Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدتی است شرکت بهمن موتور کراس اوور کوپه ای بنام دیگنیتی را روانه بازار کرده که اتفاقا این خودرو توانسته در همین مدت حدود یکسالی که به بازار ایران آمده به لطف فاصله قیمتی کارخانه تا بازار فروش خوبی را نیز تجربه کند.

این خودرو ساخت شرکت دانگ فن چین است که در ایران به اسم دیگنیتی عرضه شده است. البته آن طور که مدیران شرکت بهمن موتور عنوان کرده اند در سال 1401 بناست تا نسخه فول تر این خودور با موتور و گیربگس متفاوت هم به بازار عرضه بشود ولی تا آن زمان به دلیل درخواست هایی که در زمینه معرفی این خودرو داشتیم تصمیم گرفتیم تا این خودروی کراس اوور را مورد بررسی قرار دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمای ظاهری خودرو

دیگنیتی دقیقاً 4685 میلیمتر طول، 1865 میلیمتر عرض و 1645میلیمتر ارتفاع داشته و فاصله بین دو محور آن هم 2790 میلیمتراست. وزن این خودرو 1570 کیلوگرم است که باعث شده تا مصرف سوخت آن به صورت ترکیبی در حدود 7.3 لیتر در هر 100 کیلومتر باشد.

فیلم تست و بررسی دیگنیتی بهمن موتور

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

درقسمت جلو خودرو با یک جلو پنجره بزرگ طرف هستیم که نمای زیبایی به خودرو بخشیده و آرم دینگینتی هم در وسط آن به چشم می خورد .چراغ های جلو کاملا از نوع LED بوده در پایین نیز چراغ های مه شکن وجود دارند.

در نمای بغل کاپوت خودرو به گونه ای طراحی شده که دماغه خودرو رو با عرض کمتری نشان بدهد و خطوطی هم از ابتدا تا انتهای خودرو به چشم می خورد. همچنین وجود رینگ های 18 اینچی مات به همراه نصب آینه های بغل بر روی پوسته در باعث شده تا با یک نمای اسپرت مواجه باشیم.

در نمای عقب دیگنیتی نیز با چراغ های یکپارچه از نوع فول LED مواجه هستیم که  در ادامه به در صندوق متصل می شود . در قسمت پایین و در سپر نیز چراغ های کوچک به همراه مه شکن نصب شده که تمامی این المان ها به همراه قوس عقب خودرو باعث شده تا در نمای عقب با یک کراس اور کوپه زیبا مواجه باشید.

موتور و گیربکس

دیگنیتی به یک موتور 1.5 لیتری توربوشارژ مجهز شده که این موتور  می تواند حداکثر 148 اسب بخار را تولید کند.

وظیفه انتقال قدرت به چرخ های جلو را یک گیربکس CVT نسل 3 بر عهده دارد که این جعبه دنده اتوماتیک نسبت به نسخه های قدیمی تر ضمن بر خوردار بودن از سرعت عمل بیشتر صدای کمتری را هم تولید کرده و کارکرد منطقی تری را از خود به نمایش می گذارد.

طراحی داخلی دیگنیتی ارگونومی خوبی دارد. زمانیکه وارد این خودرو می شوید طراحی صندلی ها به همراه نمای داشبورد و فرمان دی کات حس اسپرت بودن را به راننده منتقل می کند.

یک مانیتور 10.25 اینچی در وسط داشبورد وجود دارد که این مانیتور اطلاعات مختلفی از جمله سیستم مدیا، ناوبری، دوربین دنده عقب و 360 درجه را نمایش می هد.

در دیگنیتی خبری از آمپر دیجتالی نیست و جنس داشبود خودرو هم در بالا پلاستیک نرم  است که در ادامه در قسمت وسط به طرح فیبر کربن ختم می شود.

اما در وسط خودرو یک صفحه نمایش دیبجیتالی در بالای اهرم دنده وجود دارد که از طریق این صفحه که تاچ است می توان کنترل های سیستم تهویه مطبوع را علاوه بر مانتیور اصلی از این طریق هم انجام داد.

در کنار اهرم تعویض دنده دکمه های فعال سازی اتو هلد ، دوربین 360 درجه ، تنظیم خودرو در سراشیبی و ترمز پارک برقی هم وجود دارد

دیگنیتی علاوه بر اینکه به دوربین 360 درجه مجهزاست دوربین ثبت وقایع رو هم دارا است که این دوربین در کنار آینه بر روی شیشه جلو نصب شده و تمامی تصاویر بیرون به همراه صدا رو ضبط می کند.

از جمله امکانات و آپشن هایی دیگنیتی می توان به سقف پانوراما دو تیکه ، درِ صندوق عقب برقی، دوربین ثبت وقایع، ، تهویه اتوماتیک تک کاناله و ترمز پارک برقی ،استارت دکمه ای، فرمان کمکی برقی، کروز کنترل، صندلی برقی راننده، کنترل حرکت در سراشیبی، کامپیوتر سفر، سنسور نور و باران، تنظیم حالت رانندگی و حساسیت فرمان، ، آینه‌های تاشو برقی ، سامانه کنترل پایداری و وجود 4 ایربگ اشاره کرد.

 تجربه رانندگی

وقتی پشت فرمان دیگینتی می نشینید فرمان و نمای داخلی حس خوبی را به شما منتقل می کند . دید راننده به محیط اطراف خوب و مناسب است و نقاط کور کمی در خودرو وجود دارد.

صندلی راننده در این کراس اوور به صورت برقی و در شش جهت تنظیم می شود اما به نظر این کافی نیست و توقع می رود تا این کراس اوور تنظیمات بیشتری را برای صندلی راننده داشته باشه.

البته فرم صندلی ها که 2 لبه برای گرفتن سرنشین دارد باعث می شود تا  یک فرد با جثه بزرگ نتواند به راحتی در آن جا شود.

با زدن دکمه استارت خودرو را روشن می کنیم و بعد از گذاشتن دنده در حالت درایو شروع به حرکت کردیم.

حرکت دیگنیتی در ابتدا به دلیل استفاده از گیربکس CVT خوب نبوده و از چالاکی در آن خبری نیست هر چند که در ادامه و با فعال شدن سیستم توربو شارژ وضعیت بهتر شد.

موتور با توجه به مشخصات آن عملکرد خوبی داشت و صدا هم داخل کابین وارد نمی شد. در هنگام عبوراز پیچ ها پایداری و چسبندگی خودرو نسبت به یک کراس اوور عالی بود و حس ناامنی به هیچ عنوان به راننده منتقل نمی شود.

فرمان برقی عملکرد مناسبی را در هنگام رانندگی داشت.غربیلک فرمان طراحی جذابی دارد و کنترل سیستم صوتی و کامپیوتر سفر بر روی 2 طرف آن دیده می شود.

تنظیمات کروز کنترل و محدود کننده سرعت هم به وسیله دسته ای مجزای پشت فرمان و زیر دسته راهنما قابل انجام است.

با وجود رینگ های ۱۸ اینچی سواری خودرو نرم و قابل قبول است، سیستم تعلیق در هنگام عبور از سرعت گیرها و چاله ها هم عملکرد نرمی را از خود نشان داد.

صندلی های عقب خودرو طوری طراحی شدند که سرنشین به خوبی در آن جا گرفته و شیب سقف هم باعث آزار نمی شود. فاصله صندلی ها هم جای پای مناسبی را برای سرنشینان عقب فراهم می کند.

حجم صندوق عقب دیگنیتی 780 لیترکه برای یک خانواده ایرانی مناسب به نظر می رسد، البته با تا کردن صندلی های عقب خودرو این حجم تا 1420 لیتر افزایش پیدا می کند.

دیگنیتی بهمن موتور رو باید اولین خودروی تولید داخل دانست که به سبک کوپه تولید و روانه بازار شده است. این ماشین از لحاظ چهره خودرویی جذاب با آپشن های ایرانی پسند است هر چند که در زمینه موتور و گیربکس برای کسانیکه خواهان یک رانندگی پر شتاب هستند ممکن است جذاب نباشد.

 در مجموع برای خرید با توجه به نمایندگی های مناسب بهمن موتوردر ارائه خدمات پس از فروش و همچنین قیمت مناسب کارخانه ای گزینه مناسبی تلقی می شود.البته که بهمن موتور هم تصمیم دارد تا نوع پریستیژ این خودرو را در سال آینده با موتور 2 لیتری توربو شارژ به همراه 230 اسب بخارو گیربگس اتوماتیک MT و اضافه کردن برخی از آپشن ها به بازار عرضه کند که ارائه این مدل می تواند با توجه به عطش بازار ایران به خودروهای پر شتاب گزینه بسیار مناسب تری برای خریداران باشد.

برای مشاهده تصاویر در ابعاد واقعی بر روی آن کلیک نمایید

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهمن موتور کراس اوور صندلی ها بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۳۶۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازگشت پرشکوه هاوال با H6
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • (تصاویر) شاسی‌بلند چینی بازار ایران به بریتانیا می‌رود
  • پیکاپ T ۹ برقی، گزینه واردات به ایران
  • (تصاویر) «چری» با طراحی متحول شده در نمایشگاه پکن رونمایی شد
  • پیکاپ T۹ برقی، گزینه واردات به ایران/ عکس
  • موتور ۶ سیلندر بنزینی بومی چه ویژگی دارد؟
  • تصاویری از تازه‌ترین شاسی‌بلند لامبورگینی: اوروس SE