Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرهنگ سعید پیرزاد گفت: در کنار همه فرصت‌هایی که در فضای مجازی وجود دارد تهدیداتی نیز در این فضا وجود دارد که یکی از مهمترین تهدیدات فضای مجازی جرایم رایانه‌ای است که از ابتدای سال جاری خصوصا در جرائم مربوط به کلاهبرداری رایانه‌ای و برداشت غیر مجاز از حساب شهروندان شاهد وقوع پرونده‌های متعددی بوده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته جانشین پلیس فتا تهران بزرگ، توصیه این است که به صورت دوره‌ای رمز‌های کارت بانکی خود را تغییر دهید. حتما از فروشگاه‌های معتبر که دارای نماد اعتماد الکترونیک هستند خرید کرده و قبل از مشاهده فیزیکی کالا از پرداخت بیعانه در خرید از سایت‌های فروش اجناس دست دوم جدا اجتناب کنید.

او گفت: از نصب اپلیکیشن‌هایی که از منابع ناشناس و نامعتبر برای شما ارسال می‌گردد و نیز باز کردن پیامک‌هایی که حاوی لینک‌های جعلی جهت ارائه خدماتی مثل مشاهده ابلاغیه سامانه ثنا، سهام عدالت است و از سرشماره‌های شخصی و ناشناس برای شما ارسال شده اند اجتناب کنید و در زمان ورود اطلاعات کارت بانکی خود در درگاه‌های پرداخت بانکی حتما از صفحه کلید مجازی استفاده کرده و از اصالت درگاه پرداخت مطمئن شوید.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: پلیس فتا جرایم سایبری فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۶۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها

  احمدی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: در کل کشور۱۶ هزار داروخانه فعالیت دارد که با بیمه‌های پایه قرارداد دارند و سازمان‌های بیمه گر هم باید به تعهدات خود عمل کنند. وی ادامه داد: وضعیت داروخانه‌ها به علت تاخیر در پرداخت مطالبات مناسب نیست هر سه سازمان بیمه گر تامین اجتماعی، بیمه سلامت و نیرو‌های مسلح به داروخانه‌ها بدهکار هستند. احمدی گفت: سازمان‌های بیمه گر باید یک ماه پس از دریافت اسناد مطالبات داروخانه‌ها را پرداخت که تا کنون این مهم اتفاق نیافتاده است. وی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی آخرین پرداختی که به داروخانه‌ها داشته مربوط به اذر پارسال بوده آنهم فقط در بخشی از داروخانه‌های کشور و آخرین پرداخت بیمه سلامت هم مربوط دی پارسال است و در بیمه نیرو‌های مسلح نیز به همین صورت است. احمدی گفت: در حال حاضر داروخانه‌ها در خرید شیرخشک مشکل دارند و چرخه اقتصادی داروخانه‌ها مشکلات جدی دارد، چون پولی جهت تهیه شیر خشک ندارند. وی گفت: سازمان هدفمندی یارانه‌ها و بیمه سلامت منابع تهیه شیر خشک را به داروخانه‌ها پرداخت نکرده اند.

دیگر خبرها

  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • واکنش تاکسیرانی به فیلم حمل بار عجیب توسط یک تاکسی: راننده متخلف شناسایی و پروند به هیات انضباطی ارسال شد
  • آزادی ۲ زندانی جرائم غیر عمد در همدان
  • درباره کلاهبرداری به روش اسکیمر چه می‌دانید؟
  • کلاهبرداری از مالباخته در فضای مجازی
  • داروخانه‌ها برای خرید شیر خشک پول ندارند
  • بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه گر به داروخانه‌ها
  • اسکیمر چیست و چگونه در دام کلاهبرداران اسکیمری نیفتیم؟
  • نارضایتی کاربران از ارسال نشدن پیامک بانکی برای تراکنش‌های کمتر از ۳۰ هزار تومان
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند