Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز ملی تایید صلاحیت سازمان استاندارد گفت: خودروسازها برای ادامه تولید موظف به رعایت همه استانداردهای ۸۵ گانه ساخت خودرو هستند و در سال جدید باید زیرساخت‌های لازم برای اجرای آن را فراهم کنند.

به گزارش ایران آنلاین به نقل از ایرنا، انوشه رحمانی در حاشیه بازدید از اداره استاندارد گنبدکاووس به خبرنگاران اظهار داشت: پیش از این ۹ مورد از مجموع استاندارد ۸۵ گانه ساخت خودرو به سبب نبود پتانسیل اجرایی در خودروسازها تعلیق شده بود اما اواخر سال گذشته این استانداردها رفع تعلیق گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خودروسازها مکلف به ایجاد زیرساخت‌های لازم و رعایت کامل همه ۸۵ استاندارد این صنعت هستند و سازمان استاندارد بر رعایت کامل استانداردها نظارت خواهد کرد تا خودروی باکیفیت در اختیار مردم قرار گیرد.

رحمانی، به شعار نوروزی امسال رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و گفت: سازمان ملی استاندارد برای تحقق این شعار از تولید کالاهای باکیفیت حمایت خواهد کرد زیرا تولید بیشتر سبب افزایش صادرات و ایجاد اشتغال خواهد شد.

رییس مرکز ملی تایید صلاحیت سازمان استاندارد ادامه داد: برای توسعه دانش بنیان نیز این سازمان تنها مرجع صدور گواهی کیفیت کالاهای دانش بنیان است و به شرکت‌های این حوزه در کسب مجوز و گواهی کیفیت کالاها برای فروش بهتر آن در بازاهای داخلی و خارجی کمک خواهد کرد.

وی از اجرای طرح عیدانه سازمان ملی استاندارد درخصوص کیفی سازی ارائه خدمات به مسافران نوروزی خبر داد و گفت: در این طرح که برای نخستین بار اجرا می‌شود و تمام ادارات کل استاندارد استان ها بر کیفیت ارائه خدمات در زائرسراها، هتل‌ها، مراکز عرضه، رستوران‌ها و تمامی خدماتی که مسافران دریافت می‌کنند نظارت خواهند کرد.

رحمانی افزود: سازمان ملی استاندارد طبق ماده ۱۷ قانون توسعه و تقویت نظام استاندارد که قانونی فراگیر و فرابخش است، می‌تواند به هر آنچه که با سلامت و بهداشت و ایمنی مردم سر و کار دارد ورود کند.

به گفته وی، نظارت بر مباحث خدمات پس از فروش از جمله در خودرو و لوازم خانگی با هدف احقاق حقوق مردم امسال در دستور کار سازمان استاندارد قرار دارد.

رحمانی از همکاری ۲ هزار و ۵۰۰ آزمایشگاه در کشور با سازمان ملی استاندارد خبر داد و گفت: از این تعداد آزمایشگاه ۲۸ مورد آن در گلستان قرار دارد که با توجه به فعالیت ۴۶۰ واحد تولیدی این استان، تعداد آن بسیار اندک است.

/انتهای پیام



 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان ملی استاندارد سازمان استاندارد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین

بابک صدرایی کارشناس صنعت خودرو در گفت وگو با خبرنگار مهر، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور ما و راهکار حل این ناترازی گفت: اتفاقی که در سال‌های اخیر در صنعت خودروسازی جهان رخ داده این است که به سمت خودروهای با موتور پاک، بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین و آلایندگی کم رفته ایم.

وی در ادامه بیان کرد: مسائل زیست محیطی در تولید خودرو اگر جدی گرفته نشود برای تمام دنیا بحران ایجاد می‌کند. خودروهایی که در کشور ما تولید می‌شود پلتفرم‌های قدیمی دارد و موتورها آلایندگی بالاتری نسبت به خودروهای جدید دارد.

صدرایی توضیح داد: علاوه بر این مشکل دیگر موجود در کشور ما که باعث شده مصرف بنزین بالا برود از رده خارج نشدن خودروهای فرسوده است. وی ادامه داد: خودروهای فرسوده در کشور ما حجم بالایی دارند. اگر ما خودروی برقی هم به کشور وارد کنیم ولی این خودروهای فرسوده و اتوبوس و مینی بوس های فرسوده را از رده خارج نکنیم تأثیری در کاهش مصرف بنزین و ناترازی ندارد.

این کارشناس خودرو توضیح داد: به همین دلیل ما باید برنامه ریزی داشته باشیم که خودروهای فرسوده و قدیمی و خودروهای تولید کننده آلایندگی را از چرخه مصرف خارج کنیم و به جای آن خودروهای نو با انرژی پاک به چرخه مصرف وارد کنیم.

این کارشناس خودرو بیان کرد: برای از رده خارج کردن خودروهای فرسوده هم مشکلات زیادی بر سر راه وجود دارد زیرا عمده کسانی که از خودروهای فرسوده استفاده می‌کنند شرایط مالی لازم را ندارند که از خودروهای جدید و با مصرف کم بنزین استفاده کنند و برای برون رفت از این شرایط باید دولت تصمیمی عاجل بگیرد.

وی با بیان اینکه حل نشدن این موضوع به ضرر دولت است زیرا باید بودجه کلانی را صرف واردات بنزین کند افزود: دولت باید سوبسیدهایی به مردم بدهد تا از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده کنند تا سبد سوخت متنوع شود و همچنین خودروسازان داخلی را ملزم به تولید خودروهایی کند که مصرف پایینی دارند.

صدرایی ادامه داد: در کشور باید خودروسازان موتورهای با مصرف کم را تولید کنند. همچنین خودروسازان می‌توانستند موتورهای هیبریدی را روی خودروها نصب کنند تا مصرف بنزین پایین بیاید و همچنین می‌توانستیم از سالانه یک و نیم میلیون خودرویی که وارد کشور می‌شد بخشی از آن را صرف خودروهای هیبریدی کنیم.

این کارشناس خودرو ادامه داد: البته تحریم‌ها و عدم برنامه ریزی در سطح کلان باعث شده که ما وابسته به پلت فرم‌ها خودرویی مربوط به دو تا سه دهه قبل باشیم و مرتباً آنها را تولید کنیم و خودروهای پاک بیشتر جنبه شوآف و نمایشی به خودش بگیرد.

وی ادامه داد: از سال‌های ۹۲ و ۹۳ پروژه‌های خودروهای برقی را داریم ولی تاکنون اتفاقی در این خصوص نیفتاده است. در شرایط فعلی کشور تولید خودروهای هیبریدی بهتر از برقی است و این خودروها می‌تواند جایگزین خودروهای بنزینی با مصرف بالا شود.

کد خبر 6097938 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • ارزیابی گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • تسهیل واردات خودروهای غیر بنزینی راه کار کاهش مصرف بنزین
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • برخورد قانونی با خاطیان فوت کارگر شهرداری تهران
  • تصادف در جاده رشت - انزلی ۱ کشته و ۳ مصدوم برجای گذاشت
  • گرفتار شدن خودرو‌ها در گل و لای در بزرگراه خرازی
  • گرفتار شدن ۳ خودرو در گل و لای اتوبان شهید خرازی