Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:46:48 GMT

باران عامل کاهش تخلفات تغییرکاربری اراضی گیلان

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۱۲۹

باران عامل کاهش تخلفات تغییرکاربری اراضی گیلان

ایسنا/گیلان مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بارندگی شدید در هفته اول سفرهای نوروزی موجب شد که شاهد کاهش تخلفات تغییر کاربری اراضی در استان باشیم.  

حسن گیلان پور در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اجرای طرح تشدید حفاظت از اراضی کشاورزی استان در برابر جلوگیری از تغییرکاربری ها و ساخت و سازهای غیرمجاز در گیلان اظهار کرد: خوشبختانه امسال تخلفات بسیار کمتری نسبت به سال گذشته در ایام نوروز رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از دلایل کاهش تخلفات در ساخت و سازهای غیرمجاز به دلیل بارندگی های شدیدی بود که در تعطیلات اول عید داشتیم. اما هوا خوب شده است و برای موج دوم سفرها نیز از هم اکنون آماده هستیم تا در جهت حفاظت از اراضی ارزشمند کشاروزی گیلان تلاشی مضاعف داشته باشیم.

گیلان پور ادامه داد: همه شهرستانهای گیلان با گشت مشترک و همراهی دیگر دستگاه های ذیربط کنترل می شوند.

شهرستان های دارای نوار ساحلی بیشتر  مورد رصد قرار می گیرند

وی افزود: شهرستانهایی که به دلیل موقعیت های بهتر نظیر برخورداری از نوار سواحلی بیشتر مورد تهدید هستند و رصد و کنترل ها در این شهرستان ها بیشتر است.

مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه اراضی ارزشمند کشاورزی گیلان باید برای تامین امنیت غذایی کشور و آیندگان حفظ شود، ادامه داد: مسایلی مانند افت سرمایه مردم در بورس و یا شرایط خشکسالی بیشتر مردم استان های دیگر را راغب می کند که با خرید زمین سرمایه گذاری کنند و یا برای رهایی از خشکسالی ها بخواهند در گیلان خانه دومی برای خود داشته باشند و باید در این بحث در حد ملی تدابیری اندیشیده شود تا گیلان از این حیث دچار آسیب نشود.

گیلان از تخصیص اعتبارات و زیرساخت های لازم عقب مانده است

وی تصریح کرد: گیلان به عنوان استان غیرمحروم در تخصیص اعتبارات کمتر در اختصاص بودجه ها مورد لطف قرار می گیرد و به همین دلیل از زیرساخت ها عقب می ماند و وقتی زیرساخت ها در بخش کشاورزی فراهم نباشد فعالیت در بخش کشاورزی برای کشاورزان به صرفه نخواهد بود و همانطور که می بینیم برخی کشاورزان با فروش زمین تامین معاش می کنند.

کشاورزان برای کمک به هزینه های ازدواج فرزندان شان زمین می فروشند

گیلان پور با بیان اینکه باید دولت حمایت لازم را از تولیدات محصولات کشاورزی را افزایش دهد تا کشاورزان از فروش زمین هایشان منصرف شوند، تصریح کرد: در تعطیلات امسال بیش از 3میلیون نفر به گیلان مسافرت کردند و برخی ها هم وسوسه می شوند که قطعه زمینی را بخرند و خانه دومی بسازند و به این ترتیب به فکر ساخت و سازهای غیرمجاز می افتند و در مقابل این همه جمعیت جهاد کشاورزی امکانات بسیار کمی برای مقابله با متخلفین دارد و حتی از خودروهای لازم به قدر کافی برای گشت زنی برخوردار نیست.

وی گفت: کشاورزان از فروش محصولات کشاورزی باید به قدری درآمد داشته باشند که برای کمک به فرزندانشان در هنگام ازدواج و تحصیل مجبور به فروش زمین نشوند و وامهایی به کشاورزان داده شود تا به جای فروش زمین با اخذ وام مشکلات را حل کنند.

انتهای پیام   

  

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی تغییر کاربری اراضی کشاورزی باران مسافران ويلاسازي فروش زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: ایجاد بنا و تاسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گود برداری، پی کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می شود و با متخلفان در این زمینه برخورد می شود.

 

علی مبارکی افزود: بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، ماموران جهاد کشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا راساً نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

 

رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی شهرستان نیشابور هم گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان در محدوده روستاهای حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان قلع و قمع شد.

 

جهانداری با بیان اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود، ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان شده بود و افراد در داخل زمین ها مشغول ویلا سازی شده بودند، تمامی این دیوار کشی ها تخریب شد.

 

وی بیان داشت: این اقدام قانونی منجر به قلع و قمع ۱۰ مورد دیوارکشی به مساحت ۵۶۰ مترمربع، یک استخر به مساحت ۵۰ متر مربع و معدوم سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده سازی و قطعه بندی شد و ۴ هزار و ۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

 

جهانداری از مردم خواست: هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌ های کشاورزی را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.

 

دیگر خبرها

  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • آزادسازی ۲هزار متر از زمین های کشاورزی در رامسر
  • ۴۳۰۰ متر مربع از اراضی کشاورزی نیشابور آزادسازی شد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • قلع و قمع ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی شهرستان سامان
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • آزادسازی اراضی کشاورزی در رامسر
  • انعقاد ۴۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • انعقاد ۴ هزار و ۲۰۰ هکتار قرارداد نقشه‌برداری اراضی کشاورزی در جیرفت
  • (ویدئو) گوسفند غول‌پیکری که در تاجیکستان مثل طلا باارزش است