Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@10:04:18 GMT

برنامه ریزی توانیر برای عبور از پیک تابستان۱۴۰۱

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۱۲۷

برنامه ریزی توانیر برای عبور از پیک تابستان۱۴۰۱

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو آرش کردی گفت: صنعت برق برنامه‌های پیش‌رو برای گذر موفق از پیک تابستان ۱۴۰۱ را به شکل منسجم و ویژه‌ای در دست پیگیری و اقدام دارد.

وی ادامه داد: همه بخش‌های صنعت برق شامل تولید، انتقال و توزیع، برنامه‌ها را به شکل مدون از ماه‌ها قبل تدوین و عملیات اجرایی طرح‌ها را شروع کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل توانیر افزود: یکی از بزرگترین وجه تمایز برنامه‌های مدیریت مصرف امسال نسبت به سال‌های گذشته، اجرای آنها با محوریت هوشمند سازی و کنترل پذیری مصارف است.

کردی گفت: هوشمند سازی عمده بارها به جهت قرائت و از لحاظ کنترل در دست اجراست و بر اساس برنامه‌ریزیی ها بین ۵۰ تا ۶۰ درصد بارهای مصرفی شبکه برق در تابستان امسال، قابل رصد و پایش دقیق خواهد بود.

وی ادامه داد: هوشمند سازی و کنترل بارهای مصرفی به این معنا نیست که رصد در سایر بخش‌ها صورت نمی‌گیرد.

مدیرعامل توانیر خاطرنشان کرد: رصد هوشمند به این معناست که اگر مصارف از حدودی که تعیین می‌شود افزایش یابد، دچار محدودیت‌هایی خواهند شد و این محدودیت‌ها آنها را سوق می‌دهد که مصرف خود را در سطوحی که تعیین می‌شود، مدیریت کنند و این بخش مهمترین وجه تمایز برنامه‌های مدیریت مصرف امسال با سال‌های گذشته خواهد بود.

کردی درباره تلاش‌های صورت گرفته برای تأمین برق در زمستان ۱۴۰۰ گفت: در زمستان ۱۴۰۰ قابلیت خوبی به لحاظ جلوگیری از خاموشی و مدیریت محدودیت‌ها ناشی از سوخت ایجاد شد که این موضوع پتانسیل‌های مناسبی که برای کنترل مصرف و موضوع‌های مربوط به کاهش خاموشی‌ها یا محدودیت‌ها وجود دارد را به اثبات رساند.

وی با اشاره به وضعیت تأمین برق در ایام نوروز گفت: صنعت برق از ابتدای نوروز تعطیلی نداشت و از آغازین روزهای سال جدید، جلسه‌های مداومی با شرکت‌ها تشکیل و با ۱۵ شرکت توزیع برق سراسر کشور نشست‌های کاری فشرده‌ای برای بررسی و تدوین دقیق برنامه‌های پیک بار ۱۴۰۱ برگزار کرد.

مدیرعامل توانیر ادامه داد: در این جلسه‌ها تفاهم‌های لازم صورت گرفت تا بتوان با وضعیت مناسبی بر اساس ظرفیت‌های موجود در مناطق مختلف کشور، مصرف را هوشمندانه مدیریت کرد.

کد خبر 5455935 محمدحسین سیف اللهی مقدم

منبع: مهر

کلیدواژه: برق مصرف برق شرکت توانیر تحريم اقتصادي روسيه بانک مرکزی ایران بورس قیمت نفت جنگ اوکراین وزارت راه و شهرسازی وزارت جهاد کشاورزی قیمت دلار بحران اوکراین سید احسان خاندوزی بانک مرکزی جواد اوجی شرکت دانش بنیان محدودیت ها برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، احمد قندهاری به تشریح مهم‌ترین اقدامات مدیریت حوضه آبریز دریاچه ارومیه پرداخت و گفت: با وجود وضعیت نامساعد بارش‌ها در حوضه آبریز ارومیه در ۶ ماه نخست سال، حدود ۲۰۰ میلیون مترمکعب از سدهای حوضه آبریز، رهاسازی و جریان آب به سوی دریاچه ارومیه و تالاب‌های اقماری آن روان شد.

وی افزود: در ادامه با توجه به وضعیت مناسب‌تر بارش‌های بهاری جریان رهاسازی از سدهای حوضه و کانال انتقال آب به دریاچه افزایش قابل توجه یافته است، به طوری که تا پایان فروردین ماه بالغ بر ۵۸۰ میلیون مترمکعب آب رهاسازی و انتقال آب انجام گرفت.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه تصریح کرد: بر اساس برنامه‌های در دست انجام، رهاسازی آب از سدهای حوضه به خصوص سدهای بوکان و مهاباد همچنان ادامه دارد؛ در صورت مساعد بودن شرایط، این اقدام تا پایان نیمه اول اردیبهشت ماه ادامه خواهد یافت.

به گفته قندهاری، تمامی این فعالیت‌ها سبب شد که هم‌اکنون تراز دریاچه ارومیه به رقم ۱۲۷۰.۵۳ متر، به وسعت ۱۷۹۰ کیلومتر مربع و به حجم ۲.۳۴ میلیارد مترمکعب برسد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه یادآور شد: تأمین نیاز زیست محیطی تالاب‌های اقماری نیز به بیش از ۸۰ میلیون مترمکعب (۱۵ میلیون مترمکعب بیشتر از برنامه) محقق شد.

وی در ادامه گفت: چندین سال است که دریاچه ارومیه در کانون توجه اقشار مختلف مردم، فعالان محیط زیست و سازمان‌های مردم نهاد قرار گرفته است. از دیرباز وزارت نیرو به عنوان متولی تأمین نیاز زیست محیطی دریاچه ارومیه، اقدامات کنترلی برای جلوگیری از کم آبی این دریاچه تعریف و دست یاری به سوی کنشگران و ذی مدخلان موضوع دراز کرده است.

وی افزود: اگرچه طرح‌ها و برنامه‌های بسیاری برای نیل به این هدف تعریف و اجرا شده است اما تا رسیدن به چشم‌انداز تعریف شده، اقدامات بسیاری باید انجام داد که نیازمند همکاری طیف وسیعی از آحاد جامعه و دولت به خصوص کشاورزان منطقه و وزارتخانه جهاد کشاورزی، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان برنامه و بودجه با وزارت نیرو است تا فرآیند تعریف شده که با ترمیم و بهسازی آغاز می‌شود، به احیای دریاچه ارومیه منجر شود.

قندهاری اظهار کرد: پس از اجرای عملیات موفق سد و تونل انتقال آب به دریاچه در دولت سیزدهم و جاری شدن آب به سوی دریاچه ارومیه، به همراه عملیات رهاسازی آب سدهای حوضه و عدم آبگیری انهار زراعی در فصل غیر کشت، بخش قابل توجهی از پیکره دریاچه ارومیه از خشکی خارج و پر آب شد.

سرپرست حوضه آبریز دریاچه ارومیه خاطرنشان کرد: سال آبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه با کم‌بارشی آغاز شد و بارش‌ها چندان قابل توجه نبود. این موضوع سبب شد برنامه منابع و مصارف و تأمین نیاز زیست محیطی دریاچه ارومیه تحت شرایط بارش بدبینانه تنظیم شود. به هر حال با سپری شدن پاییز و شروع زمستان به خصوص در بهمن سال ۱۴۰۲، بارش‌های مناسبی در حوضه آبریز دریاچه ارومیه به وقوع پیوست و این مهم موجب شد که تا پایان فروردین ۱۴۰۳ به اندازه کل بارش سال آبی گذشته، این حوضه از رحمت خداوند منتفع شود.

کد خبر 6091123 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • نگران مصرف قلیان هستیم/ دکه‌های مطبوعاتی مجوز عرضه دخانیات ندارند
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • راز عبور شورای شهر قشم از محدودیت منابع
  • تجلی زندگی بر مدار مدیریت زمان
  • تراز دریاچه ارومیه از مرز ۱۲۷۰ متر عبور کرد
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر زرند کرمان بررسی می‌شود
  • ترک فعل‌ها در سیل اخیر بررسی می‌شود
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • الگوی عملیاتی تحقق شعار سال باید منجر به رشد تولید و خلق ثروت شود
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد