Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، محمد جعفری صبح امروز در جمع خبرنگاران با تبریک سال جدید و ایام مبارک ماه شعبان اظهار داشت: بیمه سلامت استان کرمان با افزون بر یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه‌گذار و یک‌هزار و ۴۰۰ موسسه درمانی طرف قرارداد سال گذشته را در حالی به پایان رساند که برنامه‌های از قبل تعیین‌شده را به‌نحو مطلوبی به پایان برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: افزون بر ۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی در سال گذشته را تقبل کند که وضعیت پرداخت‌ها در وضعیت خوبی قرار داشت، به‌گونه‌ای که دستمزد پزشکان خانواده واریز شد و مطالبات داروخانه‌ها و مراکز درمانی سرپایی تا پایان بهمن‌ماه تسویه و مطالبات مراکز بستری تا آذرماه واریز شد.

جعفری ابراز داشت: طی سال گذشته تثبیت سازمان الکترونیک را داشتیم در حال حاضر با ثباتی در دنیای الکترونیک در حوزه سلامت وارد شدیم و در قانون بودجه ۱۴۰۱ نیز بر سلامت، پرونده و گردش الکترونیک تاکید دارند.

بیمه رایگان برای ساکنان ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار

وی ادامه داد: ساماندهی بیمار درمان نقاط کم‌برخوردار در شهرهای بزرگ ابتدا در کرمان کلید خورد و پس از آن بر اساس تفاهم‌نامه به 2 هزار و 20 محله کم‌برخوردار کشور تعمیم داده شد و مردم محروم و کم‌اطلاع ساکن در این مناطق به‌صورت رایگان زیرپوشش بیمه سلامت قرار گرفتند و از خدمات رایگان پزشکی خانواده بهره‌مند شدند.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمان از ارائه خدمات بیمه‌ای به بیماران فاقد بیمه بستری در بیمارستان‌ها خبر داد و اضافه کرد: جزو استان‌های پرهزینه در زمینه درمان کرونا بودیم زیرا سازمان‌های بیمه‌ای هزینه‌ها را پرداخت کردند.

جعفری خاطرنشان کرد: افراد فاقد بیمه در استان کرمان می‌توانند با ارسال عدد یک به شماره 09131402940 برای دریافت خدمات بیمه‌ای رایگان اقدام کنند.

وی با اشاره به اینکه افزون بر 90 درصد پزشکان و داروخانه‌ها و مراکز درمانی در زمینه نسخه‌نویسی الکترونیک همکاری کرده‌اند، بیان داشت: در نسخه‌نویسی الکترونیک دفترچه بیمه به‌طور کامل از چرخه خارج شده است؛ بنابراین مردم باید کدملی بیمار را به همراه داشته باشند و انتظار از پزشکان این است که عکس بیمار را با بیمار مطابقت دهند و مردم مراقب پیامک‌های سوء‌استفاده باشند زیرا گاهی مشاهده می‌شود بر اساس کدملی افراد سوء‌استفاده‌هایی صورت می‌گیرد.

جعفری اظهار داشت: خدمات نازایی از جمله آی‌وی‌اف در تعهد بیمه قرار گرفته و خدمات و تعهدات درمان ناباروی افزایش یافته و تا سه مرتبه انجام فرآیند درمان ناباروری در سال در تعهد بیمه آمده است. 

وی یادآور شد: در قانون بودجه سال جاری آمده است؛ برای کمک به بیماران صعب‌العلاج، سرطانی و خاص یک صندوق تشکیل شود تا علاوه بر آنچه بیمه‌ها هزینه می‌کنند، برای تامین سایر هزینه‌ها نیز اقدام شود.

انتهای پیام/۸۰۰۱۹/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: نسخه الکترونیک داروخانه بیمه سلامت ناباروری بیمه سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۴۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • عاقبت پوشش خدمات روانشناسی چه شد؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارایه خدمات درمانی به بیش از ۲۷۰۰ نفر در سطح استان 
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • چگونگی خدمات‌دهی به بیماران در زمان قطع سامانه نسخه‌نویسی الکترونیک بیمه سلامت