Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود فاطمی گفت: افزایش سرعت واکسیناسیون و ایمنی جمعی ناشی از ابتلا به کرونا، دلایل کاهش آمار فوتی‌ها، بستری و مرگ و میر است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمود فاطمی؛ رئیس مرکز بهداشت زاهدان در گفت و گو با خبرنگار عصرهامون بیان کرد: به منظور پیشگیری از ابتلا به کرونا، علاوه بر تزریق سه دوز واکسن باید اقدامات بهداشتی را جدی گرفته و پروتکل های بهداشتی رعایت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با گذشت ماه ها از شروع واکسیناسیون همگانی کرونا در کشور امروز شاهد بهبود نسبی شرایط این بیماری هستید.

رئیس مرکز بهداشت زاهدان تصریح کرد: بدون تردید تکمیل نوبت های واکسیناسیون عامل اساسی در عبور از پیک با تعداد بستری و مرگ و میر کمتر به ویژه طی سه ماه اخیر نسبت به اوایل اوج گیری بیماری است.

وی ادامه داد: از ابتدای شروع واکسیناسیون در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت زاهدان تاکنون ۸۵۱ هزار و ۷۷ تزریق انجام شد، و از این تعداد ۴۳۸ هزار و ۶۳۵ مورد مربوط به دوز دوم و سوم است.

فاطمی گفت: با احتساب مجموع واکسن های تزریق شده به گروه هدف زیر ۱۸ سال تاکنون ۱۳۳ هزار و ۹۸۸ مورد تزریق واکسن به این گروه سنی انجام شد.

وی خاطر نشان کرد: از همشهریان در خواست می شود با در نظر گرفتن تاثیر دریافت به موقع واکسن هرچه سریعتر با تکمیل نوبت های واکسیناسیون کووید۱۹، خود و اطرافیان را نسبت به عوارض همه گیری های بعدی بیماری ایمن کنند.

رئیس مرکز بهداشت زاهدان با اشاره به اینکه علاوه بر واکسیناسیون مراعات اصول بهداشتی هم ضروری است، تاکید کرد: در کنار تزریق واکسن، اقدامات لازم بهداشتی از جمله زدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، رعایت در دور همی ها و مسافرت ها را نیز انجام دهیم تا از ابتلا به کرونا جلوگیری شود و اینکه تصور کنیم تنها با زدن واکسن از ابتلا و مرگ پیشگیری می شود، فکر خامی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مرکز بهداشت زاهدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • کشف و ضبط بیش از ۴ تن لبنیات سنتی غیربهداشتی در کرمانشاه
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور