Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر انرژی عربستان گفت: اگر امنیت عرضه نفت به خطر بیفتد، اقتصاد جهان آسیب خواهد دید. این امنیت، اکنون اولویت دارد.

به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل ایران اکونومیست به نقل از رویترز، وزرای انرژی عربستان و امارات، اعلام کردند: از آنجایی که فشار بر گروه تولیدکنندگان نفت برای اقدام علیه روسیه به عملیات نظامی در اوکراین افزایش یافته است، گروه تولیدکنندگان نفت نباید وارد سیاست شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان، در پاسخ به پرسشی در مورد اینکه آیا اوپک پلاس مسئولیت اخلاقی برای اخراج روسیه دارد یا خیر، گفت: «همه هنگام برگزاری جلسات، سیاست خود را پشت در می‌گذارند.»

« اگر این کار را نمی‌کردیم، با این همه کشور در زمان‌های مختلف (نمی توانستیم) سروکار داشته باشیم. (این موارد) می‌توانست در یک مقطع با عراق باشد و در یک مقطع با ایران باشد.»

گروه اوپک پلاس از 24 فوریه که روسیه عملیات نظامی در اوکراین را آغاز کرد، تحت فشار زیادی برای افزایش تولید قرار گرفته است.

هم وزیر نفت امارات و هم وزیر نفت عراق گفت که تمرکز بر ایجاد تعادل در بازارهای نفت خام و جلب رضایت مصرف کنندگان بوده است.

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان گفت، روسیه هر روز نفت کافی معادل حدود 10 درصد مصرف جهان تولید می‌کند.

وی افزود: اگر امنیت عرضه نفت به خطر بیفتد، اقتصاد جهان آسیب خواهد دید. این امنیت، اکنون اولویت دارد و برخی از کشورها، مقرون به صرف بودن انرژی را فراموش کرده‌اند.

سهیل المزروعی، وزیر نفت امارات نیز گفته است: آمریکا باید واقع بین باشد و درک کند که ائتلاف تولیدکنندگان اوپک پلاس به دنبال منافع مصرف کنندگان است.

وی با تاکید اینکه آمریکا نباید سیاست (خود) را (به دیگران) دیکته کند، خاطرنشان کرد، تنها ماموریت اوپک پلاس، تثبیت بازارها و تامین تاحد امکان عرضه نفت است و فشار برای بیرون راندن هر یک از شرکای اتحاد نفتی، تنها به افزایش قیمت ها منجر خواهد شد.(جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری فارس برچسب ها: امارات ، اوپک ، نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: امارات اوپک نفت وزیر انرژی عربستان اوپک پلاس عرضه نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۸۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد

سودان خواستار برگزاری نشست فوری شورای امنیت به منظور بررسی تجاوز امارات به خاک خود شد و اعلام کرد رفتار امارات بیانگر نقض آشکار منشور سازمان ملل است.

به گزارش ایسنا، «الحارث ادریس الحارث» نماینده دائم سودان در سازمان ملل امروز شنبه در خصوص آنچه «تجاوز امارات» به خاک خود توصیف کرد، پیامی به رئیس شورای امنیت فرستاد.

به نقل از سایت خبری المیادین، الحارث در این پیام اعلام کرد: «سودان تاکید می‌کند که حمایت امارات از شبه‌نظامیان جنایتکار "واکنش سریع" که علیه دولت و شهروندان جنگ به راه انداخته‌اند، امارات متحده عربی را در همه جنایات آن‌ها شریک می‌کند؛ به گونه‌ای که براساس قوانین بین‌المللی، مسئولیت بین‌المللی در پی دارد. رفتار تهاجمی امارات نقض آشکار منشور سازمان ملل، منشور اتحادیه عرب و قطعنامه‌های سازمان ملل در مورد منطقه دارفور و مخصوصا قطعنامه ۱۵۹۱ و سایر قطعنامه‌های مربوطه است.»

وی در ادامه پیام خود افزود سودان خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت برای بررسی این تجاوز امارات به خاک خود است و «امارات مسوول حقوقی و کیفری جرائمی است که در حق ملت و کشور سودان مرتکب می‌شود».

پیشتر نماینده دائم سودان در سازمان ملل، امارات را به حمایت از جنگ سودان و تامین مالی آن از طریق حمایت از نیروهای واکنش سریع متهم کرده بود.

این در حالی است که امارات اعلام کرده بود «به هیچ یک از طرف‌های درگیر تسلیحات نمی‌دهد و طرف هیچ یک نیست.»

بیش از یک سال است که درگیری‌های شدید و گسترده میان ارتش و نیروهای واکنش سریع سودان در مناطق مختلف این کشور به ویژه در پایتخت آن خارطوم ادامه دارد و صدها کشته و زخمی برجای گذاشته است.

این درگیری که سازمان ملل آن را بزرگترین بحران آوارگی در جهان توصیف کرد، منجر به آواره شدن ۷.۱ میلیون سودانی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • سودان خواهان برگزاری نشست فوری شورای امنیت درباره «تجاوزات امارات» شد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می سازد
  • امارات نیروگاه هسته‌ای جدید می‌سازد
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته ای جدید
  • کشف بیش از ۲ هزار قوطی نوشیدنی انرژی‌زا قاچاق در هشترود
  • قصد امارات برای ساخت نیروگاه هسته‌ای جدید
  • جزئیات جدید از انسداد مرزها برای افزایش امنیت کشور
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟