح کرد: حدود نیمی از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات تأمین می‌شود ولی اینکه صنف و گروهی در مجلس حضور پیدا کرده و با نمایندگان لابی کند تا بتواند در قانون بودجه معافیت مالیاتی را شامل حال اعضای زیرگروهش کند مناسب نیست و بایستی با ساماندهی معافیت‌های مالیاتی به سمت و سویی حرکت کنیم که اقشار ضعیف جامعه از این قانون بهره‌مند شوند نه مرفهین و متمولینی که درآمدهای میلیاردی دارند.

وی گفت:‌برخی از این معافیت‌های مالیاتی که خلاف عدالت و حق است با اصل سوم قانون اساسی تضاد دارد چرا که بایستی به سمتی برویم که تبعیض‌ها را رفع کنیم اما برخی از این معافیت‌های مالیاتی تبعیض است.

نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور گفت: بایستی معافیت‌های مالیاتی برای افرادی صادر شوند که حقوق‌شان کفاف زندگی روزمره را نمی‌دهد نه افرادی که پایانی بر درآمدهای ماهیانه و سالیانه‌شان وجود ندارد.این افراد دارای زندگی لاکچری هستند و مستمراً‌ به سفرهای خارجی می‌روند لذا اعطای معافیت مالیاتی به برخی اقشار و اصناف با روح عدالت تناقض دارد.

آصفری در پایان گفت: باید معافیت مالیاتی را به سمت و سویی هدایت کنیم که خانوارهایی که درآمدهای زندگی آنها کفاف هزینه‌های جاری‌شان را نمی‌دهد از آن بهره‌مند شوند اما باب شدن معافیت‌های مالیاتی برای برخی اقشار و اصناف قطعاً در سال‌های آینده می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی برای کشور و دولت شود چرا که نمی‌توانیم  با هزینه‌های جاری اداره کشور و تأمین اعتبارات اجرای پروژه‌های عمرانی را با توجه به ارقام بالایی که در حقوق‌ها پرداخت می‌شود را تأمین کنیم.

منبع: الف

کلیدواژه: معافیت های مالیاتی معافیت مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۲۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی

به گزارش خبرآنلاین ،سردار تقی مهری درباره مجازات اقدامات مجرمانه برای معافیت از سربازی گفت: برابر ماده ۶۰ قانون جرایم و مجازات خدمت وظیفه عمومی کسانی که با ارتکاب اعمالی چون جعل شناسنامه، مهر، امضاء، کارت پایان خدمت، کارت معافیت، استفاده از شناسنامه دیگران، اعمال نفوذ، شهادت کذب، گواهی خلاف واقع، مکتوم داشتن حقیقت، اخذ رشوه یا فریب دادن مشمول موجبات معافیت خود یا دیگران را از خدمت وظیفه عمومی فراهم سازند، به اتهام آنان در دادگاه صالحه رسیدگی شده و با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به حبس تعزیزی از یکسال تا پنج سال محکوم می‌شوند.

ایسنا در خبری نوشت:رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا، ادامه داد: چنانچه تقلب یا جعل و یا اخذ رشوه تاثیری در وضعیت مشمول نداشته باشد، مرتکبین با رعایت شرایط و امکانات خاطی و دفعات و مراتب جرم و مراتب تادیب از وعظ و توبیخ و تهدید به انفصال از یکسال تا ۱۰ سال از خدمات دولتی و ضبط رشوه به عنوان جریمه و شش ماه تا سه سال حبس محکوم خواهند شد.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903179

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • واکنش سازمان نظام وظیفه درباره این نوع معافیت از سربازی
  • لزوم هوشمندسازی کارت‌های پایان خدمت قدیمی
  • طغیانی:لغو معافیت مالیاتی به ضرر صندوق سرمایه‌گذاری ثابت است
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی چیست؟
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی
  • وزارت کشور روسیه، زلنسکی را در فهرست افراد تحت‌تعقیب قرار داد
  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • معافیت ویژه مازندران در پذیره اجاره موقوفات