Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان ها ــ رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: آئین غبارروبی مساجد از سنت‌های زیبا در جامعه ماست که بیش از ۷۰ هزار مسجد کشور نسبت به غبارروبی اهتمام دارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم، به نقل از روابط عمومی تبلیغات اسلامی قم؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی عصر امروز در حاشیه مراسم غبارروبی مسجد امیرالمومنین(ع) پردیسان قم، حضور نوجوانان و جوانان در مساجد و غبارروبی و تکریم این مکان مقدس را مایه بهجت و شعف دانست و اظهار داشت: آئین غبارروبی مساجد از سنت‌های زیبا در جامعه ماست که بیش از 70 هزار مسجد کشور نسبت به غبارروبی اهتمام دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با تأکید بر «ایرانی بودن» و «اسلامی بودن» به عنوان دو مؤلفه مهم و جدانشدنی از نظام و مدل حکمرانی کشور، گفت: به تعبیر شهید مطهری این دو مثل شیر و شکر به هم آمیخته است و مسجد می‌تواند محلی برای گره خوردن این دو عنصر مهم باشد.

وی بیان کرد: نهادهایی همچون بسیج و سپاه توجه ویژه‌ای به محله محوری دارند و از سوی دیگر توجه به مسجد و جایگاه آن رونق گرفته است، باید برای مبارزه با آسیب‌های امنیتی و اجتماعی هزینه شود؛ مسجد این ظرفیت را دارد تا از این هزینه‌ها بکاهد.

مساجد ظرفیت خوبی برای کمک به آزادی زندانیان جرائم غیرعمد استان کردستان استغبارروبی مساجد و اماکن مذهبی و بقاع متبرکه در آستانه ماه رمضان

امام جماعت مسجد امیرالمؤمنین(ع) پردیسان قم نیز در این مراسم با اشاره به رویکرد جدید سازمان‌ها و نهادها نسبت به استفاده از ظرفیت مساجد بیان کرد: برای موفقیت طرح‌ها و برنامه‌هایی که نهادهای مختلف برای مساجد ارائه می‌دهند لازم است از نیروهای میدانی و پای کار مساجد بهره برده شود، در غیر این صورت برنامه‌ها به نتیجه نخواهد رسید.

در آئین غبارروبی و تکریم مساجد، حجت‌الاسلام والمسلمین حامدی امام جمعه پردیسان، احمد حاجی‌زاده معاون سیاسی و امنیتی استاندار قم، حجت‌الاسلام سید ناصر میرمحمدیان مدیرعامل بنیاد هدایت، حجت‌الاسلام مرتضی شعبان‌زاده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قم و تعدادی از مدیران نهادهای فرهنگی و انقلابی حضور داشتند.

انتهای پیام/452/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تبلیغات اسلامی حجت الاسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۸۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست

ایسنا/ایلام مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کم رنگ شدن روش‌های سنتی تبلیغ نیست، گفت: تمام تلاش ما اجرای برنامه‌های اثربخش با برون‌سپاری فعالیت‌ها به مردم است و تمام تلاش ما این است که از ظرفیت رسانه‌ها و فضای مجازی به خوبی استفاده کنیم، چراکه اگر در رسانه کم کاری کنیم ضربه خواهیم خورد.

حجت‌الاسلام والمسلمین «علی رحیمی» با حضور در ایسنا، اظهار کرد: در دنیای امروز تبلیغات در همه عرصه‌ها اهمیت زیادی دارد که این مهم در امور دینی که برنامه زندگی بشر است اهمیت صدچندان پیدا کرده است.

‌مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام جامعه قرآنی، کانون مداحان، بسیج، و رسانه‌ها را از جمله پشتوانه‌های مردمی این اداره کل برای اجرای برنامه‌ها عنوان و تاکید کرد: تمام تلاش ما این است که این ظرفیت‌ها را با هم برای تبلیغات درست و بهنگام و اثرگذار هماهنگ کنیم.

رحیمی بر تلاش برای بومی‌سازی تبلیغات تأکید کرد و ادامه داد: راه‌اندازی منبر مجازی بر اساس زیست‌بوم استان از دیگر برنامه‌های تبلیغات اسلامی استان ایلام است.

وی برون‌سپاری فعالیت‌ها را از دیگر برنامه‌های این اداره کل اعلام کرد و گفت: مراسم ۱۲ ساعته‌ی نیمه شعبان امسال یک نمونه از این فعالیت‌ها بود که برای اجرای آن از هیئت‌ها و موکب داران دعوت شد و مردم هم مشارکت بسیار قابل توجهی داشتند و مردم هم علاقه خود را بیش از دیگر برنامه‌ها نشان دادند و برای برگزاری مراسم دهه‌ی کرامت نیز برای پای کار آوردن جامعه مداحان، اصناف و هیئات مذهبی برنامه‌ داریم.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان ایلام برپایی پاتوق‌های گفت‌وگو، استفاده از ظرفیت متدینین، برنامه‌ریزی برای قشر خاکستری و اجرای برنامه‌ها در محیط‌های عمومی‌تر را از دیگر برنامه‌های این اداره کل عنوان کرد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • مسجد پایگاه دین وکانون تقویت اندیشه ناب فرهنگ اسلامی
  • مشکلات فرهنگی با ارائه آمار و ارقام رفع نمی‌شود
  • تجربه زیستی از فضای کار اشتراکی مادران و کودکان در مساجد/ بستری برای رشد و تعالی خانواده
  • نهضت بازگشت به مساجد، به عنوان مهمترین پایگاه رسیدگی به مشکلات مردم
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • تأکید بر ارتقای فعالیت‌های فرهنگی در حوزه زنان و رسانه
  • کرمان باید متناسب با عنوان پایتخت مقاومت باشد
  • ارائه آموزش‌های هلال احمر در ۶۴ مسجد زنجان
  • عضویت ۱۰۶ هزار نوجوان در کانون‌های فرهنگی مساجد آذربایجان‌غربی