Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیرا مقیمی، رئیس شورای اسلامی شهر طالقان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، برگزاری اولین دوره جشنواره داستان کوتاه و سفرنامه نویسی «نوروز در طالقان» را همزمان با نوروز ۱۴۰۱ از اقدامات کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر طالقان در سال جاری دانست و عنوان کرد: این جشنواره با همکاری شهرداری طالقان برگزار می‌شود و آغازگر برنامه‌های فرهنگی شورای اسلامی شهر طالقان در سال جدید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شورای اسلامی شهر طالقان با بیان اینکه علاقه‌مندان می‌توانند با ارسال اثر در دو بخش ویژه و عمومی جشنواره داستان کوتاه و سفرنامه نویسی «نوروز در طالقان» شرکت کنند، گفت: هر نویسنده می‌تواند با ارسال یک داستان کوتاه حداکثر ۵٠٠٠ کلمه‌ای در بخش عمومی این رقابت شرکت کند. همچنین افرادی که در ایام نوروز به طالقان سفر داشته‌اند نیز می‌توانند در بخش ویژه سفرنامه نویسی شرکت کنند.

حمیرا مقیمی عدم شرکت آثار ارسالی در مسابقه یا برنامه‌های عمومی دیگر را از شرایط شرکت در جشنواره عنوان کرد و افزود: شرکت در این جشنواره برای طالقانی‌ها و علاقه‌مندان به طالقان آزاد است. موضوع این جشنواره «طالقان و نوروز» است؛ بنابراین داستان‌ها یا سفرنامه ارسالی حتماً باید مرتبط با این موضوع باشد. همچنین داستان‌ها و سفرنامه‌ها باید به زبان فارسی در فایل word نوشته و ارسال شوند.

وی محل دبیرخانه جشنواره را در شورای اسلامی شهر طالقان اعلام کرد و گفت: نویسندگان باید آثار خود را در قالب یک لوح فشرده به همراه مشخصات فردی شامل نام و نام خانوادگی، شماره تماس، نشانی، کدملی، تحصیلات و سن، حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ به دبیرخانه جشنواره واقع در طالقان، ساختمان شورای اسلامی شهر طالقان ارسال کنند. همچنین آیدی @Adibi_ma و شماره ۰۹۱۲۷۶۶۵۶۸۸ نیز برای دریافت آثار از طریق شبکه‌های اجتماعی در نظر گرفته شده است.

رئیس کمیسیون فرهنگی، بهداشتی و اجتماعی شورای اسلامی شهر طالقان در خصوص زمانبندی جشنواره گفت: این جشنواره با ارسال آثار از سوی نویسندگان به دبیرخانه، از ابتدای فرودین ۱۴۰۱ آغاز شده و مهلت دریافت آثار نیز تا پایان اردیبهشت ماه ۱۴۰۱ در نظر گرفته شده است. اختتامیه این دوره از جشنواره نیز در تابستان سال جاری با حضور مسئولان فرهنگی کشور، مفاخر فرهنگ، ادب و هنر، صاحبان آثار منتخب و مسئولان و مدیران استانی در طالقان برگزار خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر طالقان با اشاره به اینکه دبیرعلمی جشنواره از میان افراد صاحب نظر در حوزه فرهنگ انتخاب می‌شود، ادامه داد: پس از دریافت آثار و انتصاب دبیر علمی جشنواره، داوران این دوره نیز به پیشنهاد دبیر علمی و از میان نویسندگان و فعالان حوزه قلم و نشر انتخاب خواهند شد. در این موضوع استفاده از ظرفیت‌های فعالان فرهنگی طالقان و استان البرز نیز مدنظر قرار دارد.

وی حداکثر آثار منتخب در این دوره از جشنواره را ۳۰ اثر اعلام کرد و گفت: بر اساس تصمیم شورای سیاستگذاری جشنواره داستان کوتاه و سفرنامه نویسی «نوروز در طالقان»، هیأت داوران از بین آثار ارسالی، ۲۰ اثر را به عنوان آثار منتخب در بخش عمومی و ۱۰ اثر را به عنوان منتخب بخش ویژه معرفی خواهند کرد. از بین آثار منتخب ۵ اثر به عنوان برگزیده بخش ویژه، ۵ اثر به عنوان برگزیده بخش عمومی و ۲۰ اثر به عنوان شایسته تقدیر انتخاب و معرفی خواهند شد.

حمیرا مقیمی در پایان با بیان اینکه مجموعه آثار برگزیده و شایسته تقدیر نیز در قالب یک کتاب منتشر و در اسفندماه ۱۴۰۱ رونمایی خواهد شد، گفت: در اولین جشنواره داستان کوتاه و سفرنامه نویسی «نوروز در طالقان» به برگزیدگان، لوح سپاس، نشان جایزه و جایزه نقدی و به شایستگان تقدیر نیز لوح سپاس اهدا خواهد شد. همچنین شرکت رایگان در ورکشاپ‌های نویسندگی استادان برجسته نیز از امتیازات در نظر گرفته شده برای صاحبان آثار منتخب است.

کد خبر 5455924 محمد آسیابانی

منبع: مهر

کلیدواژه: طالقان داستان نویسی نوروز 1401 سفرنامه کتاب و کتابخوانی معرفی کتاب نوروز نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حسین عبداللهی شاعر انقلاب اسلامی ایران فلسطین شورای عالی انقلاب فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اسرائیل جایزه ادبی جشنواره قصه گویی شورای اسلامی شهر طالقان آثار منتخب بخش ویژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۴۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • برنامه‌های مختلف فرهنگی و ورزشی به مناسب روز مریانج برگزار می‌شود
  • مهدی آشنا برگزیده جشنواره عکس نوروز تاجیکستان شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • انتشار فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم «کوثر»
  • آغاز جلسه علنی عصر مجلس
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند