Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-29@13:30:58 GMT

مشاوره، راهبردی قوی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

تاریخ انتشار: ۱۰ فروردین ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۶۷۵۵۳۲

مشاوره، راهبردی قوی در پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

سرهنگ غلامرضا امیدی در دیدار با فرمانده انتظامی شهرستان زنجان، بر توسعه دوایر مشاوره و مددکاری سطح حوزه کلانتری ها در راستای ارتقای خدمات رسانی و کاهش آسیب های اجتماعی تاکید کرد و افزود: توسعه دوایر مشاوره و مددکاری مهمترین راهبرد ارتقای سرمایه اجتماعی پلیس است.

وی یادآورشد: کلانتری ها در حفظ، گسترش و احساس امنیت نقش مهمی دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی استان زنجان، نقش مشاوره و مددکاری را به عنوان حرفه ای یاورانه در پیشگیری از کاهش آسیب های خانوادگی، نزاع ها و طلاق موثر دانست و افزود: مشاوره قطعا می تواند در کاهش آسیب ها موثر واقع شود و در این راستا تلاش شده است تا در برنامه ششم توسعه و اسناد بالا دستی، توجه ویژه ای به جایگاه مشاوره و مشاوران شود.

امیدی با بیان اینکه تحکیم بنیان مقدس خانواده همواره مورد تاکید دین مبین اسلام است، اذعان داشت: خانواده سالم زیرساخت توسعه، پویایی و پیشرفت جامعه بوده و فلسفه وجودی مشاوره در پیکره نیروی انتظامی، برخورد تخصصی، علمی، روانی و اجتماعی پلیس با جرائم به جای برخورد یک بعدی و تهدید محوری است. 

وی در ادامه به ملاک‌های موفقیت رؤسای کلانتری‌ها در کاهش پرونده‌های قضایی اشاره و تصریح کرد: در جامعه امروزی رؤسایی موفق هستند که توجه ویژه‌ای به بحث مشاوره و مددکاری داشته و از ظرفیت علمی مشاوران در حل و فصل پرونده‌ها استفاده کنند.

سرهنگ داود مرسلی، فرمانده انتظامی شهرستان زنجان نیز با تبریک سال نو و تقدیر از حمایت های معاونت فرهنگی و اجتماعی از دوایر مشاوره و مددکاری کلانتری های سطح حوزه شهرستان زنجان گفت: وجود مشاوره و مددکاری در سطوح مختلف انتظامی برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی امری ضروری است.

برچسب‌ها آسیب های اجتماعی منع خشونت علیه زنان مشاوره مددکاری اجتماعی خشونت خانگی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آسیب های اجتماعی منع خشونت علیه زنان مشاوره آسیب های اجتماعی منع خشونت علیه زنان مشاوره مددکاری اجتماعی خشونت خانگی زنجان مشاوره و مددکاری آسیب های اجتماعی کلانتری ها آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود

ایسنا/قزوین استاندار قزوین گفت: طرح نماد جزو طرح های خوب در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت های مردمی بیشتر استفاده شود

محمدمهدی اعلایی شنبه هشتم اردیبهشت در جلسه شورای آموزش و پرورش استان قزوین اظهار کرد: همه مدیران استان باید در ایام هفته معلم برای قدردانی از زحمات این قشر زحمتکش در مدارس و جمع معلمان حضور پیدا کنند و تقسیم‌بندی لازم در این زمینه هرچه سریعتر صورت گیرد، معاونین استاندار به همراه رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان هم در روز معلم در یکی از شهرستان‌ها حضور پیدا کرده و از خدمات معلمان سراسر استان تجلیل کنند.

وی بیان کرد: زحمات و خدمات جامعه تعلیم و تربیت استان قزوین بسیار مطلوب ارزیابی می‌شود و اقدامات خوب مدیران و دست اندکاران این حوزه مورد تأیید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی هم قرار گرفت و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی این حجم از همدلی و همگرایی در حوزه موضوعات فرهنگی را قابل تقدیر بیان کرد.

استاندار قزوین خاطرنشان کرد: «طرح نماد» جزو طرح‌های خوب در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی است و باید برای اجرای هرچه بهتر آن از ظرفیت‌های مردمی بیشتر استفاده شود و در این مسیر حتی می‌توان از ظرفیت دانشجویانی که علاقه‌مندی و توانایی لازم را دارند هم استفاده کرد.

نماینده عالی دولت در استان اظهار کرد: جریان‌های مردمی باید در حوزه صیانت از دانش‌آموزان به‌کارگیری شود و آموزش و پرورش باید با نگاهی باز از ظرفیت مساجد و مجموعه‌های فرهنگی استفاده کند تا بدین وسیله شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان باشیم.

وی با بیان اینکه باید با همگرایی و هم افزایی مشکلات را کاهش داد، تصریح کرد: انجمن اولیا و مربیان می تواند با شکل جدیدی فعالیت کند و علاوه بر حوزه‌های ماموریتی خود در حوزه‌های تربیتی هم خدمت‌رسانی کند و لازم است در زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی در بین دانش‌آموزان انجمن‌های مختلفی تأسیس شود تا با حمایت دولت و با دلسوزی بیشتر برخی از مشکلات را کاهش دهند.

اعلایی در پایان گفت: برگزاری اردو در افزایش روحیه و نشاط دانش آموزان بسیار مؤثر است و باید در این زمینه یک کار ویژه در استان صورت گیرد، البته استان همچنان منتظر نگاه مثبت وزارت آموزش و پرورش در موضوع اردوگاه «یانس‌آباد» است که امیدواریم هرچه سریعتر محقق شود و بتوانیم این مجموعه را به یک مجموعه اردویی فاخر در سطح کشور تبدیل کنیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • ظرفیت‌های مردمی قزوین در اجرای «طرح نماد» به‌کارگیری شود
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری