Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک دی در نشست خود با معاونان و مدیران ارشد این بانک در سال ۱۴۰۱ ضمن ابلاغ برنامه‌های عملیاتی سال جاری، بر ضرورت برنامه‌محوری و حرکت بر مدار اهداف استراتژیک تعیین شده تأکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط‌عمومی بانک دی، در این نشست که با حضور مدیرعامل، رییس هیئت‌مدیره، معاونان، مشاوران و مدیران ارشد بانک برگزار شد، علیرضا قیطاسی با تشریح اهداف استراتژیک و برنامه‌های عملیاتی بانک در سال ۱۴۰۱ گفت: بر اساس جلسات کارشناسی برگزار شده با تمامی واحدها و آسیب‌شناسی موانع تحقق اهداف در سالیان گذشته، برنامه عملیاتی بانک در سال جاری با رویکرد نوین تدوین شده است که از امروز ابلاغ و اجرایی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک دی با اشاره به این‌که رهبر معظم انقلاب(مدظله‌العالی) سال ۱۴۰۱ را سال " تولید، دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین" نامگذاری کرده‌اند، گفت: شعار جدید امسال نشان از اهمیت اشتغال و تولید مبتنی بر دانش دارد و ضرورت دارد که همکاران با عزمی راسخ برای اجرایی کردن برنامه‌های عملیاتی بانک در سال ۱۴۰۱ و حرکت بر اساس نقشه راه تولید و اشتغال کشور در شکوفایی اقتصادی و تحقق شعار سال نقش‌آفرین باشند.
وی افزود: مکانیسم‌های لازم برای پایش برنامه‌ها از سطح رصد روزانه، هفتگی، ماهانه تا رصد فصلی اندیشیده شده است تا میزان تحقق اهداف ستاد و شعب و موانع تحقق برنامه به صورت منظم، رصد و اندازه‌گیری شود تا تمامی واحدهای ستادی و شعب بر اساس برنامه‌ها و اهداف ابلاغی در مسیر تحقق استراتژی‌های بانک حرکت کنند.
مدیرعامل بانک دی با اشاره به اهداف استراتژیک کلان تعیین شده برای سال ۱۴۰۱ گفت: کاهش زیان انباشته، بهبود ترکیب دارایی‌ها و بدهی‌ها و افزایش سهم بازار، سه هدف استراتژیک کلان بانک در سال جاری است که تمامی برنامه‌های عملیاتی در مسیر تحقق این سه هدف طرح‌ریزی شده است.
وی افزود: فروش املاک مازاد، وصول مطالبات غیرجاری، بهبود ترکیب سپرده‌ها، توسعه محصولات و خدمات، توسعه بانکداری الکترونیک، مدیریت مؤثر شرکت‌های تابعه، بهبود سبد سرمایه‌گذاری‌ها و افزایش بهره‌وری سرمایه انسانی، هشت برنامه اصلی بانک برای دستیابی به اهداف استراتژیک کلان است.
قیطاسی با اشاره به لزوم جاری‌سازی اثربخش برنامه‌ها در تمامی ارکان بانک تصریح کرد: ابلاغ دستوری برنامه به واحدها کافی نیست بلکه انتقال جزییات برنامه ‌به همراه اهداف و شاخص‌های مرتبط به تمامی همکاران واحدها و تعیین مسئول انجام هر فعالیت یک ضرورت اساسی در پیاده‌سازی برنامه‌ها است.
وی تصریح کرد: در سال جاری آموزش تخصصی همکاران شعب و ستاد و ارتقاء استانداردهای آموزشی بانک در دستور کار مدیریت سرمایه انسانی قرار دارد تا از این طریق زمینه افزایش بهره‌وری کارکنان فراهم شود.
در ادامه این نشست، حسین بهروزی، مدیر امور طرح و برنامه به همراه احمد قدس‌الهی و محمدرضا مظلوم‌پور، رییس و معاون اداره مطالعات و برنامه‌ریزی به تشریح چارچوب و جزییات برنامه‌های عملیاتی سال ۱۴۰۱ پرداختند و همت‌اله حسین‌زاده، معاون شعب و محمد شرفی، معاون اداره امور شعب استان تهران و البرز نیز اهداف عملیاتی شعب بانک دی در سال ۱۴۰۱را تشریح کردند.
گفتنی است، در پایان این نشست، مدیران حوزه‌های مختلف به بیان دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود درباره برنامه‌های عملیاتی بانک دی در سال ۱۴۰۱ پرداختند.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برنامه های عملیاتی مدیرعامل بانک دی اهداف استراتژیک عملیاتی بانک بانک در سال سال ۱۴۰۱ برنامه ها سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرگزاری مهر، حیدر فتح‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: برنامه راهبردی، عملیاتی و تحولی استان با هدف ارتقا سهم ارزش افزوده، شاخص‌های توسعه انسانی، تبدیل ظرفیت‌های بالقوه به بالفعل، تکمیل زنجیره ارزش و تامین، خلق مزیت پایدار، نرخ مشارکت اقتصادی، اعتماد و سرمایه اجتماعی و تعادل‌گرایی در توسعه استان تدوین شده است.

وی افزود: در تهیه و تدوین این برنامه استانداری آذربایجان‌شرقی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و سایر دستگاه‌های استان همچنین اتاق بازرگانی‌، صنایع، معادن و کشاورزی استان مشارکت داشتند.

فتح‌زاده تصریح کرد: برخورداری از مدل مفهومی و عملیاتی، چارچوب روش شناسی، قابلیت سنجش‌پذیر مولفه‌های مطرح شده در برنامه، تدوین و ارائه برنامه تحولی توسط دستگاه‌ها، ترسیم برنامه زمانی پایش و ارزیابی و تحقق اهداف برنامه، نگاه سیستمی در تدوین اجزای برنامه و قابلیت محاسبه داده-ستانده و ارزش به تفکیک بخش‌های کلان اقتصادی، شیوه‌های تامین منابع و الگوی مشارکت بخش خصوصی و عمومی در اجرای برنامه وجه تمایز این برنامه می باشد.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ارائه ساختار برنامه تحولی توسط مدیران دستگاه‌های اجرایی در حضور استاندار و سایر اعضای شورای برنامه‌ریزی و تصویب ساختار برنامه در شورای برنامه‌ریزی به عنوان بالاترین نهاد در تسهیل‌گری توسعه، به برنامه ضمانت اجرایی بخشیده است.

این مسؤول اعلام کرد: با اجرا و پایش این برنامه در طول سال، شاهد تحقق رشد اقتصادی و ارتقا سهم ارزش افزوده استان در کل کشور تا پایان سال خواهیم بود.

کد خبر 6093369

دیگر خبرها

  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • مدیرعامل بانک ملی ایران با پیامی «روز معلم» را تبریک گفت
  • تحقق ۶۶ درصدی سهمیه بانک دی در قانون جهش تولید مسکن
  • پست بانک ایران بخشنامه پرداخت تسهیلات مسکن فرزند سوم یا بیشتر را در سال ۱۴۰۳ را ابلاغ کرد
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • بانک‌ها برنامه‌های خود برای تحقق شعار سال را ارائه کنند
  • مدیرعامل بانک سینا تغییر کرد/ ابدالی سرپرست شد
  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران